geffen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 .. ve tek bilgisi sadece açıp kapama ve CM'den ibaretse, zorunda kalabileceğiniz uygulamalı konu anlatımları [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo][signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiaeG3NK-Ster paradayz![Bu mesaj geffen tarafından 07 Kasım 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj geffen tarafından 07 Kasım 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj geffen tarafından 08 Kasım 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 zor dostum zor[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sakın tutorial yazma sen =D[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Allah sabır versin :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 +1 ne dıyelım[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Adama anlatmaktan beynim system load error verdi valla. Kusura bakmayın.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 eywah eywahh.. ömür törpüsü...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Sen hoca falan ol :) tutorial yap bisi yap[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yine de anladıgını sanmıyorum ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 İmzalı kitap çıkarıcaz zaten arkadaşa özel. Anlıyor ya bunlardan sağolsun mouseu kullanabiliyor. :D[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 eft allah sabır versin :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Rashit-Dinazor bir ara favori sarkimdi. Sevgilim darginmisin Yoksa gidiyormusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 :p o yoldan geçiyorsuuuun.. o yol bayır aşşaaağı... Adam mahvetti bizi böyle motive oluyoruz.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: dory, 07 Kasım 2005 23:58 tarihinde demiş ki: sakın tutorial yazma sen =D eheh süper yorum :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: zgrw, 08 Kasım 2005 00:23 tarihinde demiş ki: said: dory, 07 Kasım 2005 23:58 tarihinde demiş ki: sakın tutorial yazma sen =D eheh süper yorum :D (+1) sakin sakin sakin ha[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 veyting for tunayt[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yanlış anlaşılmasın ben tutorial e bişey demiyorum :) sadece yorum çok hoşuma gitti :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ahha sen iyi ben bunun gibi onlarcasına her gün okulda anlatıyorum, öyle yada böyle bişiler kesin anlatıyorum, hayatımın her kesiminde de böyle devam edecek gibi[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: geffen, 07 Kasım 2005 23:56 tarihinde demiş ki: .. ve tek bilgisi sadece açıp kapama ve CM'den ibaretse, zorunda kalabileceğiniz uygulamalı konu anlatımları [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo] Yarıldım desem?[signature][hline]=o= PATİ =o=RUHU=o=ÖLMESİN=o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Abi inanır mısın; ben böyle bir arkadaşıma telefonda format attırana kadar imanım gevredi :P Oluyor böyle şeyler :)[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 pf bildiklerimi unuttm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 aynı lşey bnmde başımda arkadaşıma msnden world'u kullanmayı anlatmaya çalıştım ama nafile...En sonunda yazacağı yazıyı ben yazıp yolladım.Ben böyle resimle anlatmayı düşünmemiştim ii fikir aslında.Msn plus yükletene kdr canım çıkmıştı bnm...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 aynı şeyleri geçen hafta bende yaşadım ama o msni bile yüklemeyi beceremediği için gerisine luzum kalmadı :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Horrible, 08 Kasım 2005 17:05 tarihinde demiş ki: aynı lşey bnmde başımda arkadaşıma msnden world'u kullanmayı anlatmaya çalıştım ama nafile...En sonunda yazacağı yazıyı ben yazıp yolladım.Ben böyle resimle anlatmayı düşünmemiştim ii fikir aslında.Msn plus yükletene kdr canım çıkmıştı bnm... sanki sana ögretenlerin canını cıkarmamı$tın peh.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar