Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Evet ben dünyanın en kötü filmi dünyayı kurtaran adam zannediyordum ama sanırım yanılmışım, dünyanın en kötü filmi "Freddy got fingered" isimli Tom Green'in filmiymiş. Sanırım filmi bu ödülü kazanmak için çekmiş ehe. Tom Green'in oynadığı ve dünyanın en kötü filmi seçilen bu filmi acaip merak ediyorum izleyen var mı yada DVD'si falan olan?[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 katil domatesleri tek geçerim[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: elesso, 30 July 2003 00:38 tarihinde demiş ki: katil domatesleri tek geçerim[hline].......... onun neresı kotu bea eglencelı fılm :p guluyosunhıc deılse[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 dünyayı kurtaran adamda gülmüyomusun[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Merak ettim ya nerde bulunur bu film bilen varsa bir alayım adam bir de en kötü film seçilince kokteyl mi ne vermiş öyle şeyler duydum bu arad waterworld tam bi katliamdı kevin costner oyunculuğa son noktayı koydu o filmde LoL.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 merak ettim ben de said: BonePART, 30 July 2003 00:34 tarihinde demiş ki: bu arada dunyanın en kotufilmi diye bişi olmaz [hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa oluo arkadaşım dünyanın en kötü filmi sıralaması resmi olarak var, sıralamada dünyayı kurtaran adam en kötü 2. film olarak duruo duyurulur.[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 pink flamingos a göz atmıştım cnbc-e de böeaaahhhhh[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Freddy Got Fingered, klasiktir. İzledim yene izlerim ! yeaah ! Bhaal hade yrn Termi 3.[hline]still I try to reach and touch what hurts me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: Antimodes52, 30 July 2003 00:48 tarihinde demiş ki: Merak ettim ya nerde bulunur bu film bilen varsa bir alayım adam bir de en kötü film seçilince kokteyl mi ne vermiş öyle şeyler duydum bu arad waterworld tam bi katliamdı kevin costner oyunculuğa son noktayı koydu o filmde LoL.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Aliço koktyel deeğil award açıklandı adam çıktı tv show a ben award duzenlenmesini istiyorum dedi ve zorunlu olarak gurur meselesi gibi yaptılar gitti aldı manyak.[hline]still I try to reach and touch what hurts me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Official olarak dünyanın gelmiş geçmiş en kötü filmi bir anketle belirlenmişti. 60 larda yapılmış "Plan 9 From Outer Space" isimli bir Dünyayı kurtaran adam dengi bilim kurgu filmidir.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ben de izledim o filmi harbici bi iğrençlik abidesi yane daha ne diim size.hem bak düka da dünyanın en kötü ikinci filmi bu da bir gerçek.ama bence düka 1 olmalıyıdı öyle bi film olamaz etli butlu iskeletler,japon uzaylı,star wars'tan öalınma görüntüler,iğrenç bir kurgu ve hikaye şööle ki 1000 yıl önce dünya parçalanıo dünyayı parçalayan kişi sihirbaz ve sihirbaz da 1000 yaşında hmmm bebe iken bile neler yapmış hll olsun kapıcı sihirbazımız. hiç deilse o 1. filmde birazcık olsun kurgu vardı hatta bir uçma efekti fln da vardı. şimdi onu bunu geçin de Badi nedir bana onu açıklayın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Badiyi unutmuşuz ya olamaz abi sasdfgsdhdf öeaögh! gitmeliyim! öeaaeöe? badii! gitme nolur kurbanın olam! Böhü! öööeag höea?!?[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 İşte en kötü 100 film IMDB yi tek geçerim. Yani.. ee.. belki de geçmeyebilirim ama.... eaah.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ben aslında dünyayı kurtaran adamı severim,o zamanki imkanlarla,ellerinde ne warsa,iyi niyetle yapmışlar...............tamam vurmayın!!![hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 dunyanin en kotu filmi plan 34 from outer space mi ne[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 http://us.imdb.com/Title?0052077[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Dünyayı Kurtaran adam[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 baron bilmemnenin( ismi cok garip yazamam yani ehe ) maceraları diye bi film vardı siz asıl onu izleyin :) tabi bulabilirseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Matrix Reloaded[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 bana en daral gelen film rosemary in baby si mi ne oydu walla..yarısında mı ne cıkmıstım. göye güzel bi filmmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 blade 2 çok baydı beni geçen gün biraz izleyip kapadık[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: Popeye, 01 August 2003 03:10 tarihinde demiş ki: baron bilmemnenin( ismi cok garip yazamam yani ehe ) maceraları diye bi film vardı siz asıl onu izleyin :) tabi bulabilirseniz "Adventures of Baron Muchausen" ise eğer o filmin yönetmeni Terry Gilliam yani 12 Maymun, Brazil vs gibi filmleri yapan bi adam ama o film Almanların bir çocuk masalından alındığı için biraz dandil geliyor.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 waterworldun neresi kötüydü onu anlamadım. postacı da en kötü filmler arasında deniliyor. Kevin Costner'a gıcık var herhalde.. oldu olacak Robin Hood'u da bu listeye sokalım.. nasıl olsa Kevin Costner oynuyor onda da..[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ehe evet o film sadbutcher hmm ben onun masaldan alıntı oldugunu bilmiyodum zaten küçük sayılırdım onu izledigimde ehe filmde baron atıyla suya düşüyodu sonra kendi saçından tutup kendisini suyun üstüne çekiyodu atıyla beraber( yürü be barona bak helal valla ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 walla blood surf'ü tek geçerim star'da yayınlanıo sık sık açılınca ilk hafta gene kesin yayınlarlar[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar