Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Saat:14:00 Kanal:Lig Tv Hakem:İsmet Arzuman Başkanı Fenerbahçe kongre üyesi , menejeri Bülent eski Fenerli gol kralı , hocası Lorant 6 Kasım ın baş mimarı. İşte Sivasspor - Fenerbahçe Fenerbahçe; Volkan , Serkan , Önder , Luciano , Ümit , Aureilo , Appiah , Alex , Tuncay , Anelka , Nobre 6 Kasım ın mimarı Lorant , gene aynı tarihte Fenerbahçeye karşı süpriz arayacak. Ama hedef 10 da 10 , Fenerbahçe bu maçıda alır diyorum.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yoğun istek üzerine oraya cem papilanın resminide koysalar yakışırdı ^^[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Aceleee [Bu mesaj kermit tarafından 04 Kasım 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj kermit tarafından 04 Kasım 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: kermit, 04 Kasım 2005 22:18 tarihinde demiş ki: neyse yazmayım :) yaz yaz onun resmi kalbimizde zaten ;)[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 burlarda hagi nin resmi olucak 5-1 in kahramanı bi de kupa var ucunda :)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Galatasaray'ın bi tezahurat'ını hatırlarım.. 6 kasımda girdik kol kola yürüyoruz omuz omuza yasak kuralmış cimbom dinlemez kadıkoye gitmemiz engellenemez.. Lanet olsun Keşke gelselerdi be hocam diyesim geliyor[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Lig : 1. SNMZ Oyn : 3 Av: 19 P : 9 Paticik Lig'i : 4. SNMZ Oyn : 7 Av : 33 P : 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: tony_montana, 04 Kasım 2005 22:21 tarihinde demiş ki: burlarda hagi nin resmi olucak 5-1 in kahramanı bi de kupa var ucunda :) Laf çarpmak için yazmadım , adam Fenerbahçeye gelip rakip oluyor tarih harbi ilginç , şansmı desek ne desek artık :)[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yaa işte taraftarı da seyrederken fark atmak bi başka oluyor mesela 5-1 :)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Bonjo, 04 Kasım 2005 22:23 tarihinde demiş ki: said: tony_montana, 04 Kasım 2005 22:21 tarihinde demiş ki: burlarda hagi nin resmi olucak 5-1 in kahramanı bi de kupa var ucunda :) Laf çarpmak için yazmadım , adam Fenerbahçeye gelip rakip oluyor tarih harbi ilginç , şansmı desek ne desek artık :) yok ya anladım ben de espri maksatlı yazdım zaten illa da kavga mı çıkıcak her konuda :)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 tabiiki ne kadar ezelli rakip olsakda , aynı zamanda ebedi dostuz :)[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sivasspor bana biraz FB pilot takımı gibi geldi ya herkes eski FB'li :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 maç en kötü ihtimal berabere biter alırsa fb 2-0 alır bu arada o ortadaki resimdeki adam fenerdeki golden sonra asker selamı veren bülent değil mi?[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com [Bu mesaj tony_montana tarafından 04 Kasım 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sivasspor sürpriz bir galibiyet alacak gibi geliyor bana.2-1 olabilir maç.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ewet zorlu bi maç olacagı ortada.. ama bi şekilde fenerbahçe galibiyete daha yakın gibi..fenerbahçemiz işallah bu maçı alcak.. hadi sarı kanarya..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: tony_montana, 04 Kasım 2005 22:39 tarihinde demiş ki: maç en kötü ihtimal berabere biter alırsa fb 2-0 alır bu arada o ortadaki resimdeki adam fenerdeki golden sonra asker selamı veren bülent değil mi? evet Bülent Uygun[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sivasspor farklı yener çok forumdalar :D ama fenerbahce çöküş döneminde salke hezimetinden sonra kendilerini bira zor toplarlar daum da zaten gitmeye bahane arıyo yenilir fenerbahce fark yeme olasılığı var[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Fenerbahçe fark yemez o kadar da abartmayın.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: thug_life, 04 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: sivasspor farklı yener çok forumdalar :D ama fenerbahce çöküş döneminde salke hezimetinden sonra kendilerini bira zor toplarlar daum da zaten gitmeye bahane arıyo yenilir fenerbahce fark yeme olasılığı var Bi maçla çöküş dönemi olmaz ya :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sivasspor çok rahat kazanır.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sivas çok rahat kazanır , süpriz sonuç berabere olur.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: khala, 05 Kasım 2005 00:35 tarihinde demiş ki: Sivas çok rahat kazanır , süpriz sonuç berabere olur. said: bLackcha0s, 04 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Sivasspor çok rahat kazanır. lol=)) sivas çok rahat alır maçı...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serial Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sivasspor güçlü bir ekip , belkide fenerbahce cok nadiren giricek gol pozisyonuna yada ölü toplarla golü arayacak büyük ihtimal. Daum nobre gibi beceriksiz bir santrafor ile oynarsa yakalanan pozisyonlar heba olur , kadıköydeki shalke maçına döner. Mehmet yozgatlı yine patlama yapabilir diyorum. Fenerbahçe 2-1 maçı alır bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 futbol bolumunde bu kadar futboldan anlamayan adam nasi toplanmis onu merak ediyorum sivas cok rahat alir maci demek icin ; -ya futboldan anlamamak lazim -ya kor fanatik olmak lazim -ya da cahil olmak lazim futbol bu hersey olabilir, top yuvarlaktir ama sivas rahat alir demek ne bileyim komik [signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja [Bu mesaj Wendigo tarafından 05 Kasım 2005 02:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Wendigo, 05 Kasım 2005 02:56 tarihinde demiş ki: futbol bolumunde bu kadar futboldan anlamayan adam nasi toplanmis onu merak ediyorum sivas cok rahat alir maci demek icin ; -ya futboldan anlamamak lazim -ya kor fanatik olmak lazim -ya da cahil olmak lazim futbol bu hersey olabilir, top yuvarlaktir ama sivas rahat alir demek ne bileyim komik 9 haftadır öyle diyorlar 9 haftadır kazanıyoruz.Uğurumuz oldu artık ben memnunum şahsen desinler :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bir ustteki msjdan alinti yapmak hangi akla sigar?!? Neyse konuya gelince sivas suan icin iyi bir durumda fenada oynamiyorlar berabere bitebilir bence 3 ihtimallinde olabilecegi bir mac ama berabere biter diye dusunuyorum ama gonlum sivastan yana...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 fener can çekişecek gibi[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar