Spectacular Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 evet , infiltrator char açmayı düşünüyorum , yeniyim acaba hangi ırkı seçmeliyim. Hangi skilleri vermeliyim rvr için yardım ederseniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 char acarken skill veremiosun lvl 5 olduktan sra istedigin skilli alabiliosun[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Saracen açacaksın birçok inf başlıklı topic var onları oku.Lvl 5e kadar pointlerini Sarecen için kullanabilirsin infilin speclerine kullanamazsın yanlış hatırlamıyorsam verebileceğin skiller ilk olarak Slash Trush Crush Stealth Stealthe verme diğer 3saldırı tipinden hangisini kullanacağına karar ver ona ver lvl 5 olunca camelotta Guild of Shadows'a gideceksin infil trainerı bulup konuşacaksın.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 bence oyunda yeni isen oyna stealter bi class ile baslaman yanlis daha cok team playe e yonelik charlar secmen senin karina olur daha cabuk oyunu ogrenirsin insanlardan yardim gorursun ama stealter olursan yani :) bilemicem yanlizlari oynarsin kimse xp grubunda istemez ve lvl atlaman cok zorlasir solo yapmakta zordur iyice bi dusun derim ama yok illana stealt olucam adama crit accam zehirlicem diyosan olcaksanda briton ol kesinlikle kesin bi spec veremem ama sana infi oynayan deneyimli arkadaslar var onlar bilgi verir sanirim..[hline]Us Kay Server -=Merc=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ambulance Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 saracen trust 50 yap bence mumkun oldugu kadar stelth icin auto train yap yani hic train olma... trust 50 avaid den sonra stun ediyor saracen daha iyi bu yuzden ama ben britonlari seviyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Saracen daha iyi degil mi, niye Briton?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ambulance Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 evet saracen daha iyi inf ve scout icin ama ben britonları seviyorum herşey 60 birde kızları güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Saracenler scoutta ve infilde daha iyi diye birşey yok. Briton infille oynuyorum arada (Sianure-Briton/slash/RR6L5). Değim yerindeyse taş gibi. Tüm tankları sololayabilir. Midgard stealtherlarını şopara çeviriyo zaten. (onlar slash'a zayıf oldukları için). Yalnız nightshadelerde sorunlu biraz onlara slash çok eksili vurduğu için. Kısaca demek istediğim saracen en iyisi diye bişi yok. Benim scout saracen bufflarla 1600'ü göremiyorum bile HP olarak. Britonlar bufflu 1850 lerde. Savaşta çok farkediyo bu 250 HP. Kay'ın realm 1. cisi olan scout Briton mesela.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50)-R4L9 Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 45) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 sungur guzel aciklamis bende sunu ekliyim senin verecegin dmg eger slash olcaksan str ye bagli ha ben thrust im ne isim olur diyosan thrust ta %50 str %50 dex ten alir gucunu sen britonla basladiginda butun statler 60 olcak ve zaman icinde zaten class inf olcagi icin dex abaracak saracande olsan bu boyle britonda olsan ama oteki yanda britonun baska avantajida str ve cons var bide ayrica ilerde zaten mo pain almak icin aug dex 2 almak zorunda kalcaksinki buda dex ini iyice tabana vurduruyo sonuc olarak daha fazla dex a degil str ye ihtiyacin olacak ilerde onuda aug str 2 alirsin mis gibi olur ustune aug couns 2 ve tougness 2 alirsin hp manyagida olursun buffbotun varsa :) bu sebeplerden dolayi bana gereksiz gibi geldi serverda su anda yeni acilcan charlara baktigimda saracen goremiyorum pek[hline]Gladric lvl 50 Mercenary rr4 - Kay Server Yettimgare lvl 50 Thane rr3 - Merlin Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: Afterdeep, 22 July 2003 03:35 tarihinde demiş ki: Savaşta çok farkediyo bu 250 HP. Kay'ın realm 1. cisi olan scout Briton mesela. Bunu bir ornek olarak gosterdigin icin kutluyorum seni gunde 18 saat boyunca daoca bagli kalip i$im gucum olmasa,sadece daocda rvr yapsam bende realm 1. si olurum[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ornekte anlatılmak istenen oynandığı zaman britonun dezavantaj olmadığı gibi geldi bana dikkat lütfen bi de dedeniz briton/saracenmiş gibi tartışmayın bu ara sıcaklardan mı ne millet birbirine dalıyo ilk fırsatta ayrıca ben briton sungur saracen scout bakin karakter yaratma ekranına hangisi güzel görünüyorsa ondan yaratın highlander scout olur hatta hele buff da varsa coşarsınız[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: Leathas, 22 July 2003 16:00 tarihinde demiş ki: said: Afterdeep, 22 July 2003 03:35 tarihinde demiş ki: Savaşta çok farkediyo bu 250 HP. Kay'ın realm 1. cisi olan scout Briton mesela. Bunu bir ornek olarak gosterdigin icin kutluyorum seni gunde 18 saat boyunca daoca bagli kalip i$im gucum olmasa,sadece daocda rvr yapsam bende realm 1. si olurum[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Ben burda Kay realm 1. cisi scout Briton diyerek, sadece scout Briton olabilir gayette güzel olur demek istemiştim. Ama sen günde 18 saat vs. oynasam demişsin. Alakasız olmuş biraz... Diikatli okuyup konu hakkında görüşlerini bildirseydin daha mutlu olurduk.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50)-RR5L2 Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 45) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 saracen ile briton arasinda lvl50de 250hp fark olmasi zor biraz be :) bence inconnu ac infi acacaksan...[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 inconnu açacağına saracen açsın daha iyi inconnu'nun başlangıç statları 50 60 70 50 70 60 60 60 qui.sı 50 çok düşük int.tıda 70 çok yüksek bence bir anlamı yok inconnu açmanın. Saracen veya Briton en iyisi.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: GEd, 23 July 2003 09:44 tarihinde demiş ki: saracen ile briton arasinda lvl50de 250hp fark olmasi zor biraz be :) bence inconnu ac infi acacaksan...[hline]UYKUM VAR! 2 ırklada oynuyorum ve biliyorum aradaki farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 mana chanter aç cok zevkli[hline]Bu oglan cesmeden dondu Anthony pappa ya gitti cok eglendi nerdeyse butun eventlara katıldı ama carl cox un gelmemesine cok uzuldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Tamam arasında 250hp fark olabilir ama şöyle bir durumda var Briton açınca Slash olacaksın Slash sadece STR tabanlı dmgi infil lvl 5den sonra her 3lvlda bir 1point alır STRye, DEX ise lvl 5den sonra her lvl atladığında alır.Slashi 50 yapsanda Amalish kullanacaksın çünkü en iyi saldırısı bence o ama bir bonusu yok ama trust olursan 50de dragonfang alacaksın hem az endu getürüyor hemde 9saniye stun ediyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 PA-creeping death combosuda aynı işi görüo bence. Zaten PA sız başlamıyorum savaşa nerdeyse hiç. Oda stun ediyo. Onu geçtim dragonfang bence çook büyük bir artı değil. Ben mid stealtherlarını rahatça döverken, hib stealtherlarında çok zorlanıyorum. Thrust speci olan bir infilde mid stealtherlarında zorlanırken hibleri rahatça kesebiliyor. Bu tamamen bi yerde vuruş türünün hangi ırklara eksili veya artılı vurma olayı. amethyst ve diamond slash combosu anytime ve çok yüksek damage la vuruyo. Bence gayet yeterli.[hline]Sungur - Scout of Hun http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Kay&c=344529 Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 45) http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Kay&c=369297 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Bana kalırsa kendın dene sec begen hangısıne aklın yatıyorsa onu oyna nede olsa sadece oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: ambulance, 21 July 2003 16:37 tarihinde demiş ki: evet saracen daha iyi inf ve scout icin ama ben britonları seviyorum herşey 60 birde kızları güzel :P elf hatunlari bir baska olur..[hline]Ascahisien Lvl 50 Heroine Hoove Lvl 47 Bard [SR] Hib/Exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Daoc da iyice powerplay'e vurdu en sonunda. Eskiden super bir rp ortami vardi, questler vs. Zaten guinevere'de oynadigim icin normal serverlardaki ppyi tahmin bile etmek istemiyorum.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Niye canım hem pp var hemde senin tabirine göre rp.Ben oyuna başladım ozamandan beri rp yapan pek görmedim(gerçek anlamda).Bunun yanında barrysworld'de haftada en azından 2 3 quest yapılıyor guildin yeterli sayıyı bulduğu sürece katılabiliyorsun.Asla questler bitmez daocda. Kimse iş görmeyen bir karakter yaratıp oynamak istemez sonuçta onu lvl 50 yapana kadar canın çıkıyor ve ondan sonra pp yapan biri açtığı karakterden rvr de zevk alamazsa oyunun onun içi bir anlamı kalmaz.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Virus, 19 July 2003 08:25 tarihinde demiş ki: Saracen açacaksın birçok inf başlıklı topic var onları oku.Lvl 5e kadar pointlerini Sarecen için kullanabilirsin infilin speclerine kullanamazsın yanlış hatırlamıyorsam verebileceğin skiller ilk olarak Slash Trush Crush Stealth Stealthe verme diğer 3saldırı tipinden hangisini kullanacağına karar ver ona ver lvl 5 olunca camelotta Guild of Shadows'a gideceksin infil trainerı bulup konuşacaksın.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry saracen inf/roque crush kullanamaz. britonlarında kullanamadığını bilkiyorum ama emin değilim. önce slash mı yada thrust mu açacağına karar ver bence, ama thrust & dragonfang bir başka tad veriyor :)[hline]Obscurd XpKillForTehWin 50th season ASq Paladin Cherisha Nolan 32nd season Nightmare, ASq Infiltrator Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Zegna, 27 July 2003 00:28 tarihinde demiş ki: buffbotsuz infil = ölü infil. buffbot olduktan sorada ha saracen ha briton. farketmez bana gore :)[hline]`zegna lvl 50 Mercfilator of alb/exc buffmatic 4x Cleric alb/exc benim buffbotum yok ama eniştemin çok gral bi buffbotu var, ozaman ölürmüyüm enişte sen ondan haber ver? :P[hline]Obscurd XpKillForTehWin 50th season ASq Paladin Cherisha Nolan 32nd season Nightmare, ASq Infiltrator Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar