Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rank 14 reward ( mage için)

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

bu hafta 11 oluyorum.. kafamda 13 e kadar kesin pvp yapmak var... ama rank 14 reward ı için ugrasmamayı düşünüyorum.. bir melee class için bow una kadar her şey varken caster için bir staff sadece... bari insan bir wand fln koyar almışken 2 parça alsın.. alan 3 er 3 er alıcak utanmasa.. birde şahsen staff o kadr hosuma gitmedi sizce ne yapmalı ?[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom

- ExEcute -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

pope 13 olup bırakmayı düşünüyor staff için uğraşmak yerine.. ama sunucunun ilk ve şimdilik tek rank 14'ünün elindeki staff bir kilometre öteden kafaları çevirtiyor öyle diyeyim.. ;)[signature][hline]Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

13-14 arası baya zor olabiliyo.
Bende 13 üm 3. haftaya giricem, ilk plana göre bu hafta HW olmam lazımdı ama bar %25 olduysa iyi :)
lag vb problemler yakamı bırakmadı gerçi ama.
rank 14 olmak başlı başına bi olay.

Frost için iyi bi staff ama benzer bi staff bwl den düşüyo, 15 dmg az ve int-stamina yer deiştirmiş(kabaca).
http://www.thottbot.com/?i=40806

crap bi ödül bence, ama yarın öbürgün upgrade ederler vendor u casterlar için, onu bilemem

[Bu mesaj Virtue-L tarafından 09 Kasım 2005 05:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 09 Kasım 2005 02:10 tarihinde demiş ki:
bu hafta 11 oluyorum.. kafamda 13 e kadar kesin pvp yapmak var... ama rank 14 reward ı için ugrasmamayı düşünüyorum.. bir melee class için bow una kadar her şey varken caster için bir staff sadece... bari insan bir wand fln koyar almışken 2 parça alsın.. alan 3 er 3 er alıcak utanmasa.. birde şahsen staff o kadr hosuma gitmedi sizce ne yapmalı ?

+1 hemen sesimizi duyuralım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...