Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Petek dinçöz nekadar sanatcı?

Anathema

Öne çıkan mesajlar

bir dakka şimdi ben ne petek dinçöz dinlerim nede severim kadına gerçekten uyuzumdur.
Ama birşey var ortada.

Sanatçı denmez şarkıcı denir.Sanatçı üreten kişidir.
o yüzden sanatçi diyemeyiz.

Ama gerçekten çok azimli,başarılı ve ciddi anlamda güzel yorumu olan biri.
Kendisini çok fazla geliştirdi.
Türkiye de Maksim de çıkmak assolist olmak öyle kolay bir iş değil.
Araya 20 tane Can Tanrıyar girse yinede çıkartmazlar kolay kolay.
Kadın azmetti başardı. Türkiyenin en büyük en tarihi mekanında Assolist olarak çıktı.
Bunuda mankenlikten gelerek hiçbir altyapısı olmadan başardı.

bence tebrik edilmeli.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Petek Dinçoz gibi şarkı soylemekten hıc anlamayan bırını burda konusarak ona prım yaptıgımızı dusunuyorum bence konusmayalım bile...Öyle berbat sesin neresini konusucaz ki ses yok.Pazar gunlerıde CCan tanrıyar sevgılısı oldugu ıcın hep onu koyuyorlar oraya petek dıncozun bı haberını yapıstırıolar...Cok gereksiz bi insan[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Sosyal ağlarda paylaş

jill kelly[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

hayır sanat,aşk sanatı[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah imzan süpermiş[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
Sosyal ağlarda paylaş

Eeeee... değil..yani sanatçı değil ama albüm satışlarını arttırması için silikon şart. Bakın olayın içinden, konudan anlayan bir büyüğümüz, abimiz ne demiş..
Copy/paste yapıyoruz

"Subject:Petek'e takalım mı?
 Text:Abi Petek'in albüm satışlarından memnun değiliz. Ailecek bunu dert ettik biz.. Hani fetiş, hemşire, havuzdan çıkmış yalanacak kıvamda kız falan güzel ama göğüs yok be abii.. Diyorum ki ben uzman olarak taksam bi Petek'e... Aslında bir değil, iki taksam! Yani bi sağa bi sola. Şööle silikon yapsak şişirsek. Hani diyorum sen şişirdin ya bu kızın sarkıcılığını ben de göğüslerini şişirsem... Patlar be abii satış rakamları. Neyse abi siz düşüne durun, benim kapım size her zaman açık. Bayram sebebiyle %25 indirim de yaparız. Siz gelin bayram sonrası görüşelim.

İmza: Dr. Mahmut Büyükmemesever"

ha bu arada bu yazı sadece geyik amaçlı yazılmış olup Mahmut Büyükmemesever diye bir doktor falan yoktur, kişiler isim benzerliğinden öte değildir.. hede hödö..[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

hmm...dasaa boşver ya[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk mi oluyorum yani?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben anlamıyorum o programları,"başar sanatçı,yetenekli sanatçı" falan nedir bu ya. 5 para etmez,hiçbir kabiliyeti olmayan insanlar anılıyor bu tabirlerle. Türkiye'de sanatçı mı yok be bu maymunları övüp duruyorlar?[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giovanni, 04 Kasım 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
ses konusunda Petek Dinçöz'ü değerlendirecek kadar bilgili misiniz? Pek sanmıyorum. Kıçımızdan sallamayalım.

sesi olsa bütün programlarda playback yapmaz...
hatta Bülent ersoy gibi mikrofonsuz bile söyler..neyse yaa peteğe gircek tek şey var oda girsin zaten[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...