Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bulursan Creatures.. 1-2-3 vardı sanırım. Hatta herhangi birini bulursan bende istiyorum (:[signature][hline]writers block Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya aslında siz ailecek wow oynasanız baya güzel olur hehe kızım heallesene dur baba mana bitti:D hanım water-food yap hadi;)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 The Sims 2 süper ya.Çocuk bana benzio filan diyebiliosun :)[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Super Mario? Böyle zıplarken vuink diye ses çıkarıcak falan çok janjanlı[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills [Bu mesaj Joe tarafından 07 Kasım 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 The sims yaa işte.playboy cd si bilenem var .university ohhooo zupper[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 The Sims 2 Night Life Süper bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: senko, 05 Kasım 2005 14:40 tarihinde demiş ki: ehe eşek kadar oldum hala silent hili tek başıma oynayamıyorum. :) eheh sen gene iyimişin ben daha cdsini alıp oynamaya cesaret edemiyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 playboy the manshion al sana hem cici hemde bicik pardon bici :P[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. [Bu mesaj deathshower tarafından 09 Kasım 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: McFrenzy, 08 Kasım 2005 17:38 tarihinde demiş ki: said: senko, 05 Kasım 2005 14:40 tarihinde demiş ki: ehe eşek kadar oldum hala silent hili tek başıma oynayamıyorum. :) eheh sen gene iyimişin ben daha cdsini alıp oynamaya cesaret edemiyom :) Geçen 1. oyunu oynadım yeğenin evinde (sadece PS1 vardı ve hiç işimiz yoktu :D) Hala tırstırıryor :D Sims 2 ek paketlerle süper oldu yaa. Üniversite paketini kurduktan sorna sürekli onu oynar oldum. Bütün müzik aletlerini kurup grup olarak müzik yapmak kadar zevklisi yok :D (Bütün adamların Creative en tepede ama sınıfta kaldılar :P)[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sims bana çoook mantıksız geliyor. Normalde senin tv / pc başında 3 saat geçirmeye vaktin oluyor. Ama simste duş alıp işeyene kadar gece olmuş oluyor ve gidip yatıyosun. hele bi kaç kişiyle oynuyosanz ki peeh[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Oyunda gerçekçilik aramayalım PLS! Oyunlar gerçek olamayanlar için yapılır genellikle. Saatlerce duş alsaydı adam, ne anlamı kalırdı Sims'in? Çocukluktan başlayıp çocuk yapana kadar 20-25 sene bekliyosun bilgisayar başında :hmm: Sims 2 iyidir; özellikle gün içinde hayal kurup da "acaba nası olurdu laa!?" dediinizde geçersiniz oyunun başına; başlarsınız çatır çutur yapmaya. Birebirdir Sims 2. Hatta CD'si bozuk olmasa bi sürü hayalimi "gerçekleştiricem" ama...[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben ev yapmayı çok seviyorum simslerde döşemeyi mobilyaları koymayı vs.. iç mimar mı olsam ne :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 :D ben de iç/dış mimarlığa merak sardıydım. Hatta güzel sanatlar fakültesine girmek için çizim kursuna başlayan bi arkadaşım da iç mimar olmak istediğini söyleyince "Sims var mı abi kuram oynayam sdfsdfs" demişti.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bence de simsin ev kurma, eşya vs olayları çok zevkli :-)[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Monkey Island diyen arkadaşa teşkürlerimi sunuyorum :) Monkey Island 3 oldukça cicili bicili felaket eğlenceli esprileriyle yerlerde süründüren müthiş bir oyundur :D mi 4 3d'ye geçtiinden pek sarmadı:) guybrushun suratı oduna benziyodu :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 The Sims 2. (nokta) :)[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Xenocide, 09 Kasım 2005 20:56 tarihinde demiş ki: Monkey Island diyen arkadaşa teşkürlerimi sunuyorum :) Monkey Island 3 oldukça cicili bicili felaket eğlenceli esprileriyle yerlerde süründüren müthiş bir oyundur :D mi 4 3d'ye geçtiinden pek sarmadı:) guybrushun suratı oduna benziyodu :) olsun o da komikti :)[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 MI3 kesinlikle zararlı. Özellikle kalp hastası olan ve komediye duyarlı insanlar oynamasın. Özellikle Puerto Pollo son derece ölümcül. Meydandaki restoranta yanına tavuk kılıında girdiğimizdeki konuşmalar, bi de yine aynı restorantın megafonuna konuşunca çıkan sesler gerçekten ölümcül. MI4'te bu etkiyi yaratamadılar sanırım. MI3'te 3 boyut özelliği eklenmişti, tıklayınca "Dalga mı geçiyon lamn?" tarzı konuşuyodu. MI4'te de network özelliği eklenmiş. Acaba MI5'te :hmm:...[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar