Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkekleri nasıl tavlamalı /emaleth

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

Evet biliyorum tembelim, bir yazı yazarım ve bunu kırk yıl kullanırım :-) Daha önceki yazım ahanda aynen buraya uymakta ve bendeniz tarafından cp edilmektedir. Öyle milyon yıllık evrimi 5-10 yılda silip atanlara ithaf olunur :-P

İki farklı tür olan kadınlar ve erkekler hemen her konuda çok farklı düşünürler ve tavır sergilerler. En basitinden arkadaşları arasında geğirme yarışması yapmayan çok az erkek varken kız arkadaşının yanında geğiren bir erkek hemen hiç yokdur. Arkadaşları ile en güçlü kim osuruyor diye yarışan, saatlerce abaza muhabbeti yapan, arabalar ve futbol üzerine engin tecrübelerini konuşturan, sorunlarına bir çok durumda kafa göz kırarak çözüm arayan bir ırk çok anlaşılır sebeplerden kadınların yanında bir anda çok kibar yaratıklara dönüşürler çok kısa sürede "evrimleşirler" . Bunlar aradaki ayrılıkların sadece çok küçük ve yüzeysel bir kısmı ama genel olarak durumu özetlemek için yeterli.

Peki bu derece birbirinden farklı iki ırk niye birlikte oluyorlar; Cevabı çok basit, üremek için. Bütün canlılar için en önemli iki güdü yaşamını devam ettirmek ve neslini sürdürmekdir. Bu iki güdüsünü yitiren ırklar yokolmaya mahkumdurlar. İnsan ırkının beyin yapısını inceleyecek olursanız 3 ana olgunun yani refleks, yemek yemek ve üreme duygularının beynin aynı bölgesi olan ilkel beyin diye geçen bölge tarafından kontrol edildiğini görürsünüz. İnsan ırkı yaşamını devam ettirmek için acil durumlarda esas beyni devre dışı bırakarak ilkel beyindeki refleksleri aktive eder ve ani hareketlerle tehlike bölgesinden uzaklaştırır. Aynı şekilde yemek yedikçe mutluluk hormonları salgılanır ki yemek yenmeye devam edilsin ve ölünmesin.

Şimdi esas konumuza gelirsek üremek de ilkel beyin tarafından kontrol edilir ve bilinç altında günün 24 saati size üremelisin üremelisin diye mesajlar gönderir. Erkekler günün 24 saati yılın 365 günü spermlerini saçmaya muktedir olduklarından çok az seçicidirler ve birlikte olabilecekleri hemen her kadınla olma eğilimindedirler. Kadınlar ise ayın sadece çok kısa bir periyodunda doğurgan olduklarından ve yılda en fazla bir kez doğurabildiklerinden daha seçicidirler. Bu son derece doğal bir güdüdür. Irkını en iyi şekilde devam ettirebilmek için seçenekler içinde en iyi olanını, en güçlü, en başarılı, en yakışıklı olanını seçmeye çalışır. Şimdi hemen hiç kimse bunları özel olarak üzerinde düşünerek yapmaz ama bilinçaltında sürekli bu mesajlar dolaşır ve bunların ışığında yol almaya devam eder.

Tabii ki yaşadığımız onca yıl içinde bu durumlarda insanın entellektüel yapısındaki değişimler sonucu bir miktar dönüşümler olmuştur ancak milyonlarca yıllık bir evrimi, artık genlere işlemiş güdüleri 10-15 yılda silmek pek mümkün değildir.

Peki erkekler ve kadınlar niye hala birlikteler, çünkü beyinleri onlara sürekli birlikte olmaları gerektiğini söyleyip duruyor. Cinsel ilişki çok zevklidir, el ele tutuşmak, öpüşmek çok zevklidir diye mesajlar yollayıp duruyor aynı yemek yemek mutluluk verir diye mesajlar verdiği gibi. Ancak dikkat ettiyseniz bu gereklilikler yerine geldikten sonra insanlar tekrara kendi türdeşlerine dönmeye başlarlar. Erkekler erkeklerle, kadınlar kadınlarla birlikte vakit geçirmeye başlarlar çünkü birlikte çok daha iyi anlaşıp daha mutlu olurlar. Zaten aşk denilen bu illet de sürekli ayrılıp barışmalar gibi ateşleyici unsurlar veya kavuşamama gibi bir durum yoksa 2 yıl içinde biter ki bu sürede üremek için yeterlidir (doğum kontrolü denilen evrim karşıtı cisimler icad edilmeden önceki dönem).[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

Herkeste felsefik olmuş görmeyeli, iki dakka durun ya!

Kişisel yorumlar neysede genel yorumları kendinize saklasanızda bizde iki dakka rahat rahat okusak başlığı, eğlensek..

Süfer yazı olmuş ema, inanılmaz güldüm, eğlendim, kikirdedim. Ellerine sağlık.

Gerçi okumamamız gerekiyordu ama...
Ufakta bir hatırlatma : Girls are evil!

[Bu mesaj Magic tarafından 14 October 2003 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Magic, 14 October 2003 14:55 tarihinde demiş ki:
...güldüm, eğlendim, kikirdedim....
aha bu işte, yazarın tatmin olduğu andır :) bu tatmin orada yazılanların doğruluğundan, gerçekliğinden bağımsızdır.
teşekkürler :))))

diğer yandan, bir daha okudum da mesajları, gunn ve unity'nin ısrarla savunduğu bir durum var, unity'nin süper bulduğumu belirttiğim mesajında da gayet güzel dile getirilmiş.

burada verilen taktik ve kurallar (gunn zırh ve silah demiş, ona da ok) deneme/keşif bölümünde kulağınıza küpe edebileceğiniz, szi rahatlatacak, olaylara daha "light" bakmanıza yardımcı olacak şeylerdir. deneme/keşif bölümünü atlatmış bir insanın gözünde, dönüp muhasebe yapıldığında keyifli ve komiktir. bir o kadar da genelgeçerdir. belki de o dönemin içinde bulunan insanlara daha itici geliyor olabilir, bunu da düşünmek lazım. çünkü insaoğlu yaşadıklarını ciddiye alır.

bir örnek vereyim size ben:

ben 18 iken (şu anda 14üm ama işte, idare edin) çok aşık olmuştum. sorsanız ölüyordum. bir sürü şeyler yaşandı, çok üzüldüm, çok ağladım, çok sevindim, çok seviyordum vs vs... şimdi bakıyorum da, her şey çok-çok'tu. ama yani, şimdiye geldiğimde, ondan sonra yaşadığım bir çok şeyin o çok-çok'ları katbekat geçtiğini rahatlıkla kendime ve sizlere itiraf edebilirim.

demem o ki, o an "içinde yaşanılan" şeyler, belli bir zaman sonra "dışarıdan değerlendirilen" şeyler konumuna geçtiğinde, genelleme yapmak, bu deneyimlerle, bu tip ilişkilerle dalga geçmek, onları çekiştirmek, onlarla oynaşmak çok da kolay olabiliyor.

yani mesela, belki de şimdi "beni kimse böyle tavlayamaz" diyen arkadaşlar, ilerleyen yıllarda "valla ayşe/fatma/hatice beni aYYYnen de böyle tavladı, vay kansız kadın, hehe" diyebileceklerdir.

bir de böyle baksak mı ki acebağa?
*!yazılı düşünür*
Sosyal ağlarda paylaş

ben de ufak birşeyler söyleyeyim,
1- Kız işi ortam işidir, erkek işi de ortam işidir.
2- Tamam bütün insanlar aynı değildir, ama bazı genellemeler vardır. Örneğin her insan hayatında şehvet ister; o ya da bu şekilde...
bu olayı açıklayan çok güzel sözler var ama argo...
"Tavlama" olgusu şehvetin içine girer, şehveti geniş kavramlı düşünün. Şehvetin tersi aşağıdaki maddedir.
3- Bir de ben eğer bir kızla ciddi bir ilişki içine girmek isteyeceksem ilk önce onun, benim çocuklarımın annesi olarak görmeyi isteyip istemeyeceğimi sorarım kendi kendime, olumsuz cevap almam durumunda asla ciddi bir ilişki düşünmem. Aynı soruyu kadınlar da kendilerine sorar (sormaları lazım).
4- Hayata bütünsel bakmak lazım, tez-antitez'den sentez çıkarmak lazım. Yani şehvetle başlayan bir ilişki (ki şehirde yaşayan insanların yaşadığı ilişkilerin önemli bir bölümü böyle başlar, ama Mısır gibi, karşı cinsten insanların "çıkma"larının ayıp karşılandığı bir ülkede şehvetle bir ilişki başlatmak daha zordur. Genelde böyle yerlerde görücü usülü dediğimiz yöntem öne çıkar) ciddi bir ilişkiye dönebilir.
başka şeyler gelirse aklıma sonra yazarım[hline]Yıldırım baba günün birinde demiş ki:
"Varsa bir durum, yapalım açık oturum."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 14 October 2003 14:55 tarihinde demiş ki:
Öyle milyon yıllık evrimi 5-10 yılda silip atanlara ithaf olunur :-P
[/i]
[ no pain, no gain ]

bilim dunyasi hicbir zaman icin `duygu` denilen kavrami goz onune almamistir, neticede bugun psikoloji ve sosyoloji bilimleri basarisizliklarini ders kitaplarinin onsozunde `Why physchology is a science` seklinde dallarinin neden bilim oldugunu izah eden yazilarla ortaya koymaktadir.

sevmek, gulmek, komik olay kavramlarinin evrimde yeri yok. evrim teorisi canlilari basit makineler gibi alir. tur basamaginin alt kademelerinde bulunan canlilar icin durum buna benzer olmakla birlikte yuksek basamaklara dogru, yukarida orneklerini verdigim, evrim teorisinin hayatin amaci olarak gordugu seylerle kelalaka mevzular ortaya cikar. insan psisesi duygulari ile gudulenen bir mevzudur.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emaleth, 14 October 2003 15:05 tarihinde demiş ki:
burada verilen taktik ve kurallar (gunn zırh ve silah demiş, ona da ok) deneme/keşif bölümünde kulağınıza küpe edebileceğiniz, szi rahatlatacak, olaylara daha "light" bakmanıza yardımcı olacak şeylerdir.

ciddi gorus belirten bizleri motive eden sey, bu yazdiklarinin aslinda maalesef karsi cinsle iliskilerinde olgunlasamamis ve cogunlugu teskil eden erkek ve kizlar tarafindan fiili olarak uygulanir olmasi. turkiyenin en nezih universitesinde felsefe okuyanlarinin takildigi ortamlardan tikilerin takildiklarina maalesef spektrumun her noktasinda yer alan turde insanlar bu sekilde davraniyor aslinda. yani yazdiklarinin bir cogunda gercek payi var, insanlar tarafindan bilincsizce uygulaniyor zaten. o acidan bu tartisma cok nitelikli ve degerli bir tartisma, gulen guler, eglenen eglenir, ama dikkat eden de bir daha gece klubu ortamina girdiginde daha keskin bir sekilde cakar olaylari.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Buradan bir çıkarımda "Bunları bilipte hatun kısmısının kendisine yaklaşımını takip eden erkek milletinin (ki biraz hızlı düşünme yeteneği gerektirir) karşısındaki insanı dumur etme olasılığı yükselir" dumur eden erkek farklı olur :P (en azından farklı olmasada farklıymış gibi yapar :P) İşin şakası bu tabi. Farklı erkek oluncamı sosyal yönünüz öne çıkar yada çok güzel yüzlerce hatun etrafınızda dolanır bunlar şüphe götürür şeyler.

Fakat kişisel kanaatimce bu tip olayları bir satranç oyununa dönüştürmemekte neysen oymuşsun gibi olmakta fayda var. Ha ama ne olduğuna karar verirken yazılardan ders alırsın orasıda Ema aplamızın bize katkısı olur. İçimede ilerde olası bir "Lan galiba bu hatun beni süründürmeye çalışıyor" kuşkusu tohumlarınıda attığınız için müteşekkirim :D[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Story of SadButcher"

There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Sosyal ağlarda paylaş

lol bi de bişey daha söyliym, (kimse üstüne alınmasın) daha yolun başında olan arkadaşlar emanın mesajlarını diğerlerinden soyutlayıp alt alta bi okusunlar. tüm threadi okuyup yazarın da dediği gibi (eh be ema, bütün gün ayakların yere değmez artık) çok ciddiye almakla çok iplememek arasında giderseniz yaralanırsınız uyarıym. Yani yarın öbürgün bi kız görürsünüz (benim yazdıklarımı da ekleyince) ulan bu kız "avcı" taktik uyguluyo, aha ben şimdi napçaktım, elitmiyim diilmiyim diye midenizi bulandırmayın. Yaşayın gitsin işte. Nolcak ki? o kız sizi donunda sallarsa sallasın.
Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası :P
Sosyal ağlarda paylaş

eh mükemmel oldu..[hline]Nefr, 14 October 2003 16:55 tarihinde demiş ki:
Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası
[b]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn
wtf is goin on?!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 14 October 2003 14:47 tarihinde demiş ki:
horas yani simdi tam celiskiler adami oldun. sen tutup simdi boyle tasavvufi bir tad ile forumlarda yazi yaziyor, manayi derinligi kovaliyorken kadin erkek mevzuunu boyle degerlendiriyorsan, mevlana sana vaki olup nasihat verse nafiledir. olayi meme, toppik olayi yaptin koydun.

Ehe. Tamam. şimdi yalnız orda bilimsel konuşmak gerekirse demişim. yani baktım olaydallanıyo budaklanıyo. ondan yani. yoksa aslında hakkaten tam da bilimsel gözden bakmıycak adamım. ama çelişkilerin adamı demişsin bak o hoşumagitti. öleyimdir gerçekten.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Sosyal ağlarda paylaş

ehuehu dur deiştireyim[hline]Nefr, 14 October 2003 16:55 tarihinde demiş ki:
[b]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn
wtf is goin on?!
Sosyal ağlarda paylaş

hah oldu (bu arada biraz önce mesaj olmadığı halde 8. sayfa görünüodu??)
edit: hala öyle![hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki:
[i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn
wtf is goin on?!

[Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 14 October 2003 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehue güzelmiş , uzun diye okumaya üşeniyordum her seferinde
(ps: kuzenimden vekalet aldım okumak için :) )

eh yannız bişey dikkatimi çekti , bu kurallardan hiç birisi
animatörlerde , turizm ile 1e1 ilgili olan kişilerde pek geçerli olmaz :) özellikle "türk kızı" tekelinin dışında bi kaç (?) ilişki yaşamış insanlarda[hline]Tyler_gs :
merhaba baaluo nickinin anlamı nedir besiktas ataturk anadoluyla bi alakası varmıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

abicim zaten turk kizlari tam celiskiler icerisinde. bu gunku kusaklar, muhafazakar degerler arasinda yetisen ana babalarin cocuklari. dolayisiyla cinsellik konusunda muhafazakarlikla modern degerler arasinda gidip geliyorlar cogu konuda. ornegin kimisi el tutmayi onemli sayar kimisi kaale bile almaz.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen katiliyorum.
Askin taktigi olmaz diyen arkadasa da katiliyorum ama kacimizin surda bir ask icin kiz/erkek tavlamaya calistigini düsünebiliriz ki? herkes olayi bacak arasinda düsünüyor. ha düsünmeyen varsa, o zaman onlar zaten olayi taktiksiz götürür.

said:
unity100, 14 October 2003 19:56 tarihinde demiş ki:
abicim zaten turk kizlari tam celiskiler icerisinde. bu gunku kusaklar, muhafazakar degerler arasinda yetisen ana babalarin cocuklari. dolayisiyla cinsellik konusunda muhafazakarlikla modern degerler arasinda gidip geliyorlar cogu konuda. ornegin kimisi el tutmayi onemli sayar kimisi kaale bile almaz.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

valla ema gene döktürmüşsün süper olmuş.ister kız ister erkek bu yazıyı kimse gülmeden , yada hiç olmazsa sırıtmadan okumamıştır bence.bu arada olayı bilimsel boyutta felan incelemeye gerek yok , şu bile yeter:
"Her erkeğin içinde bir Tecavüzcü Coşkun yatar"-Yeşilçam atasözü
nası çözdüm olayı ama...ı rule :)
(bu arada merak eden arkadaşlar varsa antalyada üniye başladım ve bayada iyi gidiyor.çok güzel buralar...özelliklede bana pas atan bisürü kız varken :P)[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)

Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...