Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.kattan atlayan kadını elleriyle kurtardı..

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

o_0 Oha ya. Ben atlasam adamla birlikte yerde bi oyuk açılır vallah =)[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

valla baya şanslıyımş
aslında betona çarpınca en çok kafa zarar görüyor sanırsam.
yani düşen kişinin sırf kafasını yakalayıp düşerken oranın yere çarpmasını engellesek kendinizi öldürmeden kurtarma şansınız olabilirmi çok merak ediyorum.
aikidoda görüyorum patır patır yere düşüyorsun birşey olmuyor ama kafayı bi çarp yere beyin kanaması tehlikesi var. Yer ile kafa pek anlaşamıyor.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.

[Bu mesaj Chemical tarafından 07 Kasım 2005 15:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asgard, 07 Kasım 2005 16:03 tarihinde demiş ki:
nasıl tutar hala analamdım ya o hızla adamın bacaklarının kırılması lazım deilmi?

evet bencede, o kadar yukardan adamın bacağına tüy siklet bile olsa, en az 45-50 kg lık bir kadın düşmüş, adama birşey olmamış mı?[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
figure.09
Sosyal ağlarda paylaş

Kadın 90 kilo olsaymış adam direkt asfalta girseymiş haber değeri olurmuşta bu olay ancak kadınla erkek evlenirse haber olur[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Frigg, 07 Kasım 2005 16:40 tarihinde demiş ki:
said:
Asgard, 07 Kasım 2005 16:03 tarihinde demiş ki:
nasıl tutar hala analamdım ya o hızla adamın bacaklarının kırılması lazım deilmi?

evet bencede, o kadar yukardan adamın bacağına tüy siklet bile olsa, en az 45-50 kg lık bir kadın düşmüş, adama birşey olmamış mı?

önce kucağında kadını hafifletmiş sonra dizine düşmüş farkındaysan yapılabilcek birşey ama 6. kat gibi bi kat olsaydı hatta maximum 3 diyelim biz bu kata bunu yapamazdı...[signature][hline]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

oha ya kadın kaç kiloymuş ki öyle adam zınk diye tutmuş. ali sami artık[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

abi o süspansiyonu sağlamışsa tutar yani böyle bi esneme payı bırakmıştır ellerinin altında yoksa kadının beli adamın dizi kırılır lap diye otursa.[signature][hline]You were the wind beneath my wings, taught me how to fly
With you I lived among the kings, how could this ever die
Sosyal ağlarda paylaş

ahua evet amerikan güreşindeki gibi dan diye beline dizi yese kırılır kadın ehu[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...