Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 şimdi aklıma geldi banada olmuştu ilk başta tıklıyodum king bangalask elite pet yazıyor mesela, sonra yakınına gidiyorum veya başka zaman bi daha tıklıyorum bu sefer petin adı ve non elite gözüküyor yani normale dönüyor, sanırım karşı client ile ilgili bi bug banada oldu çünkü.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 hmm uplamak için en uygun topic bu sanırsam.Şimdi efendim elite bi tane banglash buldum levelı benden 1 yüksek,normalde kendi lvlımdaki petleri tameleyebiliyorum peki bu elite petler içinde geçerli mi?Bide bu beast lore la gördüğüm özellikler peti tameleyince düşer mi?hani eliteliği gidiyo ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 öeehhhçh, 2 senelik hiçbir topik bence uplamak için uygun değildir :D. Kasmayıp yeni başlık açsaydın keşke. Beast lore atılınca tamelenebilir olarak görülen tüm elite hayvanlar, onunla aynı levela gelince tamelenebilir. Ve evet tüm özellikleri düşer. Yani oyundaki tüm kedilerin tüm özellikleri (dps, stam, hız vs vs) aynıdır. Tamelenmeden önce elite olmaları veya olmamaları bunu değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 armour falanda mı ohooo ne anladım ben o işten şekilden başka hiç bi fark yok o zaman yaratıklar arasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 abilityleri kalır sadece. claw bite fln. onun dışında bazı petlerin armoru fazla dpsi az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Eskiden nerdeyse her hayvanin kendine has stat-dps araligi vardi ama bu beraberinde herkezde ayni kedinin olmasi gibi soruna yol acinca. Bu tarz bir uygulamaya gidildi. Artik ayni tip hayvanlar arasında fark yok. Fark istiyosan farkli tip hayvanlar tamelemen gerek. Dps için kedi, armor için domuz, hp için goril gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ok canlarım thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Petin portresi üzerinde class warrior yaziyor. Buglansa bile beast yazmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bide rare hayvanları tameliyolar sanırım varmı bilginiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 nası rare? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Tameleniyor onlarda, en popüleride Brokentooth'dur onların. Rare= genelde 8 saate 1 spawn olan ve kendine has özellikleri ve ortalama üstü lootları moblara verilen genel ad. Raer elitler %100 mavi item düşürür mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 kendine has özellik derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Kendine has özellik işte, ortamda düzenli ogre kesersin. Sana normal melee dalarlar falan derken aynı ogrelerin rare'ına denk gelirsin (resminin çevresinde gümüş ejderha şekli vardır) elemanda aynı şekilde dalar ama yanında bide curse atar. Yada humanoid magelerle savaşırsın fire bolt falan atarlar sana düzenli, aynı mobun rare'ı üstüne bide counterspell atar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 addondur addon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 rare elite % 100 mavi?eastern plaguelandde gargoyle dev worm filan vardı rare elite 1 kere mavi düşürmedi.dungeondaki rare elitelerden söz ediyosun sanırım =( @st_dreamer ya rare dediği gümüş dragon çerçeveli yaratıklar var bide onlar.genellikle item düşürür uncommon filan =) [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 21:24 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 EPL deki dev worm, quest mobdur rare elite değildir. Ve zaten azzarothta 1 tane bile rare elite yoktur. Tüm rare eliteler outlanddadır, hepside kesilince %100 mavi düşürür hatta bunlar genelde random statları olan itemlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ya o elite quest mob`lar onun quest mob oldugunu bilmez iseniz cok kotu koyuyor adama. para bile dusurmuyorlar, ole salak salak kestiginizle kaliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 @FreEmoon Azerothda yeşil item bile droplamayan rare elite moblar mevcuttur.Ayrıca outland rare mobları yanlışım yoksa elite-nonelite demeden blue dropluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 @ad3m Valla 1 tane söylersen çok müteşekkir olurum. (dalga geçmiyorum, harbiden bilmiyorum ben azerothta rare elite ve bilmediğim bir şeyi öğrenmektende acayip mutlu olurum.) Outlandda elite olmayan rare moblar baya yüksek ihtimalle mavi düşürüyorlar ama %100 değil ben en az 2 tane rare noneliteten mavi alamadığımı bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Drop kalitesinden emin değildim toplasan 3 kere rare kesmişliğim vardır outland deryalarında hep blue denk geldiği için öyle yazdım rare elite içinde ss ekliyorum. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Vaay level onbirde olsa resmen rare elite ha. Valla çok teşekkür ederim bunu bilmiyodum. Ama bundan mavi düşmesi ayıp olurmuş zaten :D. Genede en azından yeşil düşmeliymiş. Bide merak ettim cidden standart raremı diye şöyle bir gidip kesip 1-2 saat sonra tekrar bakıcam (standart rarelar 8 ssatte bir çıkar normalde) . Harbiden spawn süresi 8 saatse bi teşekkür borcum daha olur sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bunun için bir şey diyememde barrensdaki breastle(mıydı domuz adamlar) championları çıkıyor ondan eminim rare elite ve barrens da en az 4 tane rare elite mob vardır green drop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 o ssdeki rarein elite mi yoksa diil mi nasıl anlıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 gri dragon kafası moblar rare sarı olanlar elite zaten bılıyonuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ben biliyorumda rare elite diye bişi sölenip duruo rare ya da elite denmio direk rare elite denio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar