Dynun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mutlu yıllar Bonec~1 :D[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever...
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 mutlu yıllar[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 nice senelere..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Sağlıklar ile Mutlu Yıllara...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 mutlu ve patili yıllara bonec.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hepi pörlek bonec~1[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kutlu olsun bonec.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 nice yıllara :)[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Aramaya İnanalım Arkadaşlar! Açılmıştı Bu Konu!!! Hepi pörtlek Bonec :D :tebrikz:[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ii ki doğdun yahu[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Nice mutlu senelere[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 nice yıllara[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :)
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Krusty, 05 Kasım 2005 02:09 tarihinde demiş ki: mutlu yıllar... :) +1[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 iyikü doğdun bonum kıraşırım.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 nice senelere bone =) :tebrikz:[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hepi pörtlekkk tu yuuuuuuu hepiii pörtleqqq hepii pörtleeeeeqq hepi pörthlek tuuuuu yuuuuu[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 özledik seni Bone :( (en azından ben özledim)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul
metboy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 geç kalmışım ama nice paticikli yıllara.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek?
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Nice yıllara.[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre..
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 eskiler geri gelse hepberaberbörltlesek :tebrikz:[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var..
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 :tebrikz: hepi pörtlek.[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Nice senelere Bonecrusher[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mutlu yıllar...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Öne çıkan mesajlar