Rahan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 pazardan alınan mal vs en pahalı markadan alınan mal arasında dediğin doğru olur. ama orta karar markalarla, über kaliteli gözüken markalar arasında böyle delicesine bir kalite farkı olamaz. benim gösterdiğim nokta o.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 09 Kasım 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 markaya ne kadar guvendigin onemli o zaman. ben kinetix almam mesela. guvenmiyorum, sevmiyorum, fonetigi hoş degil, bana hitab etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 aha bak ayakkabıda buna süfer örnek benim için docker's. bir buçuk yıldır giyiyorum botu, daha hiç bişi olmadı. aldığım kinetix bu kadar dayanmamıştı ayrıca su geçirmeye başlamıştı. (evet biraz hayvanca kullanıyorum ayakkabıları) ama bakarsan kinetix daha pahalı daha kaliteli gözüküyor.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Heaa kısaca özentilerden söz ediyorsunuz. Vede ben birşey diyecem gelipte bir tişörte ve sadece düz gri renkte olup ortasında quicksilver yazıyor diye 60ytl verenlere güzel duygular besliyorum. Üzerimde çok beğendiğim pazar malı bir kazak var :) Süperdir kendisi millette bayılır bende bayılırım ekieki. Birde hazır konu açıldı, şuan convers(yanlış olabilir) giymeye korkuyorum, aman tanrım özentilikte son nokta. Anlamıyorum bide böle cicili bicili ayıcıklı türlerini alıp giyiyorlar ve yakışmıyor gerçekten sadece havam olsun cinsinden :) Neyse kaptırmayayım kendimi şimdi. Aklıma burcu gelip duruyor... ırzına geçtiğimin gothic özentisi ıyyy. Siyah etek, pudra kazanına kafasını sokup çıkarmış, saçları kızıl, giydiği sweet siyah, ayakkabıları convers ve her parmağı yüzüklerle dolu, burnu kadar siyah haç takar kolye olarak. Ve mor rengini, melekleri çok sever. Anathema'da ki "A" harfini, anarşi "A" sı olarak yazan bir kız. ALLAHIM ÖLSÜN PİSLİK ÖZENTİ GOTHİCLER KINIYORUM SİZLERİ *! KIN* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ben fransız kalıp, "Faber'in tikky diye uçlu bir kalemi vardı ya çok güzeldi. Hep alıp kaybediordum. Artık satmıolar onu :(" diyorum :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 paraları var harcıyorlar size niye batıyorki bu kadar tartışıyorsunuz? bi yetememezlik var sanırım hakkaten. size direk olarak bir zararlarıda yok ayrıca bunları yüzlerinede söyleyemiyorsunuz anca böyle internet köşelerinde konuşabiliyorsunuz. adam isterse hamburgere bile 1 milyar verir size ne? kıskanmayın bu kadar insanların paralarını sizde yok diye. milletin kültürlü olup olmamasıda onların sorunu sizin tartışacağınız birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Kendini güzel giyiniyo sanan ve cebindede 5 kuruş parası olmayan salaklara denir bence!!! HEHE bi aralar bu yaratıkların arasında boks ayakkabıları çok meshur olmuştu bide o iğrenç kotlarını boks ayakkabılarının içine sokmuyolarmı hasat ediyolar beni!!! Dövüceğim geliyo direk gireceksin gördüğün yerde.[signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman şimdilik 23 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 demekki giremiyosun. kendine güvenin yok onu adamın yüzüne söyleyemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yok hayır dostum yüzlerinede söelrim zaten kafaları basmıyo hehe ne dediğimi anlamazlar dalsamda daldığımla kalırım tavşan gibi çoğalıyolar.[signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman şimdilik 23 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 piyangodan mı çıktın sen zedoks? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bişiy dediğim yok sadece sinirlendim!!! herif resmen tikileri savunuyo bende o salaklardan nefret edrim...[signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman şimdilik 23 :) [Bu mesaj Die_Human tarafından 09 Kasım 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sen ne diyosun arkadaşım? okusanıza biraz bodoslama dalacagınıza. yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 tikky insan diil mi? Allah allah ya.... Size ne herif "Ya Osman şurdan benim ADİDAS'ımı versene" diye konuşuyosa[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Dedim ya uyuz olluyorum sinirlerim kabarıyo onların öle konuşmaları " baba bi cigara bağla , patlat , vs. vs. " şu lafa bakarmısınız ya adam gibi istemek varken!!! Nese konuşmicam yanlış anlaşılıyorum galiba...[signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman şimdilik 23 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 size asosyal yaşantınızda başarılar. arada girip eğleniyorum işte. tıpkı gerçek hayatta sizinle yaptıkları gibi. anca insanların arkasından konuşup çamur atarsınız reelde nasıl olduğunuzu biliyoruz. gidin grup t-shirtleri giyin, sonra otobüste sokakta dolmuşta ipod-walkman-discman inizin sesini sonuna kadar açarak metal dinleyin, dış dünyadaki ezikliğinizi bastırabilir belki, bir an gaza gelirsiniz PİS TİKİLER HEPSİNİ KESİCEM diye, kulaklığı çıkarınca hepsi geçer, yüzlerine bile bakamaz olursunuz. amacım ne onları savunmak nede sizi ezmek. yaptıkları doğru olmayabilir ama bunları adamların arkasından alay eder gibi konuşmak sizi acınacak hale getiriyor. [Bu mesaj XedoX tarafından 09 Kasım 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: XedoX, 09 Kasım 2005 19:55 tarihinde demiş ki: size asosyal yaşantınızda başarılar. arada girip eğleniyorum işte. tıpkı gerçek hayatta sizinle yaptıkları gibi. anca insanların arkasından konuşup çamur atarsınız reelde nasıl olduğunuzu biliyoruz. gidin grup t-shirtleri giyin, sonra otobüste sokakta dolmuşta ipod-walkman-discman inizin sesini sonuna kadar açarak metal dinleyin, dış dünyadaki ezikliğinizi bastırabilir belki, bir an gaza gelirsiniz PİS TİKİLER HEPSİNİ KESİCEM diye, kulaklığı çıkarınca hepsi geçer, yüzlerine bile bakamaz olursunuz. amacım ne onları savunmak nede sizi ezmek. yaptıkları doğru olmayabilir ama bunları adamların arkasından alay eder gibi konuşmak sizi acınacak hale getiriyor. [Bu mesaj XedoX tarafından 09 Kasım 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] :tup: Hll olsun walla...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Tikky pahalı kıyafetler giyinen değildir.Bunları giyinip kendini bişey sanmak ve insanları giydiği markalara gore değerlendirendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 xedox arkadaşım, sevgilim, canımın içi; kimsenin ezik oldugu falan yok. sadece toplumsal bir sınıfı irdeliyoruz. ne olduguna bakıyoruz, yarası var mı, gocunur mu. yazmışsın eziqsiniz lan siz godumun metalcileri diye o kadar bir de tikkyleri savunmuyorum demişsin. afferin sana, bravo. topici bir baştan sona oku. okuyupta anlamadıysan da içinden "anlamadım" diye geçir. anlamadıgını anlayınca da anlamadıgın bir konuya mesaj atmaman gerektigini anlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Tikiler hakkında söylediklerimiz birilerine batmış sanırım... Neyse boşverin işte tikiler dolaşırlar öyle... İnsanları, üzerindeki kıyafete kaç milyar harcandığına göre sıralayan bi grup insanın savunulabilmeside ilginç bişiy tabii... said: elvyn, 09 Kasım 2005 20:04 tarihinde demiş ki: anlamadıgını anlayınca da anlamadıgın bir konuya mesaj atmaman gerektigini anlayacaksın. Ehehe laf süper:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: XedoX, 09 Kasım 2005 19:55 tarihinde demiş ki: size asosyal yaşantınızda başarılar. arada girip eğleniyorum işte. tıpkı gerçek hayatta sizinle yaptıkları gibi. anca insanların arkasından konuşup çamur atarsınız reelde nasıl olduğunuzu biliyoruz. gidin grup t-shirtleri giyin, sonra otobüste sokakta dolmuşta ipod-walkman-discman inizin sesini sonuna kadar açarak metal dinleyin, dış dünyadaki ezikliğinizi bastırabilir belki, bir an gaza gelirsiniz PİS TİKİLER HEPSİNİ KESİCEM diye, kulaklığı çıkarınca hepsi geçer, yüzlerine bile bakamaz olursunuz. amacım ne onları savunmak nede sizi ezmek. yaptıkları doğru olmayabilir ama bunları adamların arkasından alay eder gibi konuşmak sizi acınacak hale getiriyor. [Bu mesaj XedoX tarafından 09 Kasım 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] burdan çıkarılcak sonuç tikky olanlar sosyal vatandaşlar oluyor. o tikky arkadaşlar saaadece kendi aralarında muhabbet yapar. kendi gibi marka giyinmeyene ddüşükmüş alçakmış gözüyle bakar. bende kendi arkadaşımla muhabbet ederim ama o lanet olası şeylerden bi farkım var. kimseyi küçük görmem. Hayatımda ennnn ama enn sinir olduğum şey görmemişler gibi tepeden tırnağa tek parçası 1 milyar olan şeyler giyinip salak salak sokakta gruplar halinde abuk subuk türkçeyle dolaşan tipler. Ben öyle felsefenin içine edeyim... of gene sinirler kabardı.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) [Bu mesaj Xenocide tarafından 09 Kasım 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: XedoX, 09 Kasım 2005 19:55 tarihinde demiş ki: size asosyal yaşantınızda başarılar. arada girip eğleniyorum işte. tıpkı gerçek hayatta sizinle yaptıkları gibi. anca insanların arkasından konuşup çamur atarsınız reelde nasıl olduğunuzu biliyoruz. gidin grup t-shirtleri giyin, sonra otobüste sokakta dolmuşta ipod-walkman-discman inizin sesini sonuna kadar açarak metal dinleyin, dış dünyadaki ezikliğinizi bastırabilir belki, bir an gaza gelirsiniz PİS TİKİLER HEPSİNİ KESİCEM diye, kulaklığı çıkarınca hepsi geçer, yüzlerine bile bakamaz olursunuz. amacım ne onları savunmak nede sizi ezmek. yaptıkları doğru olmayabilir ama bunları adamların arkasından alay eder gibi konuşmak sizi acınacak hale getiriyor. [Bu mesaj XedoX tarafından 09 Kasım 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] gerçek hayattada keserim. gerçekten keserim. adres ver keseyim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 özele bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 herkese saygı duyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 xedox bir@z B0rCh V3RS3N3 0rt@mL@r@ @k1c@m b@p plz[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ork apaçi bok üstün insan kompleksli bencil ve ideal insan ben insanları böyle sınıflandırırım .. benim sınıflandırmam yaşam koşullarının yetersizliğinden ziyade verilen eğitimi alamama ve özünde benim kriterlerime cuk oturmakla ilgilidir.. küçümseme değil yetersizlik ve bilinçli verilen seçimler sonucu bütün insanları bu sınıfa koyabilirim... benim hoşuma gider çevremdeki insanlara kızdığımda onları anında katagorize ederim ve hakettikleri gibi davranırım.. ve büyük bi sosyal sorunum asla olmadı.. tikkyden ziyade insanları kendi bulduğum klansmanlara sokarım...ideal insan haline gelene kadar...zorlarım eğer ısrarlarım sonuç vermezse ork kategorisine ayırırım.. tabiki bu kategorizasyonumu dışarı belli etmem ve önyargılarla insanları kategorize etmem bir ork la fevkalade iyi geçinebilir bilhakis kompleksli bir insanla bir ömür ü komplekslerini yüzüne vurmadan geçirebilirim..neden orksun neden bok sun diye sorgulamam insanlar seçimlerini kendi verir başkalarının onların seçimlerini bu denli gereksiz eleştirmesini oldum olası rezillik,gülben ergenlik,kuşum aydınlık olarak görürüm...[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar