Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emniyet Mudurlugu Ceset Goruntuleri yayinliyor... (18+)

wizardofoz

Öne çıkan mesajlar

ceset yakinlarini bulabilmek icin rezalet bi yol :).. daha farkli bisi dusunmeliler kesinlikle.. (ceset resimlerine bakarken igrenc bi et kokusu almaya basladim.. yan koridordan garip sesler gelmeye basladi.. bir cocuk geldi yanima elinde ufak bir top var.. "benimle oynarmisin" dio !!! veeeveeevee eee healfd............... dit dit diiiiiiit .. :) )[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

o cesedi goren bi yakin -tabi taniyabilirse :D- aaa benim ananemin elleri.. wahh ananem baahh ananem seni kurda kuzuya yem ettik mi dicek ? gercekten turkish abzorting :D[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

of modernlesicez diye bir isin suyu anca bu kadar cikartilabilir.
zaten yakinini arayan insan internet cafeye kosmaz . ya da evde pc'si olan o durumda: '' aa artik tehnoloji gelisti netten bakalim'' mi diyecek.
direkt emniyet müdürlügüne kosar insan.
yani düsünüyorum da o ruh haliyle.
ve ayrica bu site cok yavas. 24 saatte anca bütün resimlere bakabilirsin.
yine de bilemiyecegim. isine yarayanlar kullanirlar tabi =/
ic karartici cok.[signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen...
Sie wird heute Nacht nicht untergehen

NowLylidE..
Sosyal ağlarda paylaş

çok iç karartıcı gerçekten ben de şok oldum. ancak etkisinden de kurtulamadım, bakmaya devam ettim dün gece uykum kaçtı. bu insanlar gerçekten ölmüş. her fotoraf ayrı bi hayatı anlatıyo. korkunç ya, delirdim resmen.[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki?

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
yaw tahmın ettığım kadar kotu dıılmış otopsı resımlerı falan bılıorum daha berbat .. kadawraları gorunce bısey hıssetmemıstım ama sımdı bı garıp oluyo ınsan ya...[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca bayram bayram upladım kusura bakmayın
we bakmayın ıstersenız ben alışıyım falan dıe bakma gereği duydum ama bakmamanızı tawsıye ederım mrklı dıılsenız ..[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...