Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ya inatla buraya gidelim dediler, e geliyim bende dedim. Ne var bu şehirde? yani espirisi ne 6 saat sora yola cıkcaz[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 güzeldir amam velakin venedik veya prag ı tercih ederim (Evet gittim gördüm geldim) müzeleri iidir ama mimarisini özellikle severim (bide sen deney vb fazla ugrasirsin cehmicim orada istedigin maleme vb varsa daha ucuz ve kaliteli bulabilirsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Öncelikle Macaristan'ın -bizden sonra özgürlüğünü kazanan bir ülke olarak- bizden çok daha gelişmiş bir ülke olduğunu farkedeceksin. Şehrin her tarafının tarih koktuğunu görüceksin. Çoğu kesimin türklerden hazzetmediğini anlicaksın. Bide biraz soğuk.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 çatılar çok güzeldir o şehirde, yeşil yeşil. özel bir yer kesinlikle, imparatorluk, şamanlık ve koministlik ortasında kalmış bir memleketin başkenti. soğuktur oralar kendine dikkat et, iyi yolculuklar[signature][hline]kelimeler durur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 arkadasların da ailesi gidio.harbi ne var orda[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ben gitmiştim 2 sene önce güzel fena değil gezilicek yer var baya.. Biz gittiğimizde fena bir yağmur vardı bu mevsim olabilir.. Prag ' ı tercih ederim ama[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 güzeldir kendileri! köprülerin sehri deniliyor budapesteye.. gercekten hasta oldum gittigimde... bir daha gitmek isterdim , hatta yasamak bile isteyebilirim =)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 02 Kasım 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Yeni Zelanda ftw[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hic sevmem kendisini[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Agent_47, 02 Kasım 2005 19:49 tarihinde demiş ki: güzeldir amam velakin venedik veya prag ı tercih ederim (Evet gittim gördüm geldim) müzeleri iidir ama mimarisini özellikle severim (bide sen deney vb fazla ugrasirsin cehmicim orada istedigin maleme vb varsa daha ucuz ve kaliteli bulabilirsin) yav sus sus :( praga gittim bidaha gidelim diyorum kabul etmiyolar ühü çok güzel ora. malzeme olarak ne var:D Abi köprüleri için şehire gidilirmi yahu? Al boğaz köprüsü işte şaane suspension bridgedir. Köprünmü geldi? Praga kılıçları için giderim ama.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 02 Kasım 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 benim hayalimde hep bir venedik kalmıştır[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 valla biz gittik lise tayfasıyla,pek beğendik,ev tutup yazı orda geçirme planlar bile yapmıstıkta yalan oldu az bi =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: zgrw, 02 Kasım 2005 21:50 tarihinde demiş ki: benim hayalimde hep bir venedik kalmıştır orayada sevgilinle gitcen ;) gelecekte o tarz planlarım vardı ama yattı şimdilik =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Esprisi şu: Ablan gezmekten sınavlara çalışamayacak, bayram dönüşü 4 sınavımız var, batıracak böylece curve'u düşürecek ben yüksek alacam :D (şaka yahu)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 evet oda inatla geliyo sanırım:p[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 eger kabul edersen gorevin budapesteyi havaya ucarmak bu goreve en uygun kisi sendin bunu basarabilcek tek kisiin kıymetini bil ve orayi havaya ucur bu mesaj 5sn icinde kendiliginden hic zor kullanmadan kendini imha etcektir[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 geçen sene sınıfça geziye gitmiştik budapeşteye mükemmel bi geziydi hocamızın sapıklıkları ve içkiler de renk katmıştı olaya genel olarak ama macarlar asık suratlı terbiyesiz insanlar bu arada çok güzel ve cana yakın kızlar var :) şişko teyzelerden ve erkeklerden kaçmak lazım güzel kızlar genelde samimi de oluyo bi de çok fena kazık atıyolar yolunu bulunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 eeh bi bok yokmuş be.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 moscov eimis oraya gitmek isteri ben[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar