Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Saat:14:00 Kanal:Lig Tv Hakem:İsmet Arzuman Başkanı Fenerbahçe kongre üyesi , menejeri Bülent eski Fenerli gol kralı , hocası Lorant 6 Kasım ın baş mimarı. İşte Sivasspor - Fenerbahçe Fenerbahçe; Volkan , Serkan , Önder , Luciano , Ümit , Aureilo , Appiah , Alex , Tuncay , Anelka , Nobre 6 Kasım ın mimarı Lorant , gene aynı tarihte Fenerbahçeye karşı süpriz arayacak. Ama hedef 10 da 10 , Fenerbahçe bu maçıda alır diyorum.[signature][hline]SéuL Roì
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yoğun istek üzerine oraya cem papilanın resminide koysalar yakışırdı ^^[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Aceleee [Bu mesaj kermit tarafından 04 Kasım 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj kermit tarafından 04 Kasım 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: kermit, 04 Kasım 2005 22:18 tarihinde demiş ki: neyse yazmayım :) yaz yaz onun resmi kalbimizde zaten ;)[signature][hline]SéuL Roì
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 burlarda hagi nin resmi olucak 5-1 in kahramanı bi de kupa var ucunda :)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Galatasaray'ın bi tezahurat'ını hatırlarım.. 6 kasımda girdik kol kola yürüyoruz omuz omuza yasak kuralmış cimbom dinlemez kadıkoye gitmemiz engellenemez.. Lanet olsun Keşke gelselerdi be hocam diyesim geliyor[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Lig : 1. SNMZ Oyn : 3 Av: 19 P : 9 Paticik Lig'i : 4. SNMZ Oyn : 7 Av : 33 P : 16
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: tony_montana, 04 Kasım 2005 22:21 tarihinde demiş ki: burlarda hagi nin resmi olucak 5-1 in kahramanı bi de kupa var ucunda :) Laf çarpmak için yazmadım , adam Fenerbahçeye gelip rakip oluyor tarih harbi ilginç , şansmı desek ne desek artık :)[signature][hline]SéuL Roì
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yaa işte taraftarı da seyrederken fark atmak bi başka oluyor mesela 5-1 :)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Bonjo, 04 Kasım 2005 22:23 tarihinde demiş ki: said: tony_montana, 04 Kasım 2005 22:21 tarihinde demiş ki: burlarda hagi nin resmi olucak 5-1 in kahramanı bi de kupa var ucunda :) Laf çarpmak için yazmadım , adam Fenerbahçeye gelip rakip oluyor tarih harbi ilginç , şansmı desek ne desek artık :) yok ya anladım ben de espri maksatlı yazdım zaten illa da kavga mı çıkıcak her konuda :)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 tabiiki ne kadar ezelli rakip olsakda , aynı zamanda ebedi dostuz :)[signature][hline]SéuL Roì
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sivasspor bana biraz FB pilot takımı gibi geldi ya herkes eski FB'li :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 maç en kötü ihtimal berabere biter alırsa fb 2-0 alır bu arada o ortadaki resimdeki adam fenerdeki golden sonra asker selamı veren bülent değil mi?[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com [Bu mesaj tony_montana tarafından 04 Kasım 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
zamo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sivasspor sürpriz bir galibiyet alacak gibi geliyor bana.2-1 olabilir maç.[signature][hline]Ethernass
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ewet zorlu bi maç olacagı ortada.. ama bi şekilde fenerbahçe galibiyete daha yakın gibi..fenerbahçemiz işallah bu maçı alcak.. hadi sarı kanarya..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: tony_montana, 04 Kasım 2005 22:39 tarihinde demiş ki: maç en kötü ihtimal berabere biter alırsa fb 2-0 alır bu arada o ortadaki resimdeki adam fenerdeki golden sonra asker selamı veren bülent değil mi? evet Bülent Uygun[signature][hline]SéuL Roì
PZero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sivasspor farklı yener çok forumdalar :D ama fenerbahce çöküş döneminde salke hezimetinden sonra kendilerini bira zor toplarlar daum da zaten gitmeye bahane arıyo yenilir fenerbahce fark yeme olasılığı var[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
zamo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Fenerbahçe fark yemez o kadar da abartmayın.[signature][hline]Ethernass
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: thug_life, 04 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: sivasspor farklı yener çok forumdalar :D ama fenerbahce çöküş döneminde salke hezimetinden sonra kendilerini bira zor toplarlar daum da zaten gitmeye bahane arıyo yenilir fenerbahce fark yeme olasılığı var Bi maçla çöküş dönemi olmaz ya :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sivasspor çok rahat kazanır.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
khala Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sivas çok rahat kazanır , süpriz sonuç berabere olur.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: khala, 05 Kasım 2005 00:35 tarihinde demiş ki: Sivas çok rahat kazanır , süpriz sonuç berabere olur. said: bLackcha0s, 04 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Sivasspor çok rahat kazanır. lol=)) sivas çok rahat alır maçı...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
serial Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sivasspor güçlü bir ekip , belkide fenerbahce cok nadiren giricek gol pozisyonuna yada ölü toplarla golü arayacak büyük ihtimal. Daum nobre gibi beceriksiz bir santrafor ile oynarsa yakalanan pozisyonlar heba olur , kadıköydeki shalke maçına döner. Mehmet yozgatlı yine patlama yapabilir diyorum. Fenerbahçe 2-1 maçı alır bence :)
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 futbol bolumunde bu kadar futboldan anlamayan adam nasi toplanmis onu merak ediyorum sivas cok rahat alir maci demek icin ; -ya futboldan anlamamak lazim -ya kor fanatik olmak lazim -ya da cahil olmak lazim futbol bu hersey olabilir, top yuvarlaktir ama sivas rahat alir demek ne bileyim komik [signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja [Bu mesaj Wendigo tarafından 05 Kasım 2005 02:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Wendigo, 05 Kasım 2005 02:56 tarihinde demiş ki: futbol bolumunde bu kadar futboldan anlamayan adam nasi toplanmis onu merak ediyorum sivas cok rahat alir maci demek icin ; -ya futboldan anlamamak lazim -ya kor fanatik olmak lazim -ya da cahil olmak lazim futbol bu hersey olabilir, top yuvarlaktir ama sivas rahat alir demek ne bileyim komik 9 haftadır öyle diyorlar 9 haftadır kazanıyoruz.Uğurumuz oldu artık ben memnunum şahsen desinler :D[signature][hline]SéuL Roì
Theo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bir ustteki msjdan alinti yapmak hangi akla sigar?!? Neyse konuya gelince sivas suan icin iyi bir durumda fenada oynamiyorlar berabere bitebilir bence 3 ihtimallinde olabilecegi bir mac ama berabere biter diye dusunuyorum ama gonlum sivastan yana...[signature][hline]
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 fener can çekişecek gibi[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Öne çıkan mesajlar