aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 benimle oynar misin?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 I Love This Game![signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bilmiyorum bakmadım yazan varmıda SANA SEVİYOM BANA ÇIKHH[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ben kaykaya bineyim sende bir periymişcesine gel benim üstüme kon.. :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 dostum tavsiye bişey deme diyeceksende ; sevgilim olurmusun diyebilirsin bana daha kaliteli geliyor bol şans[signature][hline]Günün geceye karıştığı noktadaki ışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 benim olcan nihahaha[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Penthesilea, 07 Kasım 2005 02:12 tarihinde demiş ki: hayır saol süper bi cevap abi ahahaha :) öyle soruya öyle cevap :p "benimle çıkar mısın" nedir ya, lol be.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 O kadar cevabı okumak zor geldi. Eğer başka biri yazdıysa (ki yazamaz benim taktiğim) hayet güzel muhabbet ederken "-Senin bir sevgilin var mı?" deyiverin muhtemelen "-Yok" diyecektir. Sonra siz. "-Benim de yok." diyeceksiniz. :D sonra da kumpir yada kokoreç yemeye gidin. Orası size kalmış.[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Penthesilea, 07 Kasım 2005 02:12 tarihinde demiş ki: hayır saol süper bi cevap abi ahahaha :) Çok daha beterini yaşamıştım :) Buraya yazılmaz şimdi msn den söylerim :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 erkek --- sana bir soru sorabilirmiyim ? kız ---- tabi yada evet erkek --- sana aşık olabilirmiyim? kız --- hmmm düşünmemm gerek!! erkek---- ya çok zor bi sorumu sordum :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Coder, 07 Kasım 2005 05:00 tarihinde demiş ki: dostum tavsiye bişey deme diyeceksende ; sevgilim olurmusun diyebilirsin bana daha kaliteli geliyor bol şans "sevgilim olur musun" cümlesini kızın biri kaba bulmuştu.. burdaki kızlar ne düşünüyor acaba ??[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Rewendor, 07 Kasım 2005 11:26 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 07 Kasım 2005 02:12 tarihinde demiş ki: hayır saol süper bi cevap abi ahahaha :) Çok daha beterini yaşamıştım :) Buraya yazılmaz şimdi msn den söylerim :) ben bi keresinde gittim kızın yanına -pardon biraz konuşabilir miyiz? -sanmıyorum götüme baka baka dönmüştüm tabi ben de :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sevgilim olur musun demek ,yani ol ama olmasan da başkasını bulurum gibi.bence de çok kaba.[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Hehehe yok öyle bişey değildi benimki... Baya daha.. ilginçti... Hani kafanı eğip gitmek, ya da ne bileyim herangi bi tepki vermek yine iyidir. Tam insanı kilitleyecek asla tahmin edilemeyen bi cevaptı o.. Penth'e anlattım o da aynı şeyi düşünüyo sanırım :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bi çifti gösterim.. Ne güzel yürüyorlar kol kola değilmi.. Hıı evet.. Benimle yürürmüsün.. zuhauh.[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: oper, 05 Kasım 2005 21:31 tarihinde demiş ki: "benimle çıkarmısın" cümlesi bana bayağı bi tuhaf geliyor.. bunun yerine neler söylenebilir; ya da siz olsanız ne dersiniz?? p.s=arttığım konularda böyle bişeye rastladım benimle iner misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Geyiqler bir yana bence söylenmesi gereken şey; Sevgilim Olur Musun?![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bodruma giderken onumde oturanlardan duymustum.. Bu yabanci hatunlara soylenebilecek bisi ama sunlar olabiliyomus.. "Your my a sexy girl" "Your t-shirt good" "If you give give if you dont give go" Sec beyen al[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 benden bisi verim bide... "be my guest" eahe[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 imzama dikkat lütfen:) gerçeği garbıçta yeralmaktadır...[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Al, lets have sex... Uh.. no, Peg.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bu kadar sayfayi okumadan önce iirenç bi laf ediyim, okicam sonra.. benimle çıkar mısın yerine, seninle çıkabilir miyim de denebilir :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 en son 14 yaşımda birine "benimle çıkarmısın" demiştim o zamandan beri genelde "seni seviyorum" ve cevap olarak "ben de seni" şeklinde gelişti... bi de "şey boşşan yarın bişeyler yapalım mı" vardr ki iyi iş görür[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kimilerinede "yalarım" diyorsun dugur?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Eğer kafada kesin bir hedef yoksa kalabalık bir kız grubunun yanına gidip kollarını iki yana açıp pazularını sıkıp "Kızlaar, kaslarıma dokunmak ister misiniz?" diye şansını da deniyebilirsin.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar