MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ceset yakinlarini bulabilmek icin rezalet bi yol :).. daha farkli bisi dusunmeliler kesinlikle.. (ceset resimlerine bakarken igrenc bi et kokusu almaya basladim.. yan koridordan garip sesler gelmeye basladi.. bir cocuk geldi yanima elinde ufak bir top var.. "benimle oynarmisin" dio !!! veeeveeevee eee healfd............... dit dit diiiiiiit .. :) )[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bence uygulama yerinde. Ama Türk absürtlüğü gene kendini belli etmiyor değil tabi :D [Bu mesaj DynamicK tarafından 25 Ekim 2005 10:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 o cesedi goren bi yakin -tabi taniyabilirse :D- aaa benim ananemin elleri.. wahh ananem baahh ananem seni kurda kuzuya yem ettik mi dicek ? gercekten turkish abzorting :D[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya arkadasım siteye girmeyecek kadar iradem var ama spoiler gordum mu dayanamıyorum acıyorum,lütfen:D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya zaten ne var yane bole manken bacaaa kolu gibi gorunuo oyle farzediver bilincini kandiriver 2 dakka :D[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Pek de manken bacaana koluna benzemiyor o spoiler... Lutfen kaldiralim o spoiler daki resmi, zaten resim gormek isteyen siteye girer bakar, ancak spoiler da olunca herkesin gozu onunde[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Dorsia,nedense imzana katiliverdim, evet kaldırın lütfen[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 benim yemedi mesela siteye girmeyi gözüm :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 güzel bir uygulama kayıp yakınları belki kayıplarını bulabilir +bende girmedim siteye aman girilirmi yaw korkarım ben çok duygusalımdır ağlarım hatta yurtta cafede rezil olurum [signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera [Bu mesaj Milamber tarafından 25 Ekim 2005 10:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 google corpse falan da çıkar yakında[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 öeh jester. O kadar da diil be. Yani olmaz di mi??? :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 of modernlesicez diye bir isin suyu anca bu kadar cikartilabilir. zaten yakinini arayan insan internet cafeye kosmaz . ya da evde pc'si olan o durumda: '' aa artik tehnoloji gelisti netten bakalim'' mi diyecek. direkt emniyet müdürlügüne kosar insan. yani düsünüyorum da o ruh haliyle. ve ayrica bu site cok yavas. 24 saatte anca bütün resimlere bakabilirsin. yine de bilemiyecegim. isine yarayanlar kullanirlar tabi =/ ic karartici cok.[signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen... Sie wird heute Nacht nicht untergehen NowLylidE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya bu site nie bu kadar yavas 1 saatir acamadim cenaze resimlerini[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 çok iç karartıcı gerçekten ben de şok oldum. ancak etkisinden de kurtulamadım, bakmaya devam ettim dün gece uykum kaçtı. bu insanlar gerçekten ölmüş. her fotoraf ayrı bi hayatı anlatıyo. korkunç ya, delirdim resmen.[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Kimliği belirsiz cesetler bölümüne girmeye eminmisiniz ? EVET :)[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 braiiinsss braiiinsss[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yaw tahmın ettığım kadar kotu dıılmış otopsı resımlerı falan bılıorum daha berbat .. kadawraları gorunce bısey hıssetmemıstım ama sımdı bı garıp oluyo ınsan ya...[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ayrıca bayram bayram upladım kusura bakmayın we bakmayın ıstersenız ben alışıyım falan dıe bakma gereği duydum ama bakmamanızı tawsıye ederım mrklı dıılsenız ..[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Oha şok oldum, biraz daha bakınca sahibinden.com gibi geldi site hele şu " Bu Cesede Ait Başka Resim Bulunmamaktadır " ibaresi dumurlara uğrattı.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Uygulama mantıklı ancak bu kadar çok kimliği belirsiz ceset olması emniyet müdürlüğünün ne kadar etkili çalıştığı konusunda bir kaç şüphe uyandırabilir.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Allahtan ne spoilere ne de linke bakmayacak kadar hakim olabildiğim bi iradem var.[signature][hline]-Soy un perdedora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Collapser Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bakmaya cesaret ettiğim bi iki tanesininde resmi yoktu.[signature][hline]Scorpio - Drive It Like You Just Stole It - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya boswerın bakmayın walla suclu hıssettım kendımı salak gıbı upladım tekrar pardoonnss[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 uygulamada bence bir yanlis yok. ayrica burda emniyetin cesetlerrin kimligini belirlemedeki beceriksizliginden ziyade, faili mechul cinayetleri onlemesindeki beceriksizligi gozler onune seriliyor gibi geldi bana... basimizdakilerin cabalarilya iyice Allah'a emanet hake geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 öegh! Bakiim nolcak dedim tek bi ceset açtım ve kusuodum yaa... Yuh!! ne diyim...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar