Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malatyaspor - BJK (6 Kasım 2005 - 20:00 / LigTV)

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

İki taraf da anlamlı pankartlarla çıktılar ama bir de Beşiktaşlılar doğru yazsalarmış daha güzel olurdu.[signature][hline]Cintonik 6 Kasım 2005 tarihinde demiş ki:
fransada yapılan ankette fransızların buyuk bi kısmının hiç banyo yapmamıs oldugu ortaya çıkmıs.Çogunluk ama.

Sosyal ağlarda paylaş

Malatyaspor, Beşiktaştan daha iyi oynuyor şu anki duruma göre.Beşiktaş tam bir enkaz görüntüsü verdi.Malatya biraz daha akıllı oynarsa çok rahat alır bu maçı.[signature][hline]Cintonik 6 Kasım 2005 tarihinde demiş ki:
fransada yapılan ankette fransızların buyuk bi kısmının hiç banyo yapmamıs oldugu ortaya çıkmıs.Çogunluk ama.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo, 06 Kasım 2005 20:53 tarihinde demiş ki:
İyi oynuyor Malatya , Bilal , Mustafa Özkan ve Effa yı beğendim..
tigana ağzında kürdan red kit gibi , kara kara düşünüyo , nolcak bu halimiz diye.

tigana hep öle ağzında kürdanı kara kara seyreder maçı:)
bu arada maç pozisyonlu mu geçiyor ve hiçbi bjk lı arkadaş seyretmiyor mu maçı?[signature][hline]www.metinoktay.com
http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55
inanmayanlara belgesi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tony_montana, 06 Kasım 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
said:
tigana ağzında kürdan red kit gibi , kara kara düşünüyo , nolcak bu halimiz diye.

bu arada maç pozisyonlu mu geçiyor ve hiçbi bjk lı arkadaş seyretmiyor mu maçı?

Mücadele zevkli valla ama öyle %100 lük bir pozisyon olmadı daha.Ailton la , İbrahim Akın ın kaçırdı bi iki , Malatyada da Mustafa Özkan ve Effa nın kaçırdıkları var.
Topa hakim olma ; malatya %45 bjk %55 böyle bir maç işte :D[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo, 06 Kasım 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
said:
tony_montana, 06 Kasım 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
said:

bu arada maç pozisyonlu mu geçiyor ve hiçbi bjk lı arkadaş seyretmiyor mu maçı?

Mücadele zevkli valla ama öyle %100 lük bir pozisyon olmadı daha.Ailton la , İbrahim Akın ın kaçırdı bi iki , Malatyada da Mustafa Özkan ve Effa nın kaçırdıkları var.
Topa hakim olma ; malatya %45 bjk %55 böyle bir maç işte :D

sağolasın[signature][hline]www.metinoktay.com
http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55
inanmayanlara belgesi...
Sosyal ağlarda paylaş

ben seviyorum bjk yide hatta maçına fln da gittim basket maçına 3-4 kere bjk tribünüde durduk ama karşıyaka maçında adamlar ne kadar fenerli warsa........... diyor benim de kanıma dokunuyor o kadar insanın içinde ben fenerliyim lan da diyemem ayıp olur :PpP küfür olmasa çok baba takım bjk..taraftarı da süper bi tek küfür[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş

Gool Malatya 1-0 Etfa

Malatya son 5dakkadır tek kale oynuyordu.Böyle olacağı belliydi.[signature][hline]Cintonik 6 Kasım 2005 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...