zamo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 İki taraf da anlamlı pankartlarla çıktılar ama bir de Beşiktaşlılar doğru yazsalarmış daha güzel olurdu.[signature][hline]Cintonik 6 Kasım 2005 tarihinde demiş ki: fransada yapılan ankette fransızların buyuk bi kısmının hiç banyo yapmamıs oldugu ortaya çıkmıs.Çogunluk ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 neler yazmışlar ki maçı izleyememek çok kötü[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 maç nasıl gidio izleyen bjk lı arkadaş yok mu?[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Kan ver hayat kurtar. Sende hayat kurtarabilirsin.[signature][hline]Cintonik 6 Kasım 2005 tarihinde demiş ki: fransada yapılan ankette fransızların buyuk bi kısmının hiç banyo yapmamıs oldugu ortaya çıkmıs.Çogunluk ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Malatyaspor, Beşiktaştan daha iyi oynuyor şu anki duruma göre.Beşiktaş tam bir enkaz görüntüsü verdi.Malatya biraz daha akıllı oynarsa çok rahat alır bu maçı.[signature][hline]Cintonik 6 Kasım 2005 tarihinde demiş ki: fransada yapılan ankette fransızların buyuk bi kısmının hiç banyo yapmamıs oldugu ortaya çıkmıs.Çogunluk ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 malatya spordan bir gol bekliyoruz hadi aslanlarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ilk yarı bitti 0-0[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 İyi oynuyor Malatya , Bilal , Mustafa Özkan ve Effa yı beğendim.. tigana ağzında kürdan red kit gibi , kara kara düşünüyo , nolcak bu halimiz diye.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 kartal gol gol gol :P[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Bonjo, 06 Kasım 2005 20:53 tarihinde demiş ki: İyi oynuyor Malatya , Bilal , Mustafa Özkan ve Effa yı beğendim.. tigana ağzında kürdan red kit gibi , kara kara düşünüyo , nolcak bu halimiz diye. tigana hep öle ağzında kürdanı kara kara seyreder maçı:) bu arada maç pozisyonlu mu geçiyor ve hiçbi bjk lı arkadaş seyretmiyor mu maçı?[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: tony_montana, 06 Kasım 2005 21:00 tarihinde demiş ki: said: Bonjo, 06 Kasım 2005 20:53 tarihinde demiş ki: İyi oynuyor Malatya , Bilal , Mustafa Özkan ve Effa yı beğendim.. tigana ağzında kürdan red kit gibi , kara kara düşünüyo , nolcak bu halimiz diye. tigana hep öle ağzında kürdanı kara kara seyreder maçı:) bu arada maç pozisyonlu mu geçiyor ve hiçbi bjk lı arkadaş seyretmiyor mu maçı? Mücadele zevkli valla ama öyle %100 lük bir pozisyon olmadı daha.Ailton la , İbrahim Akın ın kaçırdı bi iki , Malatyada da Mustafa Özkan ve Effa nın kaçırdıkları var. Topa hakim olma ; malatya %45 bjk %55 böyle bir maç işte :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Bonjo, 06 Kasım 2005 21:05 tarihinde demiş ki: said: tony_montana, 06 Kasım 2005 21:00 tarihinde demiş ki: said: Bonjo, 06 Kasım 2005 20:53 tarihinde demiş ki: İyi oynuyor Malatya , Bilal , Mustafa Özkan ve Effa yı beğendim.. tigana ağzında kürdan red kit gibi , kara kara düşünüyo , nolcak bu halimiz diye. tigana hep öle ağzında kürdanı kara kara seyreder maçı:) bu arada maç pozisyonlu mu geçiyor ve hiçbi bjk lı arkadaş seyretmiyor mu maçı? Mücadele zevkli valla ama öyle %100 lük bir pozisyon olmadı daha.Ailton la , İbrahim Akın ın kaçırdı bi iki , Malatyada da Mustafa Özkan ve Effa nın kaçırdıkları var. Topa hakim olma ; malatya %45 bjk %55 böyle bir maç işte :D sağolasın[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 eşşek gibin quote yapmayın. Maç açılmıyor zaten =([signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 kartal alcak inşallah[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sevdim bak seni arkadaş olalım mı ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 lol : P[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 fenerbahçe de son zamanlarda bi bjk sempatisi başladı =)[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben sendede bi sempatiklik sezdim bu aralar tony ne iş ;=)[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben seviyorum bjk yide hatta maçına fln da gittim basket maçına 3-4 kere bjk tribünüde durduk ama karşıyaka maçında adamlar ne kadar fenerli warsa........... diyor benim de kanıma dokunuyor o kadar insanın içinde ben fenerliyim lan da diyemem ayıp olur :PpP küfür olmasa çok baba takım bjk..taraftarı da süper bi tek küfür[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 gel beşiktaşlı olak ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 oldu :D sen bjkli değilmisin zaten eheuhe :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sen ol maça gideriz o yüzden dedim[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 biletlerden sendense oluruz :PpP yok be fenerli olmuşuz bi kere aynen devam napalım başka bi sefere inşallah lan black senle bi maç daha yapak rövanş managerzone da oke mi??:D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 vazgeçtim olma lan gol yedik bak. uğursuz geldin :P[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Gool Malatya 1-0 Etfa Malatya son 5dakkadır tek kale oynuyordu.Böyle olacağı belliydi.[signature][hline]Cintonik 6 Kasım 2005 tarihinde demiş ki: fransada yapılan ankette fransızların buyuk bi kısmının hiç banyo yapmamıs oldugu ortaya çıkmıs.Çogunluk ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar