Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage Problemleri.

dream_endless

Öne çıkan mesajlar

Instant Attacks

The mechanics of most instant melee attacks have been modified to improve item balance. Previously, instant melee attacks did damage based on the damage range of the weapon, plus a bonus for the player's attack power. This bonus was then multiplied by the speed of the weapon. As a result, slow weapons did more damage than was intended, and fast weapons were considered inferior by most players. We have changed the way the attack power bonus is calculated for instant attacks. This change does NOT affect attack power calculations for normal melee attacks. Instead of multiplying by the speed of the weapon, the attack power bonus is now multiplied by a fixed number pulled from the following table:
o Two-handed weapons: 3.3
o Daggers: 1.7

benim dedigim gibitmis[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

neyse benimde hoşlanmadığım şeyler var warrior olarak ama napabiliriz kardeşler tamam hoşnut değilseniz durumdan, vaktiniz varsa yeni karakter kasın benim vaktim vardı ama gözüm korktu okadar vakit makine başında durayım diye.Blizzard düzeltme yaparmı yapar diyelim dmg larında oynadı diyelim magelerin bu sefer mageler abaracak diğer sınıflarda köpürme başlaaycak hadi magelerin en düşük büyüsü 1000 dmg vursa diye ayarlasalar warriorlara 100 dps lik silahlar getirecekler o zaman mage gene konuşmayacakmı?[signature][hline]www.komikler.com
with or without you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cenx, 06 Kasım 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
nereye bakarsa baksın vuruyomu? vuruyor e tamam o zaman...

Senin mantıgına gore hayatımızda bı kere 4k lık dmg gorsek tmmdır ıs bıttı magelere yenılık yokmu dıyecen?Su an warlockların halını gor sonra bızım halımızı dusun!!!

Su son warlock degısımlerınden sonra warlock rogue u yanına yakalastırmadan kesıyo ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 09 Kasım 2005 02:31 tarihinde demiş ki:
açıkcası mageler kudururmu bilmem ne olursa olsun şunu sormak lazım chargedan sonra warriorlar frost magelere dokunabiliyorlar mı

sen dokunamıyosan problem sende bence 2xcharge +harmstring ıle akıllı warrior mage ı alır rahatca.
Sosyal ağlarda paylaş

Sunu alirim bunu keserim,su class bu class'i alir tartismasina girilmis direk.
Ama guzel bir iki tuyo vermek istiyorum.
O intim shout atan akilli warrior'larin agzina counterspell atin iceblock'layip novaladiktan sonra,bakalim dokunabiliyorlar mi.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite.
-The Maelstrom.
Sosyal ağlarda paylaş

heroic strike i hala kisayollar arasinda tutan warrior kaldi mi ki? dmg boost alsa ne olur almasa ne olur ?

hep gereksiz oldugu bahsedilen slam i bari stun-warrior lar kullaniyor, protectionlar kullaniyor, heroic strike i kimse kullanmiyor. rage generate etmeyen, vurmak icin next strike bekleyen, ustelik catir catir dodgelanan seyi napayim ben, iki kat dmg vurursa vursun. dps sonucta degmiyor.[signature][hline]Ragdah , 60 orc warrior, Alaturqua Bladefist(retired)
Pneuma,60 undead mage, Alaturqua Bladefist(retired)
Namessar,12 dwarf priest, AlA Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...