fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Şimdi bi kız var ( hep aynı kız bu ), kızla baya samimi oldum. Benim asıl amacım sevgili olabilmek ama gelişmeler kankaya doğru gidiyo. bu durumu çevirebilirmiyim ???[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hayir. sen cevirmeye calsiirsin bi laf soler dumur olur kalirsin.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 o durumlar çok gitmesin. seviyeyi belirle.[signature][hline] M"etket"oonZ İstanbul'dan çıkar teli.. Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kanka olmak igrenc böhh fln de kızın yanında insanlar nasıl kanka olur fln :-)[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Baştan belirlemelisin seviyeyi. Sana bakış açısını seçti mi bi kere, kolay kolay değiştiremez uzun lafın kısası: GİT ARTIK SÖYLE![signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 İçin fesat yani =P.Neyse senin burda yapabileceğin en güzel şey onun düşüncelerine göre hareket etmen olur.Çünkü bu iş sana bağlı değil ona bağlıdır.Tabiki senin de burda bir işin oluyor,kızın sana karşı hafif bir duyguda olsa sağlamak,bu da artık sana kalıyor veya istersende zınk! diye söle sevgilim olur musun? (= seç?[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 böhüüü benim de çavremdeki çoğu kız ole ama çevrilebiliyo ;)[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben öle 2 tanesiyle kanka oldum :)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kanka ayagı ne ayagı biliyoruz.iş iice derinleşmeden inceldigi yerden kopar.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bi kere ipin ucu kaçtıysa geri dönmez pek. baştan gereğinden fazla hayatını bilmeyeceksin. budur.[signature][hline]In the warrior's code there is no surrender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya acaib bi durum gidip direk sölesem de herşey biter diye korkuyorum...alla alla[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 8 aydır kankamla beraberim . harika bişey.herkese tavsiye ederim . herşeyini paylaştıın seni cidden anladıın bi insanla berabersin. harika..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Direk gidip söylemesen de biticek ama biraz daha sürücek gibime geliyor.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 title dada anlaşılıyor kankanın ne amaçla olduğu ps: browserdaki titlea bkz[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 abi uzun bi kankalık döneminden sonra olmaz be ama beybin.. ne kadar kanka halinde kaldınız? düşünsene o kadar kankalık döneminden sonra bi anda öpüşüp koklaşmak çok garip değil mi?[signature][hline]In the warrior's code there is no surrender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Çok az ve ufak bi ihtimal de olsa oluyor hakkaten, birkaç örneğini gördüm. Öyle bi durumda olma ihtimali çok düşüyor ama bir olursa da ÇOK sağlam oluyor.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: fastreload, 07 Kasım 2005 22:36 tarihinde demiş ki: title dada anlaşılıyor kankanın ne amaçla olduğu ps: browserdaki titlea bkz ahahah çok iyi ya[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 aman diyim, sakın girişme ööle bişeye...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya bi yanda gazverenler bi yanda uzaklaştırmaya çalışanlar nabcam ben ya off[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 böyle çok topic var kanka sevgiili diye arat rahat 3-4 sayfa cikar sen sansini dene degistirebilecek 1-2 hamlede bulun karar1n1 ver ona göre[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: fede, 07 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki: ya bi yanda gazverenler bi yanda uzaklaştırmaya çalışanlar nabcam ben ya off bazen çözüm kötü olabilir ama çözümsüzlük çözüm değildir[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kankalığı devam ettir , yalnız takılın biraz (ne blim beraber okuldan kaçıp sinemaya gidin , sahilde için falan) Bir seviyeden sonra önsevişmeye geçilir zaten çok kalleşçe bi tespit ama doğrudur yani..[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz [Bu mesaj dufrasne tarafından 08 Kasım 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kanka nedir? kız-erkek farketmeksizin çok samimi, yediğin içtiğin ayrı gitmez arkadaş mıdır kanka? yani kankalık müessesi cinselliği ihtiva etmez mi? ehh peki o zaman sen bir insana 'cinsi' bir çekim duyuyorsan kanka değilsindir. dolayısıyla kankadan sevgiliye geçiş olmaz. kanka sandığın kişiden sevgiliye geçiş olur. yani sen kanka olduğunu zannetmiş olursun halbuki kanka değilmişsin vaziyetleri. evet.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 iyi de ben kanka olmak istiyorum demedim. kanka olmak isteyen o gibi geliyo bana. ben bu durumu başından beri çevirmeye çalışıyorum[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: fede, 07 Kasım 2005 22:23 tarihinde demiş ki: Şimdi bi kız var ( hep aynı kız bu ), kızla baya samimi oldum. Benim asıl amacım sevgili olabilmek ama gelişmeler kankaya doğru gidiyo. bu durumu çevirebilirmiyim ??? ben çevirdim o durumu kankaaaa seviyorummmmmmmmmmmm ve beraberiz.....[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar