mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya bende bi ara orjinali vardı ama kaybettim nerden indirebilirim populous u??[signature][hline]the truth is out there... en iyi forum en iyi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hahaha hatırlıyorum o oyunu büyüyle adayı uzatıyoduk fln.. arat abi paylaşım programlarını teker teker dene[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 2. si kraldır, şimdi aklıma geldi bende arayacam fellik fellik hatta. bulursam koyarım buraya. abandonware değilse koyamam, kurallar :) edit: nahanda populous 2:) [signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer [Bu mesaj Griswold tarafından 05 Kasım 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Çok orjinal bir oyundu..Şamanizm ile ilgili büyüler süperdi..En sevdiğim oyun firmalarından birinin ürünüydü..Bullfrog kral oyun yapıyordu ya :([signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 offff olsada oynasak yahu...[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Populous 3 CD olarak mevcut bende... PAylaşım programlarında da bulunabilir. eDonkey hiç kullanmam ama garati vardır.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ed2k networkünde expi ile beraber bulunuyor,yakın vakitte indirmiştim..aah ah,ne oynardık be,birimler birbirini tekmeleyerek döverlerdi falan,sonra volkanlar patlatırdık,büyü olayı aşmıştı..bakmak lazım hala multi atılabiliyormu netten acep..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: BulletRide, 05 Kasım 2005 18:30 tarihinde demiş ki: Çok orjinal bir oyundu..Şamanizm ile ilgili büyüler süperdi..En sevdiğim oyun firmalarından birinin ürünüydü..Bullfrog kral oyun yapıyordu ya :( Theme park, theme hospital ile kalbimde bambaşka yeri vardır Bulfrog'un ama bunu hiç oynamamıştım. (çok fduymuştum o ayrı) Bi ara unutmazsam deniyim.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 peter amcanın harikalarıdna biridir, dungeon keepr la beraber süper bi ikili oluştururlan bence[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ben Bullfrog un Dungeon Keeper 2 oyununa hastayimdir. Cekebilecegim biyer bilen varsa soylerseniz sevinirim cok orjinal bir oyundu[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 DK serisi de çok iyidir, unutmuşum.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Heh 2 yıldır arıyordum Dungeon Keeper 2 yi.Meğersem yanıbaşımda en yakın arkımda varmış.Bi tekde ona sormamışım.Sonunda elimde DK2...[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Tüh ya,populous dibi Dungeon Keeper serisini indiremiyor muyuz?:([signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bullfrog oldu lionhead. peter amcamiz yakinda movies'i cikaracak cosacaz :)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 OMGF,ne kadar ilgisizim,bunu öğrendiğim çok iyi oldu.aslında oyun tarzından belliydi (B&W-Pop),peter amcayı düşünmemiştim ama..artık Lionhead'e daha bi' farklı bakıcam...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bende de 3 var ama 3 için 1 i yuklemen gerekiyo o yuzden 1 i bulmalıyım[signature][hline]the truth is out there... en iyi forum en iyi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 istanbul içinden bana 1 i ya da 2 yi satabilecek yok mu??[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar