Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara...

Berzah

Öne çıkan mesajlar

sigara dumanı ne gibi bir haz aldırır insana diye merak ettim içtim geçenlerde.yarım saat başım döndü aptal oldum kendime gelemedim.
şimdi iyiki içmişim diyorum bu lanet şeyin nasıl birşey olduğunu öğrendim.ama sigara içmesemde baya bir pasif içiciyim.etrafımdaki herkez sigara içiyor...[signature][hline]Knowledge is power
Power corrupts
Study hard, be evil.
Thraine,Fallen,Loren Numeherui
Numeherui

Sosyal ağlarda paylaş

benim babam sigara yüzünden akçiğer yetmezliği çekiyor ve 80 farklı ilaç kullanıyor...Sigara yüzünden kanser olma riski çok yüksek...Sigara yüzünden kemikleri inceliyor,hatta amacamın sigara yüzünden ayak baş parmak kemiği durup dururken kırıldı...Sigara yüzünden babam artık bi merdiven çıkarken bile nefes nefese kalıyor...sigara yüzünden koşamıyor,nefesi yetmiyor...ve daha nicesi...
Tüm bunları istiyorsan durma devam et!
her ne kdr insanlar aksini idda etsede sigara tamamen özentilikle başlayan bir alışkanlıktır.Sigara içince çok büyüyorsunuz değil mi?
Kendini sevmeyen bir insansan bile,bu kadar bencil olma!Senin yüzünden çevrendeki sigara içmeyen insanlarında sağlığı gidecek çünkü...İlerde çocuklarının sakat doğma riski olacak,yada yeterince zeki olmayacaklar ...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

17 yaşindayim 6 sene oldu başlayali cokta keyif veriyo...ama bildigim bişey var beni olduruyo birakmak icin nikotin banti takiyorum suan...

madem icine cekince kotu oluyosun birak abi kotu falan olma nikotin bandi dene bişi yap birak sigarayi...

sigara icmek artistlik veya adamlik degil..
uzatilan sigarayi almakl marifet degil uzatilan sigarayi geri cevirmek marifet..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

Uyuşturucudan daha kötü bişiy bu... Yani hem kendini öldürüosun hemde çevrendekileri hasta ediosun. Uyuşturucu alanların zararları sadece kendilerine, zaten birkaç ay içindede yolcular...

Sigara kanser yapıyo böğürte böğürte öldürüyo... Çok kötü bişiymiş kanser ağrısı... Bence yol yakınken dönün, kurtulursunuz

Kendinizi düşünmüyosanız bile çevrenizdekileri düşünün[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

yavruuklarım,evlatcıkalrım,aramızda aptal salak adamlar olduunu düşünüyorum,eğer sigaranın zararlarını bilmiyorum diyip sigara içmeye devam eden biri varsa aramzıda hemen örensin zararlarını

AMA

sigaranın zararlarını bilioyrum bunarağmende içiyorum,böle artık gözümüze nie sokma gereği duyosunz sigara böle zaralrı,şöle zaralrı,anlamıyorum,emnim iyi niyetlisinizdirde gerek yok.
özelliklede artık bahane bulamadınız,şimdide diosunz cevrenizdekilere acıyın,ben sigara içmeyen ve rahatsız olan insanların yanında sigara içmiyorum.
ha bide sigara içenleere phillip morrisnin oğllu diyen bir kardeşimiz varmıs,ben 216,kimin oğluyum,?[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Sosyal ağlarda paylaş

Bak daha sigarayı bırakmak için işin başındasın bırak derim gün geçtikçe zorlaşıyo ve her geçen gün küfür ede ede içiyosun
bu lanet şeyiiii içme kardeşim olayın başındasınnn içmeee.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AMO, 08 Kasım 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
said:
ShadowFury, 04 Kasım 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
Uyuşturucudan daha kötü bişiy bu... Yani hem kendini öldürüosun hemde çevrendekileri hasta ediosun. Uyuşturucu alanların zararları sadece kendilerine, zaten birkaç ay içindede yolcular...

Sigara kanser yapıyo böğürte böğürte öldürüyo... Çok kötü bişiymiş kanser ağrısı... Bence yol yakınken dönün, kurtulursunuz

Kendinizi düşünmüyosanız bile çevrenizdekileri düşünün
Esrardan bahsediyosan biraz abartiyomussun gibi geldi[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowFury, 04 Kasım 2005 17:18 tarihinde demiş ki:

Kendinizi düşünmüyosanız bile çevrenizdekileri düşünün

uyusturucu daha kötü sigarayı icmedigin zaman vucudunda kötü etki yapmaz ama uyusturucuyu icmedigin zaman komaya girersin[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b]
Sosyal ağlarda paylaş

djarum dehşet bişey ya : )). yani sigara içmem ama djarum içerim o ayrı : ). djarum black tek tercih.

Konu ile ilgili yorumum, zor bişey bırakması ve belli bir seviyede tutması. Beyninde bitiyor iş bi yandan da. Kendine ona ihtiyacının olmadığını kanıtlamalısın.

[signature][hline] harvester
Be gone, you foul enchantress of decay!
My thoughts and words will come to right
In my chamber where chaos conveys
Kneel down to my desire

lylidn...

[Bu mesaj Messor tarafından 08 Kasım 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sigara içmeyin yada içi boş içmeme gibi bi karar alın bölece hem zırt pırt içmezsiniz hemde içtiğinizde bi etkisi olur kafa güzel olur falan.
10-12 sene içtim sigara ve son 3-4 senede günde 3 pakete çıkmıştı 1 sene oldu bıraktım ve hala nefesim tamamen açılmış değil ve nası berbat bişeyki bu sigara hala istiyo arada canım.
Amman diyim başlamayın hayatınızın en büyük hatasını yapmış olursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...