BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hayır belli bir geçmişi yok yani tam anlamadım neyi kastettiğini ama yeni bir arkadaş diyebilirim, bir bonec gibi günde 25 saat forumda takılmadığının farkındayım geldi ve direk mod oldu, bazen olur böyle[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Hmm ok hoşgeldi tekrardan aramıza başarılar dilerim.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 selam, 9 yıl önce ilk olarak taenia solium olarak başlamıştım. tabi bu da tek hücreli bir organizma :) 1 yıl kadar sonra ise paramecium olarak değiştirdim ve yaklaşık olarak 8 yıldır bunu kullanıyorum. bu zaman zarfında bir fiil her mesajıma selam ile başlayıp saygılar ile bitiriyorum. 9 yıl önce =TRK= ile başladım online-gaming'e. Takım lideri oldum, clan yöneticisi oldum, forum genel mod oldum. bu zaman zarfında snn.tfc serverda da admindim. sonra sandwaves'de tfc bölümü kurucusu oldum, server admin ve forum mod görevlerini yürüttüm. iş ve okul için orayı bırakmak zorunda kaldım. avalon ile ultimaya tekrar başladım ama serverın kötü olması nedeniyle paticiğe geçtim ama forumlara pek bakmadım açıkcası. server pagan adıyla nebulaya geçtikten sonra da orada devam ettim. forumlarda yazı yazmaya başladıktan 3-4 hafta sonra forum mod oldum nebulada yani orada da kısa bir süre sonra. yazdığım forumlarda genelde hep mod oldum için pek fazla forumla haşır neşir olmamaya dikkat ediyorum. az ve öz olarak takip ettiğim 3-4 forum vardır. 1977 doğumluyum. ytü makina müh mezunuyum. kendi işimde çalışıyorum. deli gibi hayranı olduğum audi'den a4 sınıfı bir aracım var. bekârım. bu kısa özet kafalardaki sorulara cevap verebilmiştir umarım :) saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: matama, 03 Kasım 2005 13:30 tarihinde demiş ki: cafein abi sen su a3 u al soz ilk kopru gecisin benden:) yilan hikayesi:) Arabayı aldığım gün patinaj bölümü ahalisinden para toplayıp kurban kesmeyi düşünüyorum. Valla yılan hikayesini de aştı olay, bir insanla ailesi bu kadar da oynamaz ki kardeşim... Şeytan diyor, sat 306yı, al parasıyla 3-4 Kanuni MZ renk renk, bin gez paşa paşa.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zopiks Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: paramecium, 04 Kasım 2005 11:48 tarihinde demiş ki: 1977 doğumluyum. ytü makina müh mezunuyum. kendi işimde çalışıyorum. deli gibi hayranı olduğum audi'den a4 sınıfı bir aracım var. bekârım. saygılar. Tam hayallerimdeki erkek[signature][hline]I'm trapped in this world Lonely and fading, Heartbroke and waiting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ahzuahauah[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 cafein calismaya basla iki seneye 306 yi ekler a3 u alirsin abi:) sonra karsilarina gecer bilirmisiniz bir a3 almak isteyen fakir ama gururlu genc vardi tribi atarsin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 selam, saner seni alamam, sen arkadaşımın aşkısın :P tez vakit audine kavuşursun umarım kardeş :) saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Çalışıyoruz ama bu sene yeni başladığımı ve maaşımın düzeyini düşünürsek 306yı sattıktan sonra gerekecek olan 38 milyar nasıl toplanır onu düşünüyorum. Yaklaşık 7 sene gerekiyor, hiçbir yere para harcamasam :D Yok abi ben at almaya karar verdim. 1 beygir gücünde, temiz, arpayla gidiyor, bakım masrafı yok, trafik derdi yok. Arada veterinere götürürüz, bahçeye de bir ufak yer yaparız ooooh. Gerçi işe gidince hayvan Mecidiyeköy'de darlanacak bir çözüm lazım.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hosgeldiniz para bey ;)[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 selam, forumların eski dostları bir araya getirme özelliğine bayılıyorum. merhaba narin'im benim :) saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 abi konuya bakmamisim selam saygilar bey mod olmus:) basarilar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: paramecium, 05 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki: selam, forumların eski dostları bir araya getirme özelliğine bayılıyorum. merhaba narin'im benim :) saygılar. Basarilar diliyorum sana ; patinaj cok sik goz attigim bi bolumdur gerci dyna ragnar filan saolsunlar burda guzel isler yapiolar ; pek zor bi bolum de degil ama seninde guzellikler katicagina inaniorum .. :)[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Galiba asimile oldum ben iyice burda. Yukardaki türkçem feci :)[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Başarılar.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 tebrikler başarılar.[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hayırlı olsun, iyi çalışmalar dilerim.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 dandirik s8 için ronin mi izlenirmiş be! ehm izlenebilir tabii şimdi düşündüm de :p. hadi iyi moderasyonlar sana paracan.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Hayırlı olsun başarılar dilerim.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 hayırlı olsun abi tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 eski mod kimdi ki? en fazla yazan/anlayan para zaten oraya, şimdiye kadar mod olmaması ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 estel in patinaj ismini bulmuş olamsı hala hafızalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Selam, Foruma en uygun isim bu bölümün :) @goldbären Özledin sanırım, uğrayayım bir ara sana (:D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Eski mod bendim. Araba kullanmayı bilmediğim ortaya çıkınca kovuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 11senedir değişmeyen mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar