fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 daha önce açıldımı bilmiyorum ama güzel bişi Çocuklar cuma namazı herkese açık olan bir yerde kılınır... -Hocam bizim ev herkese açık, bizim evde niye kılmıyorlar? -Olmaz oğlum istediğin her zaman girebileceğin bir yer olmalı. -Hocam bizim eve istediğiniz her an girebilirsiniz ama. -Olum sizin ev genelevmi? -Arapça bilenler el kaldırsın...(Sadece 1 kişi el kaldırır...) -Afferim kızım Ayşeee...siz niye bilmiyonuz? Nasıl dua ediyonuz??? -Hocam ben türkçe dua ediyorum. -Olmazz! Arapça edicen! Türkçe kabul olmazzz! -Niye hocam, Allah türkçe bilmiyormu? -Haşaaaa! Haşaaaa! Peygamberimiz Hazreti Muhammed sallallahu aleyhi vesellem de iftarını hurma ile açarmış.. -Hocam, Mekke'de iskender kebap mı vardı ki? -Sus! terbiyesiz, zindik, kafir... -Ahauh -Hocam n'olcak bu cimbomun hali? -Bak şimdi Tugay'ı al orta sahaya yerine de Ergun'u koy bak ne güzel iş yapar. -Hocam müdür bey bakıyor! -Ahlak ve Fazileeet her zaman müslümana yakışır. -Tamam hocam gitti. -Sonra Hakan Ünsal'ı geriye almak lazım..........s[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 koptum ama bu eskş bişi[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bezbez Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 zuhahahahahahahahahahahahahhahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 İlk defa okuyorum güzelmiş[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 süper lan[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sadece sınuncusu hoşuma gitti[signature][hline]In the warrior's code there is no surrender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Okul muhabbetleri iyiydi ya şimdi bir tebessüm yaratıor.. *Liseyi özler* [signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben bunu biliyorummm *Dısskkk*[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ahahah ilk defa okudum güzelmiş :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sonuncu güzel[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Gothic_Angel, 08 Kasım 2005 01:53 tarihinde demiş ki: sonuncu güzel +1 :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 okul bitene kadar burada okulla ilgili bi muhabbet açılmazsa sevinirim şu anda bile okula yakın bi cafeden bağlanıyoprum ya bıktım okuldan... :-([signature][hline]=o= PATİ =o=RUHU=o=ÖLMESİN=o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: BulletRide, 08 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Okul muhabbetleri iyiydi ya şimdi bir tebessüm yaratıor.. *Liseyi özler* +1[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 gulmke istedim ama bir arkadasın yazısını okudum ağlamak tan gulmek zor geldi.[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 En alttaki güzelmiş yaw diğerlerine gülemedim valla.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bkz : Tello$'un imzası, ötesi var mı? %1oo Gerçek. Zavallı gizem.[signature][hline]Bu imza 0.13 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 1. süper Anlam aramak lazım.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 walla zekeriyanınkiler daha komik[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 eh işte burada acılmıstı[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Bizim din hocası uyarı aldı :) biraz değişik muhabbeti olur ve müdüre hanım duymuş hatta anlatayım. Luth gölümü ne vardı işte oranın hikayesini anlatıyor işte erkeklerin iboş olduklarını neyse bizim sınıftada hakkatten yakışıklı bi çocuk var bizde ona oğlancı deriz neyse hoca anlatıyor bizde böyle toplandık birbirimizle dalga geçiyoruz işte bu oğlancı dediğimiz arkadaş hocayla dalga geçti ve bizim hocanın tepkisi "ee yavrucuğum luth gölünden arkadaşlarının selamı varmış okula mektup geldi git bi ara gör hem memleketin sonuçta" demesiyle yerlere yıkılmıştık. Birde sınıf kargaşası olduğu için bilg. laboratuvarında ders yapıyoruz. Bi abazanda gitmiş erotic film indirmş ve din hocasıda gördü fakat belli etmedi bana söyledi uyarmamı neyse o günde hoca kurani kerim istemişti ve o erotik film'i açan kişide getirmemişti ve hocadan gelen söz "cenabetmisin lan neden getirmedin" :) çok kullanıyor bu cenabet lafını :). Adamın dersini çok seviyorum[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insandır. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Zmuha. Sonuncu harbi güzelmiş[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar