Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 başlık büyük çünkü bağırarak yazdım. (babam uyandı)beni okuueah sora riid me. Önce ekmeque alıyoruz. Kesiyoruz. Kestik. Sonra tereyaa alıyoruz. Bıçakla kesip, Ekmequemize sürüyoruz. Sürdük. Aman dikkat. Böyle, ham yapmıyoruz. Sonra vaç diz.vaç me flash objek or sağ tık download me pıley mi with internet eksplorer abi "Gehh, geh pisi pisi." *Meaov!* Sora bunuda vaç.vaç me flash objek or sağ tık download me pıley mi with internet eksplorer abi[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.[Bu mesaj Chemical tarafından 08 Ağustos 2005 03:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 aşmış bir chem deneyi,kutluyoruz kendisini[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 http://forum.paticik.com/area.php?id=115 bunun için bir bolumumuz var, ehu[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away, But I'm still waiting for the rain... Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Özellikle kedi olayı çok bilimsel olmuş amacını anlamadım gerçi... Ekmek ebleh olmuş...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hersey guzelde ogretilere acilsa daha guzel olmazmiydi?[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Biri bu kendini bilmeze dur desin nedir bu kedilerin çocuktan çektiği ! Şiddet içerikli tema +18 ekle pls. ayrıca chem şu türkçeyimi artık hangi dili kullanıosan doğru yaz be gülüm anlamıyorum :/[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ahahaha süper ya. Başlığı görünce dedim "ulan yoksa?!..." Sonra ilk resimleri gördüm şöye düşündüm "hayır hayır yapmış olamaz" Adam hakikaten yapmış ya :) Helal olsun ne diyeyim[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 züp züp züp:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kedinin force u tereyağlı ekmekten fazla. tereyağı homojen dağıtıp ekmeği kedi boyutunda uygulamamışsın.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=134404 anlıyorum seni chemical=) nick cok falsolu ama, fake sandım ben acarken direkt[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 e yuh chem :) koskoca bölümü görme sen..[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 =ha bu arada evet, sizi şuraya alalım Ögretiler[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Öğreti değil bu arkadaşlar... Bu olayla ilgili bir konu vardı "tereyağlı ekmek hep yağlı taraf yere gelecek şeklde düşer,kediler dört ayak üzerine düşer,o zaman sırtında tereyağlı ekmekle atılan kedi uçar" diye bi geyik. Orda "bu deneyi haylaz bir çocuk deneyebilir" yazıyordu. Chem de aha denedim diye koymuş :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 08 Ağustos 2005 05:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bence ogreti. ehu gıcıklık[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away, But I'm still waiting for the rain... Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sensible'ın dediğine bakılırsa isveçli bilimadamları halt etmiş o zaman :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bravo kemikıl, boş gezen İngiliz bilimadamlarından hızlı çalışıyorsun valla :) Yalnız, bu deneyin kedi boyutunda bir yağlı ekmekle yapılması ve tereyağının ekmek boyunca homojen dağıtılarak denge merkezinin dikey vektörde korunması konusunu atlamışsın. Olmamış yani :)[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya adam kedinin üstüne tereyağlı ekmeği bağlamş olm satanistmisin sen ya ?[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Kedileri çok seviyorummu ne :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Valeron, 08 Ağustos 2005 11:44 tarihinde demiş ki: ya adam kedinin üstüne tereyağlı ekmeği bağlamş olm satanistmisin sen ya ? aha bunela?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 o ne güzel kedi öyle ya.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ikinci videoda ekmek kedinin sırtında değil mi lan ?[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 abi kedinin sırtına tereyağlı ekmek bağlayınca satanistmi olunuyo. ne alakası var be işkence ile tereyağlı ekmek arasında dikey duran bi çizgi var. oradaki bant bile maskeleme bantı elimi kesince evde bant yokken kesiin üstüne pamuk koyup maskeleme bantı ile sarardım yapıştırıcısı ancak kendisini tutucak kadar güçte ve çok kolay sökülüyo Zaten bir kat boya attıktan sonra üstüne bant çekip desen atıyorsun onunla. Sökerken nası boyayı bozmuyorsa kediyide bozmuyo.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sonra kedim kaçti diye anneye babaya salak gerizekali demeler falan.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 illa söliyecek birşey bulucaksınız[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ayrıca senin ödevin yok mu! ehehe.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar