Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emniyet Mudurlugu Ceset Goruntuleri yayinliyor... (18+)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ceset yakinlarini bulabilmek icin rezalet bi yol :).. daha farkli bisi dusunmeliler kesinlikle.. (ceset resimlerine bakarken igrenc bi et kokusu almaya basladim.. yan koridordan garip sesler gelmeye basladi.. bir cocuk geldi yanima elinde ufak bir top var.. "benimle oynarmisin" dio !!! veeeveeevee eee healfd............... dit dit diiiiiiit .. :) )[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Mesaj tarihi:
Bence uygulama yerinde.
Ama Türk absürtlüğü gene kendini belli etmiyor değil tabi :D

[Bu mesaj DynamicK tarafından 25 Ekim 2005 10:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya arkadasım siteye girmeyecek kadar iradem var ama spoiler gordum mu dayanamıyorum acıyorum,lütfen:D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Mesaj tarihi:
Pek de manken bacaana koluna benzemiyor o spoiler...
Lutfen kaldiralim o spoiler daki resmi, zaten resim gormek isteyen siteye girer bakar, ancak spoiler da olunca herkesin gozu onunde[signature][hline]Bal adam...
Mesaj tarihi:
güzel bir uygulama kayıp yakınları belki kayıplarını bulabilir
+bende girmedim siteye aman girilirmi yaw korkarım ben çok duygusalımdır ağlarım hatta yurtta cafede rezil olurum
[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera

[Bu mesaj Milamber tarafından 25 Ekim 2005 10:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
of modernlesicez diye bir isin suyu anca bu kadar cikartilabilir.
zaten yakinini arayan insan internet cafeye kosmaz . ya da evde pc'si olan o durumda: '' aa artik tehnoloji gelisti netten bakalim'' mi diyecek.
direkt emniyet müdürlügüne kosar insan.
yani düsünüyorum da o ruh haliyle.
ve ayrica bu site cok yavas. 24 saatte anca bütün resimlere bakabilirsin.
yine de bilemiyecegim. isine yarayanlar kullanirlar tabi =/
ic karartici cok.[signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen...
Sie wird heute Nacht nicht untergehen

NowLylidE..
Mesaj tarihi:
ya bu site nie bu kadar yavas 1 saatir acamadim cenaze resimlerini[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum
Mesaj tarihi:
çok iç karartıcı gerçekten ben de şok oldum. ancak etkisinden de kurtulamadım, bakmaya devam ettim dün gece uykum kaçtı. bu insanlar gerçekten ölmüş. her fotoraf ayrı bi hayatı anlatıyo. korkunç ya, delirdim resmen.[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yaw tahmın ettığım kadar kotu dıılmış otopsı resımlerı falan bılıorum daha berbat .. kadawraları gorunce bısey hıssetmemıstım ama sımdı bı garıp oluyo ınsan ya...[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
ayrıca bayram bayram upladım kusura bakmayın
we bakmayın ıstersenız ben alışıyım falan dıe bakma gereği duydum ama bakmamanızı tawsıye ederım mrklı dıılsenız ..[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
Oha şok oldum, biraz daha bakınca sahibinden.com gibi geldi site hele şu " Bu Cesede Ait Başka Resim Bulunmamaktadır " ibaresi dumurlara uğrattı.[signature][hline]ABH
Mesaj tarihi:
Uygulama mantıklı ancak bu kadar çok kimliği belirsiz ceset olması emniyet müdürlüğünün ne kadar etkili çalıştığı konusunda bir kaç şüphe uyandırabilir.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
ya boswerın bakmayın walla suclu hıssettım kendımı salak gıbı upladım tekrar pardoonnss[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
uygulamada bence bir yanlis yok.
ayrica burda emniyetin cesetlerrin kimligini belirlemedeki beceriksizliginden ziyade, faili mechul cinayetleri onlemesindeki beceriksizligi gozler onune seriliyor gibi geldi bana... basimizdakilerin cabalarilya iyice Allah'a emanet hake geldik.
Mesaj tarihi:
öegh!
Bakiim nolcak dedim tek bi ceset açtım ve kusuodum yaa...
Yuh!! ne diyim...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
  • Yeni Oluştur...