unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: riglous, 05 Kasım 2005 22:26 tarihinde demiş ki: http://www.scientificpsychic.com/graphics/ burdaki satranc tahtasi efsanedir. ben o olayı 1 ay boyunce herkese göstermiştim.millet bıkmıstı :D[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Kaynağı unutmuşum vermeyi. insanizm.com[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre..
arina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 çok güzelmiş de topic diil o resim hareket ediyo bence=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... [url]www.robbiewilliams-tr.com[url]
reyou Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 [spo1=bakma kafayı yersin :))][/spo][signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...fr3nzy radio dj & istek msn = [email protected]tik tak listenmost beautiful songs are played...
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Sabrina, 05 Kasım 2005 22:09 tarihinde demiş ki: Çaktırmayın sizi metalci yapıcam.Önce böle yavaş yavaş sallatıorum :) Eheuaheu öldüm :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aa cidden dönüyoooo ne güzelllllll çok sevdieemmm...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!!
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 06 Kasım 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
trapt Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Off... böle monitöre kitlenmis bi sekilde gidip geliyodum... annem kapiyi acti ve ne gorsun monitore gulerek kitlenmis ve ileri geri giden bi evlat.. -delirdin mi sen ? oldu ilk sorusu.. acikcasi dumurum hala[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: trapt, 06 Kasım 2005 00:15 tarihinde demiş ki: Off... böle monitöre kitlenmis bi sekilde gidip geliyodum... annem kapiyi acti ve ne gorsun monitore gulerek kitlenmis ve ileri geri giden bi evlat.. -delirdin mi sen ? oldu ilk sorusu.. acikcasi dumurum hala Hey allam güldüm gece gece...[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre..
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Eaauhau dumur oldum tıtrıyo..!! :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 O_o"[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 korktumlan :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away
malik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ikisinide biliom lan bunların..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Sabrina, 05 Kasım 2005 22:06 tarihinde demiş ki: Ekrandaki noktaya bakıp monitöre yaklaşın.Şimdi de uzaklaşın.Bu topik gerçekten de hareket ediyor :) sağına yada soluna bakıp aynnı hareketi yap öbür taraf dönüyo ben hepsini birleştirdim bi ritim yaptım :D
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 eheh bende monitörün karsısında ileri geri yapıdoum yigenim gördü beni deli sandı galba[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b]
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: ovchinnikov, 06 Kasım 2005 08:50 tarihinde demiş ki: eheh bende monitörün karsısında ileri geri yapıdoum yigenim gördü beni deli sandı galba ben monitörü oynattım beni de deli sdandılar kesin millette bi sorun var...:D
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Çok güzelmiş... =) İnsan kendini bir tuhaf hissediyor. =P[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 güzelmiş cidden =)[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bana hiçbirşey olmadı ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 noktaya bakıp monitöre yaklaşıp geri gidiceksin yanlardaki kutucuklar oynuyo[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi...
Syn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Acaba böle şeyleri kim bulur?[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: tony_montana, 06 Kasım 2005 20:43 tarihinde demiş ki: noktaya bakıp monitöre yaklaşıp geri gidiceksin yanlardaki kutucuklar oynuyo dedik ya olmadı diye =) kutucuklar hafif oynuyor ama o kadar aşırı değil zor belli oluyor. ayrıca topik hareket etmiyor resim ediyor. Neden insanları kandırıyorlar ki ? =([signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Peki herkesten özür dilerim zaten (!) ibaresini kullandım farkemişsinizdir :P Resim oynuo kardeşim topik oynar mı hiç.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre..
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Sabrina, 06 Kasım 2005 20:55 tarihinde demiş ki: Resim oynuo kardeşim topik oynar mı hiç. cok haklısın :D[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
Öne çıkan mesajlar