Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hahaha hatırlıyorum o oyunu büyüyle adayı uzatıyoduk fln.. arat abi paylaşım programlarını teker teker dene[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Mesaj tarihi:
Çok orjinal bir oyundu..Şamanizm ile ilgili büyüler süperdi..En sevdiğim oyun firmalarından birinin ürünüydü..Bullfrog kral oyun yapıyordu ya :([signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
Populous 3 CD olarak mevcut bende...
PAylaşım programlarında da bulunabilir. eDonkey hiç kullanmam ama garati vardır.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...

3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık...
Mesaj tarihi:
Ed2k networkünde expi ile beraber bulunuyor,yakın vakitte indirmiştim..aah ah,ne oynardık be,birimler birbirini tekmeleyerek döverlerdi falan,sonra volkanlar patlatırdık,büyü olayı aşmıştı..bakmak lazım hala multi atılabiliyormu netten acep..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..

Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Mesaj tarihi:
said:
BulletRide, 05 Kasım 2005 18:30 tarihinde demiş ki:
Çok orjinal bir oyundu..Şamanizm ile ilgili büyüler süperdi..En sevdiğim oyun firmalarından birinin ürünüydü..Bullfrog kral oyun yapıyordu ya :(

Theme park, theme hospital ile kalbimde bambaşka yeri vardır Bulfrog'un ama bunu hiç oynamamıştım. (çok fduymuştum o ayrı) Bi ara unutmazsam deniyim.[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Mesaj tarihi:
peter amcanın harikalarıdna biridir, dungeon keepr la beraber süper bi ikili oluştururlan bence[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
Ben Bullfrog un Dungeon Keeper 2 oyununa hastayimdir. Cekebilecegim biyer bilen varsa soylerseniz sevinirim cok orjinal bir oyundu[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
Mesaj tarihi:
Heh 2 yıldır arıyordum Dungeon Keeper 2 yi.Meğersem yanıbaşımda en yakın arkımda varmış.Bi tekde ona sormamışım.Sonunda elimde DK2...[signature][hline]Palantis Moderatör

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Mesaj tarihi:
Tüh ya,populous dibi Dungeon Keeper serisini indiremiyor muyuz?:([signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
OMGF,ne kadar ilgisizim,bunu öğrendiğim çok iyi oldu.aslında oyun tarzından belliydi (B&W-Pop),peter amcayı düşünmemiştim ama..artık Lionhead'e daha bi' farklı bakıcam...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..

• Yeni Oluştur...