Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istemiyen sölesiin pff!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk başlarda insana oyle gelio ki ole deolabilio.insanlar zamanla ısınıo sana.hatta ilk mesajımı birisi quote yaptıında sevinmiştim.daha sonra ilk ozel mesajımda da ole..ısınma meselesi.zaten sana ole geliodur[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Mesaj tarihi:
Çünkü bazı insanlar sanıoki madalyalı postu bol adamların topicine post atmak über efsane bişi.Aha madalyan yokmu sieee diyebiliyorlar..[signature][hline][b]Only g3nk[b]
Mesaj tarihi:
said:
Syn, 07 Kasım 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
Çünkü bazı insanlar sanıoki madalyalı postu bol adamların topicine post atmak über efsane bişi.Aha madalyan yokmu sieee diyebiliyorlar..

işte öle diyenler varya onlara kg[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
Mesaj tarihi:
Biz aramızda anlaştık sana gıcık olmaya karar verdik o yüzden de seni görünce kanepe altına ve dolap içine saklanıyoruz.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
post çekici topicler açmak lazım..
bütün kadınlar aynısınız püü size!!!1!1
haydar, çıkar o türbanı!
elisha mı jenna mı?
tayyip içkili restorana kakasını yapmış[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Mesaj tarihi:
ehehhe.. zamanla olur merak etme. dikkat çekici laflar edeceksin forumda.. bana ilk zamanlar cok takan yoktu ama kendimi bi gösterdim üff...kişiselde 3 gündür güncel olan bi topic te açtım
aushaushau :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mesaj tarihi:
Ne alaka niye istemeyelim ki seni?[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
allah allaaah allah allaaaah yauuu ilerleyin yauuuuu ilerleyiiinn biraz.. tanımadığımız adamı niye istemiyelim ki birine kıl olursun ondan istemissin mantıklı düşün azcık madalyaya da alakası yok madalyayla adam olunsa keşke o zaman çok daha iyi olurdu burası sen boşver kompleks yapma alışırsın zamanla[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Mesaj tarihi:
yılmayacaksın alatarielcim(yalnıs yazdıysam ozur)..cabalayacaksın,bıktıracaksın ,mutlaka umursayacaklardır..ha umursasınlar die de bos topik acma hatta sert kal taviz verme öğkkkkkkkkkk[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........

[Bu mesaj irin tarafından 09 Kasım 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Syn, 07 Kasım 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
Çünkü bazı insanlar sanıoki madalyalı postu bol adamların topicine post atmak über efsane bişi.Aha madalyan yokmu sieee diyebiliyorlar..

madalyonla adam olunmaz , madalyonsuzda adam olunuri.Hatta adam olunmaz dogulur...[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Mesaj tarihi:
ne alaka ya.ben senin hiç topicini farketmedim..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
  • Yeni Oluştur...