Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patinaj yeni mod: paramecium

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

hayır belli bir geçmişi yok
yani tam anlamadım neyi kastettiğini ama yeni bir arkadaş diyebilirim, bir bonec gibi günde 25 saat forumda takılmadığının farkındayım

geldi ve direk mod oldu, bazen olur böyle[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

9 yıl önce ilk olarak taenia solium olarak başlamıştım. tabi bu da tek hücreli bir organizma :)
1 yıl kadar sonra ise paramecium olarak değiştirdim ve yaklaşık olarak 8 yıldır bunu kullanıyorum. bu zaman zarfında bir fiil her mesajıma selam ile başlayıp saygılar ile bitiriyorum.

9 yıl önce =TRK= ile başladım online-gaming'e.
Takım lideri oldum, clan yöneticisi oldum, forum genel mod oldum. bu zaman zarfında snn.tfc serverda da admindim. sonra sandwaves'de tfc bölümü kurucusu oldum, server admin ve forum mod görevlerini yürüttüm. iş ve okul için orayı bırakmak zorunda kaldım. avalon ile ultimaya tekrar başladım ama serverın kötü olması nedeniyle paticiğe geçtim ama forumlara pek bakmadım açıkcası. server pagan adıyla nebulaya geçtikten sonra da orada devam ettim. forumlarda yazı yazmaya başladıktan 3-4 hafta sonra forum mod oldum nebulada yani orada da kısa bir süre sonra. yazdığım forumlarda genelde hep mod oldum için pek fazla forumla haşır neşir olmamaya dikkat ediyorum. az ve öz olarak takip ettiğim 3-4 forum vardır. 1977 doğumluyum. ytü makina müh mezunuyum. kendi işimde çalışıyorum. deli gibi hayranı olduğum audi'den a4 sınıfı bir aracım var. bekârım. bu kısa özet kafalardaki sorulara cevap verebilmiştir umarım :)

saygılar.[signature][hline]paramecium
www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
matama, 03 Kasım 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
cafein abi sen su a3 u al soz ilk kopru gecisin benden:)

yilan hikayesi:)

Arabayı aldığım gün patinaj bölümü ahalisinden para toplayıp kurban kesmeyi düşünüyorum. Valla yılan hikayesini de aştı olay, bir insanla ailesi bu kadar da oynamaz ki kardeşim...

Şeytan diyor, sat 306yı, al parasıyla 3-4 Kanuni MZ renk renk, bin gez paşa paşa.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paramecium, 04 Kasım 2005 11:48 tarihinde demiş ki:
1977 doğumluyum. ytü makina müh mezunuyum. kendi işimde çalışıyorum. deli gibi hayranı olduğum audi'den a4 sınıfı bir aracım var. bekârım.

saygılar.

Tam hayallerimdeki erkek[signature][hline]I'm trapped in this world
Lonely and fading,
Heartbroke and waiting
Sosyal ağlarda paylaş

Çalışıyoruz ama bu sene yeni başladığımı ve maaşımın düzeyini düşünürsek 306yı sattıktan sonra gerekecek olan 38 milyar nasıl toplanır onu düşünüyorum. Yaklaşık 7 sene gerekiyor, hiçbir yere para harcamasam :D

Yok abi ben at almaya karar verdim. 1 beygir gücünde, temiz, arpayla gidiyor, bakım masrafı yok, trafik derdi yok. Arada veterinere götürürüz, bahçeye de bir ufak yer yaparız ooooh. Gerçi işe gidince hayvan Mecidiyeköy'de darlanacak bir çözüm lazım.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paramecium, 05 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
selam,

forumların eski dostları bir araya getirme özelliğine bayılıyorum. merhaba narin'im benim :)

saygılar.

Basarilar diliyorum sana ; patinaj cok sik goz attigim bi bolumdur gerci dyna ragnar filan saolsunlar burda guzel isler yapiolar ; pek zor bi bolum de degil ama seninde guzellikler katicagina inaniorum .. :)[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...