Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüksek latency hakkında

Ondskan

Öne çıkan mesajlar

Bu akşam oyuna girdiğimden beri(10 civarı) 1500-3000ms arası değişen bir gecikmeyle oynuyorum, ya da oynayamıyorum diyelim. Arkadaşlarıma sordum fakat hiçbirinde benim yaşadığım kadar büyük bir bağlantı problemi yok.

Bilgisayar tamamen temiz, gerek spyware olsun gerek virüs olsun. Ayrıca firewall hem açıkken hem kapalıyken denedim sonuç değişmedi -ki zaten dün hatta bu sabah gayet rahat oynuyordum.

Bu bağlantı problemi herhangi bir ayarla alakalı olabilir mi ? Ya da bulunduğum ilçenin internet durumuyla alakalı olma olasılığı nedir ?[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof
Dulfikkar & Clairvoyance @ Lightning's Blade
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda gördüğüm kadarıyla en fazla lag bölümü ironforgede iki bölüm var kuşların olduğu yer ve açık artırma girişi,buraya girmeden görüntüyü oldukça ayarlarına oldukça düşerelim işimizi gördükten sonra yine eski haline getirebilirsiniz.Sistemim canavar gibi ama oyun burda çok boğuluyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard insanlar sosyal hayatlarından kopmasınlar diye Servera giren kişilerden 5 ya da 10 tanesini seçiyor ve onlara fakelag uyguluyor. Oldukça şanslıymışsın :)

*!İyi Salladım Bu Sefer Ha!!!*[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

bugün öğle vaktinden beri ben ve pope'da aşırı miktarda lag var. genel olarak net yavaş, adsl speedtest 13kb filan sonuç verdi. (25kb normalde) aradık işte bekliyoruz bakalım. şu anda haftanın ikincisinden sadece 2k cp öndeyim, çok fena çok.. :hmm:[signature][hline]Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...