Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter elite pet

numberten

Öne çıkan mesajlar

şimdi aklıma geldi banada olmuştu ilk başta tıklıyodum king bangalask elite pet yazıyor mesela,

sonra yakınına gidiyorum veya başka zaman bi daha tıklıyorum bu sefer petin adı ve non elite gözüküyor yani normale dönüyor, sanırım karşı client ile ilgili bi bug banada oldu çünkü.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
= Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal
For The Horde!

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
öeehhhçh, 2 senelik hiçbir topik bence uplamak için uygun değildir :D. Kasmayıp yeni başlık açsaydın keşke.

Beast lore atılınca tamelenebilir olarak görülen tüm elite hayvanlar, onunla aynı levela gelince tamelenebilir. Ve evet tüm özellikleri düşer. Yani oyundaki tüm kedilerin tüm özellikleri (dps, stam, hız vs vs) aynıdır. Tamelenmeden önce elite olmaları veya olmamaları bunu değiştirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden nerdeyse her hayvanin kendine has stat-dps araligi vardi ama bu beraberinde herkezde ayni kedinin olmasi gibi soruna yol acinca. Bu tarz bir uygulamaya gidildi.

Artik ayni tip hayvanlar arasında fark yok. Fark istiyosan farkli tip hayvanlar tamelemen gerek. Dps için kedi, armor için domuz, hp için goril gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendine has özellik işte, ortamda düzenli ogre kesersin. Sana normal melee dalarlar falan derken aynı ogrelerin rare'ına denk gelirsin (resminin çevresinde gümüş ejderha şekli vardır) elemanda aynı şekilde dalar ama yanında bide curse atar. Yada humanoid magelerle savaşırsın fire bolt falan atarlar sana düzenli, aynı mobun rare'ı üstüne bide counterspell atar gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

rare elite % 100 mavi?eastern plaguelandde gargoyle dev worm filan vardı rare elite 1 kere mavi düşürmedi.dungeondaki rare elitelerden söz ediyosun sanırım =(

@st_dreamer ya rare dediği gümüş dragon çerçeveli yaratıklar var bide onlar.genellikle item düşürür uncommon filan =)

[ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 21:24 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@ad3m

Valla 1 tane söylersen çok müteşekkir olurum. (dalga geçmiyorum, harbiden bilmiyorum ben azerothta rare elite ve bilmediğim bir şeyi öğrenmektende acayip mutlu olurum.)

Outlandda elite olmayan rare moblar baya yüksek ihtimalle mavi düşürüyorlar ama %100 değil ben en az 2 tane rare noneliteten mavi alamadığımı bilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Vaay level onbirde olsa resmen rare elite ha. Valla çok teşekkür ederim bunu bilmiyodum. Ama bundan mavi düşmesi ayıp olurmuş zaten :D. Genede en azından yeşil düşmeliymiş. Bide merak ettim cidden standart raremı diye şöyle bir gidip kesip 1-2 saat sonra tekrar bakıcam (standart rarelar 8 ssatte bir çıkar normalde) . Harbiden spawn süresi 8 saatse bi teşekkür borcum daha olur sana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...