RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bugünlerde baya bi sardı da o tarz filmler, bana söyle schindlers list gibi güzel 2. dünya savaşı filmleri söyler misiniz edik: konu açılmış ama baya bi olmuş tekrar tartışmış oluruz bari[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! [Bu mesaj RayCharles tarafından 08 Kasım 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 tabiikin Saving Private Ryan (er ryanı kurtarmak)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 der untertand dı galiba orjinali bu filmi de izle hitlerin çöküşü filmin türkiyedeki ismi[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Saving Private Ryan'ı Tek Geçerim Ve Üstüne de Tanımam...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 enemy at the gates saving private ryan[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Tora Tora Tora ! cok başarılı bır fılmdır bana gore.Pearl Harbor'u anlatır unutmadıysam.Çevrım tarıhını tam hatırlamıyorum ama 50-60 lı yıllar arası olabılır.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 sanırım ıron diye bir film vardı oda bi 2.dünya saşı klasiğidir filmde bir alman çavuşunun askerleriyle birlikte yaşadığı şeyleri anlatıyor ve filmin en önemli özelliği filmde rus tarafının gerçek t-34 kullanması[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 tabii ki; roman polanski'nin piyanist adlı filmi.[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 enigma var bi de[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Thin red line..İnce kırmızı hat turkıyedekı ısmı kesınlıkle ızle cok hos bır fılm..[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 piyanist[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: SoulCube, 08 Kasım 2005 17:21 tarihinde demiş ki: der untertand dı galiba orjinali bu filmi de izle hitlerin çöküşü filmin türkiyedeki ismi der Untergang adı ve çok guzel bi film[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 wind talkers! (savaş filmi olarak örnek!)[signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 2. dünya savaşında ne yaptığını biliyorum ![signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 +1 güzel gercekten ama yazarının yorumlamasını pek beyenmedim eksik bişeyler varmıs gibi hissediyorsun filmden sonra. ama izlemeye kesinlikle değer..[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bide 'taking sides' önerebilirim.[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 aynı konuyu 3 kez görüşüm olduğu için yazmayacağım ama eski konularda yazmıştım bol bol :D Bi bakin abi[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bunların hepsi birer klasik. Above and Beyond Anzio Battle of Britain Battle of Bulge Sink the Bismarck! Where Eagles Dare Patton The Bridge on the River Kwai The Caine Mutiny The Enemy Below The Great Escape Kelly's Heroes The Longest Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 The Longest Day bence bu güne kadar çekilmiş en iyi film. Normandiya Çıkartmasının ilk gününü her filmde olduğu gibi kahraman Amerikalalılar değilde, 4 Cepheden birden anlatıyor. Gerçeh bir savaş filmi.Bunun yanında Er Ryan 'miş vs. hepsi yalan film. 1458 yapımı ve Sean Connery,John Wayne dahil 49 Hollywood ve Dünya Yıldızı oynuyor.Yani bu kişilerde dönemlerinde en çok sevilen insanlar.Doğal olarak harika bir oyunculuk performansı var filmde... Dvd'si mevcut değil sanırım ben Carrefour'dan almıştım VCD'si vardı :D Alın kesin[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: DarKRideR, 09 Kasım 2005 11:20 tarihinde demiş ki: ...1458 yapımı... Vay anasını, biz İstanbul'u aldıktan sonra çekmişler herhalde filmi... Şaka bi yana da, hakikaten güzel filmdir The Longest Day... İzlenilebilitesi oldukça yüksek olsa da, Er Ryan'ı Kurtarmak da yabana atılacak film değildir. (bkz: Geçen gün Er Ryan'ı kurtarmaya gittim, kurtardım geldim...)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için [Bu mesaj Asteroth tarafından 09 Kasım 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Asteroth, 09 Kasım 2005 14:56 tarihinde demiş ki: (bkz: Geçen gün Er Ryan'ı kurtarmaya gittim, kurtardım geldim...) :([signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 valla untergang rulazz. onun dışında piyanistte sağlam da bunnar hep bilindik filimler. daha bi sürü ikinci dünya savaşı filmi var ama hep eski yapım ayni öle er ryandaki gibi sesler kaliteli görüntü kaliteli, dekor kaliteli değil. bayar. o nedenle bilindik de olsa şimdilik göz önündeki 2. dünya savaşı filimleri iidir. yeni kayıtlar da çıktı ortaya inşallah yeni filimler gelir[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Asteroth, 09 Kasım 2005 14:56 tarihinde demiş ki: said: DarKRideR, 09 Kasım 2005 11:20 tarihinde demiş ki: ...1458 yapımı... Vay anasını, biz İstanbul'u aldıktan sonra çekmişler herhalde filmi... Şaka bi yana da, hakikaten güzel filmdir The Longest Day... İzlenilebilitesi oldukça yüksek olsa da, Er Ryan'ı Kurtarmak da yabana atılacak film değildir. (bkz: Geçen gün Er Ryan'ı kurtarmaya gittim, kurtardım geldim...) höh afedersiniz ya kafa dalgınlığı fdsfsdfsd pardon :D 1958 yapımı :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 The Downfall (Untergang)[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cezalet Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Enemy At The Gates derim kesinlikle..Tora Tora Tora harikadir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar