Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Budapeşte

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle Macaristan'ın -bizden sonra özgürlüğünü kazanan bir ülke olarak- bizden çok daha gelişmiş bir ülke olduğunu farkedeceksin. Şehrin her tarafının tarih koktuğunu görüceksin. Çoğu kesimin türklerden hazzetmediğini anlicaksın. Bide biraz soğuk.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Sosyal ağlarda paylaş

güzeldir kendileri!
köprülerin sehri deniliyor budapesteye..
gercekten hasta oldum gittigimde...
bir daha gitmek isterdim , hatta yasamak bile isteyebilirim =)[signature][hline]
Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaries
with a rope around our neck...

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 02 Kasım 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Agent_47, 02 Kasım 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
güzeldir amam velakin venedik veya prag ı tercih ederim (Evet gittim gördüm geldim) müzeleri iidir ama mimarisini özellikle severim (bide sen deney vb fazla ugrasirsin cehmicim orada istedigin maleme vb varsa daha ucuz ve kaliteli bulabilirsin)

yav sus sus :( praga gittim bidaha gidelim diyorum kabul etmiyolar ühü çok güzel ora.
malzeme olarak ne var:D

Abi köprüleri için şehire gidilirmi yahu?
Al boğaz köprüsü işte şaane suspension bridgedir. Köprünmü geldi?
Praga kılıçları için giderim ama.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.

[Bu mesaj Chemical tarafından 02 Kasım 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim hayalimde hep bir venedik kalmıştır[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene sınıfça geziye gitmiştik budapeşteye mükemmel bi geziydi hocamızın sapıklıkları ve içkiler de renk katmıştı olaya

genel olarak ama macarlar asık suratlı terbiyesiz insanlar bu arada çok güzel ve cana yakın kızlar var :)
şişko teyzelerden ve erkeklerden kaçmak lazım güzel kızlar genelde samimi de oluyo bi de çok fena kazık atıyolar yolunu bulunca
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...