Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaslar yardım pls

DeathLord

Öne çıkan mesajlar

ya benim kız arkadaşım ban bi papağan almıştı ama hayvan öldü :( ben tamamen suçsuzum en iyi yemlerle besledim pzwnki kaderi böyleymiş yerimde olsanız ona söyler miydiniz yoksa yerine aynısından başka bitane alıp onu kandırır mıydınız çok kötü kafam karıştı bi de doum günü hediyemdi :([signature][hline]fuck the fucking fuckers
Sosyal ağlarda paylaş

ya warya ben de koptum okuyunca yani serbest ama çok önem verir böyle şeylere manyak kız , pzwnkk kuş ya bşy war gibi ölmüş deli olcam yaa hayret bşy avrupalara yollicaktim utanmasam :)[signature][hline]fuck the fucking fuckers

[Bu mesaj DeathLord tarafından 04 Kasım 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte ben de öyle tepki verceini düşünüorum ama öbürü de ne biliim aldatmak gibi sanki düşünsene bi de bana da koycak çok sewiodum kuşu konuşmaya başlamıştı tahmin etceiniz üzere ilk sözü (pzwnk) oldu ama işte aynı ismi ver falan ya nefret ediorum böyle şeylerden nie öldüyse neyse ben alıyım yeni bi tane hiç olmazsa kız üzülmez herkese çok teşekkür yardım için ii geceler[signature][hline]fuck the fucking fuckers
Sosyal ağlarda paylaş

bence o seni ağlarken görsün veya aşırı moralin bozuk

-aşkööööööm nooolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
desin
sen de
-çok kötü çok kötü de hala ama böle ölmüş bir haldesin..
-noldu ya annatsanaaaa !
-emin değilim aşkım söyleyemiycem galiba
-vöööööööööööööööööööö söle bak bana herseyi söyleyebilirsin asşköööm sendn önemli miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dicek
burda bi 10 dk daha oyalayıp söyleyeceksin söylledikten sonra da ellerini yüzüne kapatarak kucağına düşeceksin yani kafanı koyacaksın.
dinle sen beni bak

papağan konularında tecrübeliyim
[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0

[Bu mesaj Giovanni tarafından 04 Kasım 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyi de ağlama işini nası yapcam drama 0 bende boşverin yaa bu arada kız valla çok feci parçalar beni tırnaklar falan bide tekme atıo çizmeyle allah düşman vermesin :)
şaka bi yana valla kararsız kaldım ama yine de yarın sabah erkenden alıorum yenisini :)[signature][hline]fuck the fucking fuckers
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giovanni, 04 Kasım 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
bence o seni ağlarken görsün veya aşırı moralin bozuk

-aşkööööööm nooolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
desin
sen de
-çok kötü çok kötü de hala ama böle ölmüş bir haldesin..
-noldu ya annatsanaaaa !
-emin değilim aşkım söyleyemiycem galiba
-vöööööööööööööööööööö söle bak bana herseyi söyleyebilirsin asşköööm sendn önemli miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dicek
burda bi 10 dk daha oyalayıp söyleyeceksin söylledikten sonra da ellerini yüzüne kapatarak kucağına düşeceksin yani kafanı koyacaksın.
dinle sen beni bak

papağan konularında tecrübeliyim

eet bu baya iyi cidden[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akerfeldt, 04 Kasım 2005 00:40 tarihinde demiş ki:
said:
DeathLord, 04 Kasım 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
en iyi yemlerle besledim pzwnki kaderi böyleymiş

buraya puhaha diye kopmak serbestmi

HAEUEAEAUAEHAEUHAEHAHAEYHAHAAHHAHH!!é!!!!!!!!+!'^!^+!%!

koptum resmen lafa gel ya[signature][hline]A country that's divided
Surely will not stand
My past erased, no more disgrace
No foolish naive stand
Sosyal ağlarda paylaş

gülmektenn zor yazdım bu msjı süper yaa ya givo nun çözümü iyi de ben daha fazla yakınlaşamam zaten 11 ay oldu başlayalı hayatımın en uzun ve tek tekeşli ilşkisi bu :) unutmadan saeros uzun zamandır hiçbişeye bu kadar gülmedim ve bana bi sandalye borçlusun :)
neyse maço tavırlar da beni pek sarmıyo tamam türk erkeği olabilirim ama git bana su getir ayaklarımı yıka falan yok o kadar maço deilim:)[signature][hline]fuck the fucking fuckers

[Bu mesaj DeathLord tarafından 04 Kasım 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 04 Kasım 2005 01:06 tarihinde demiş ki:
kuşu kızın ayaklarının dibine atıp "kodumun kuşu öldü lan!" diye bağırarak

abi resmen koptum burda ya auheahuaehuaehueahuaehu
allah da seni güldürsün hocam[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0
Sosyal ağlarda paylaş

ya walla gece gece bukadar guldurdunuz tum yazan lar coookkk cook saolun kardes sen burayı bı okut kıza walla kopar kusmus papağnmış dusunmez yaaa
:-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

ku$um aydin in konserine götürerek, istemeden oldu elimde kaldi pzwnk severken diyerekten itiraf edebilüüsün...
hic bi kiz aydina karsi cikamaz ![signature][hline]
Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaries
with a rope around our neck...

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeathLord, 04 Kasım 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
tmama en iyi fikir famyden geldi ben bunu yapiim heralde kuşu falan unutur o tabi ben yine de önlem olarak 3 kadeh tekila veriim bastan ne olur ne olmaz :)
ahahah yaa koptum yıne yaaa :))))
:-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...