BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Nicolas Cage "Matchstick Men"de canlandırdığı hırsızın ardından macera-polisiye filmlerinin bir alt türü olan yeni bir suç filmiyle karşımıza çıkıyor. Cage'in "Asla kendi sattığın bir malla vurulma" düsturuna sıkı sıkıya bağlı hareket eden bir silah kaçakçısını canlandırdığı "Lord of War", türlü dolaplar çevirerek mesleğinde ustalaşmış bir silah kaçakçısının ihanetler ve kişisel çıkarlarla örülü hayatından bir kesit sunarken, aksiyonu da özel efektlerden çok hikayenin kendisinden doğan unsurlarla besliyor. "Truman Show"un Bafta ödüllü ve Oscar adaylı senaristi Andrew Niccol'un yönetmenlik koltuğunda oturduğu "Gattaca" ve S1m0ne"dan sonraki üçüncü filmi olan "Lord of War", Cage'in yanında Ethan Hawke, Jared Leto ve güzel Bridget Moynahan'la oyuncu kadrosundaki yıldızlarla da dikkat çekiyor. Cage'in canlandırdığı Yuri Orlov'dan bir söz: Dünya üzerinde dolaşımda olan 550 milyonun üzerinde ateşli silah var. Bu da hemen her 12 insana bir adet silah düştüğü anlamına geliyor. Tek soru şu: Geri kalan 11'i nasıl silahlandırırız? Kaynak[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Guzel olcak heralde buyuk bi heyecanla bekliyorum , film in dusunceside guzel zaten geri kalanlari nasi silahlandirabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 filme giden var mı ben bugün gitmeyi düşünüyorum da nasıl olduğunu merak ettim, akşam 5 e kadar bir cevap yazılırsa sevinirim o saatlerde evden çıkacağım çünkü :D...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - [Bu mesaj fortinbras tarafından 16 Ekim 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben dün seyrettim bence seyredilmesi gereken bir film süperdi bayıldım :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 biraz önce filmden geldim. Gayet güzel bi film. Tavsiye ederim [spo1=izleyin iyi film]özellikle son 10 dakikadaki ajanla karşılıklı sahneler için izlenebilecek bi film [/spo][signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Benimde çok hoşuma gitti ne hırslı adammış ama takdir etmedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ağzım açık izledim kesinlikle görülmeli.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 kesinlikle görülmesi gereken bir film, bazı yerleri biraz ağır tempolu ama nicholas cage tek başına lokomotifi olmuş filmin...[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 gerçekten baştan sona izlenmesi gereken ve ciddi mesajlar içeren, gerçekçi, düşündürücü ve çok başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip bir film...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Herkes begenmıs sımdı ben de acayıp merak ettım ılk kadıkoye ındıgımde alıcam =)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Ben izledim arada iyi sözler vardı ama,pek akıcı gitmedi film boyunca. Kötü demiyorum ama sadece farklı beklentilerim vardı[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Filmin sanıldığı gibi aksiyon olmayıp çok yararlı bir belgesel tadında olması çok hoşuma gitti.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 guzel film yalniz cok akici degil , ayrica evet belgesel havasi var. sonu guzel bide ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bence de izleyin çok ince ve akıllıca espiriler var.. inanılmazdı[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 $iddetle gitmeyi dü$ünüyorum bu hafta :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bana orjinal ismi cok banel gelmesine karsın bizimkiler iyi cevirmişler..."savaş tanrısı" ... eskiden guzelim film isimlerinin icine ediyolarda ilk defa duzgun bi iş yapmışlar....[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 e filme gitmeden adını eleştirme yada gittinmi bilmiyorum ama gayet guzel isim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Filmin çoğu kısmı anlatım şeklin de (belgesel gibi vb.) Güzel ve hoş film izlenebilir yani, hele son sahneleri gerçekten hoşuma gitti... Komik konuşmalar[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Nicholas Cage zaten izlettirir be, öyle düşünüyorum[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 İzlemeden etmeyin.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Kesinlikle izleyin.Doom'a gittik göya ama iyi ki sinema getirmemiş filmi de izlemiş oldum bu filmi. Kolay kolay film beğenmem ama bu yapım harbiden süper ötesi.Son yıllarda izlediğim en iyi filmdi.Star Wars Fan'ıyım ve şunu söylemeliyim ki Episode 3 'u izlerken bile bu kadar bağlanmamıştım beyaz perdeye. Bir insanin yükselişi,hayatındaki olaylar ve para... [spo1=Spoiler]Kardeşinin öldüğü yerde çok kötü oldum.Hala aklımda asla çıkamazda[/spo][signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies [Bu mesaj DarKRideR tarafından 21 Ekim 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 harika bir film. hele nicolas cage ve ethan hawkın oyunculuğu tek başına yetiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bence jared leto'yu da göz ardı etmemek lazım çok iyi oynamış o da...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALUCARD Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 kesinlikle gitçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 gidin gerçekten çok güzel film de fazla action yok (action arayanlar transporter 2 ye hadeee) film gerçketen güzel konulu bir film gidin yani kısaca[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar