toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ohannesburger =) bunalara bi yagdırdık mı tamamdır. ne adsl kalır ne kablo.. telekom toptan göcer muhaha :D[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | | anti-telekom | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 valla onlara yağdırmak... hmm yemez benimki :) bu arada email servisini bi sürelik kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bütün haber kanallarına yolladım siteyi bide o manifestoyu artık kesin bi yerlerde çıkarız bu akşam. :D[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: taz, 30 Ekim 2005 18:02 tarihinde demiş ki: bu arada email servisini bi sürelik kapadım. Aç abi aç :D millet saldırıo yemin ediyorum benim siteye bi ara giremedim :)[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 aç güzel de arkadastan aldıgım hosta koymustum scripti mailserverı göçtü sanırım adamın :D kızcak bana eheh o kadar mail adresine göndermesi cok kasıyo çoğu maile gitmiyo bile aslında mesaj bilmiom aslında gidip gitmedigini ama : öyle işte biraz değiştiricem sistemi ole acarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Valla bak site anında bütün forumlara yansımış :D Devam devam.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ehue manyak oldu yaw :)[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | | anti-telekom | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kablonetcilrinde sanirim bole bisi yapmasi lazim artik.tebrikler kablonetci olarak arkanizdayim :D[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 telekom'u protesto ediyoruz zaten adsl'i değil. ben de kablocuyum[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | | anti-telekom | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 helal olsun be biz buyuz paticik ailesiydik büyüdük artık evrenseliz :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 mailin içine bi counter koy takip et hem okunup okunmadığınıda öğrenirsin[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 güzeldi bu fastreload.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bi zmnlar 145 wardı hala da war adsl olmadığı zmnlar adsl gelicek ama biraz sorunlu olabilir bu tarz sorunlar çıkabilir ama çok daha ekonomik çok daha hızlı adsl çıksınmı sizce deselerdi kabul etmezmiydiniz?[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya işte koyun denilen insanlar böyle oluyor ya mantıklı konuştuğunu sanıyorsun ama bilgi eksikliğin var bu konuda araştır biraz.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 tamam iyide kardeşim düz mantık yürütmek kolay. Devletin elinde var olmayan bir şey istemiyoruz. Yatırım istiyoruz. Gelişelim istiyoruz. Çok yüksek vergi toplamak kolay bunları yatırıma dönüştürmek mi zor olan. iletişime vergi olarak 10 ytl e 25 ytl ödüyoruz. iyi ozaman göz göre göre yapılan zammı yiyelim biz nede olsa 145 den iyi bu.[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Tebrikler valla!Bu ülkede böyleleri olduktan sonra artık Halk hakkını arıycak.Böylece Artık biz de "Medenîyiz." diyeceğiz. Yaşasın kafalartelekoma.com!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 http://www.inativa.com/taz/protest/email.php email olayını tekrar aktive ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 İnşallah bir sonuca varır bu emekler.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Valla 7K ziyaretçi yapmışız 13 sayfada ziyaretçi defterine yazılmış sanırım artık ses getirir.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=119164 haberin yorumlarına da bakın. artık heryerdeyiz ve herkes cok ciddiye alıyor. işe yarayacak emeklerimiz davion [signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | | anti-telekom | [Bu mesaj toggie tarafından 31 Ekim 2005 10:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 arkadaşlar helal olsun valla, işallah sonuç vericek bu protesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bende kendı sitemde protesttoya kucuk bannerlerle tepki verdim..umarım işe yaramaya dewam eder..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]htttp://www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 İnşallah işe yarar toggie.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ntvmsnbc deki haber[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hiç de işe yaramıyor protesto. Adamlar aynen yürürlüğe koymuş olayı. Sonrasında işin boyutları değişirse bilemem ( vatan'ı sarsacak boyutta bir olay olmadığı ve 256k sınırsız adsl kullanıcılarına açık kapı bırakıldığı için değişme olasılığı çok düşük. ) Buyrun güncel duyurulara ; http://www.turktelekom.com.tr/default.asp?sayfa_id=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar