Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekom'u Protesto İşe Yarıyor!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bütün haber kanallarına yolladım siteyi bide o manifestoyu artık kesin bi yerlerde çıkarız bu akşam. :D[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Mesaj tarihi:
said:
taz, 30 Ekim 2005 18:02 tarihinde demiş ki:
bu arada email servisini bi sürelik kapadım.

Aç abi aç :D millet saldırıo yemin ediyorum benim siteye bi ara giremedim :)[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Mesaj tarihi:
aç güzel de
arkadastan aldıgım hosta koymustum scripti
mailserverı göçtü sanırım adamın :D
kızcak bana eheh
o kadar mail adresine göndermesi cok kasıyo çoğu maile gitmiyo bile aslında mesaj
bilmiom aslında gidip gitmedigini ama :
öyle işte
biraz değiştiricem sistemi ole acarız
Mesaj tarihi:

Valla bak site anında bütün forumlara yansımış :D Devam devam.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Mesaj tarihi:
helal olsun be biz buyuz paticik ailesiydik büyüdük artık evrenseliz :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Mesaj tarihi:
ya işte koyun denilen
insanlar böyle oluyor
ya mantıklı konuştuğunu sanıyorsun ama bilgi eksikliğin var bu konuda araştır biraz.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:
tamam iyide kardeşim düz mantık yürütmek kolay.

Devletin elinde var olmayan bir şey istemiyoruz. Yatırım istiyoruz. Gelişelim istiyoruz. Çok yüksek vergi toplamak kolay bunları yatırıma dönüştürmek mi zor olan.
iletişime vergi olarak 10 ytl e 25 ytl ödüyoruz.

iyi ozaman
göz göre göre yapılan zammı yiyelim biz nede olsa 145 den iyi bu.[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO|

Evlenilcek Kız Aranıyor
Mesaj tarihi:
Valla 7K ziyaretçi yapmışız 13 sayfada ziyaretçi defterine yazılmış sanırım artık ses getirir.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Mesaj tarihi:
İnşallah işe yarar toggie.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
  • Yeni Oluştur...