OogieBoogie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Evet değerli kemik dergimizdeki gibi bir bölüm olsun istedim. Bilmeyenlere açıklayacak olursam; hoşunuza gitmeyen ve günlük hayatta sık rastladığımız şeyleri yazarsınız.Örneğin başlayacak olursam; Hareketsiz bir halde duran mouse'nin işaretçisini 40 yıl uğraşmama rağmen desktop'ta bulamamak.. Gereksiz görülürse çöpe de atılabilir konu :)[signature][hline]Hey teachers, leave them kids alone, All in all you're just another brick in the wall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sağdan, soldan, yolu kontrol etmeden önüme çıkan, trafik kurallarına uymayan magandaları(her türlü şey denebilir) görmek...[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 30 yaşına geldikleri halde yürümeyi öğrenemeyip, kaldırımın tamamını kaplayan ve kanı hızında hareket eden beceriksizler :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Her sabah kalktığında geceyi bekleyip,tekrar uyuduğunu hayal etmek :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Tekmelemedikçe susmayan aptal bilgisayarın aptal fanı. *!znınnnnnııınnnnnnnııınnnnnnnııııııııIIIInnnnnnnnnzzzz*[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: zgrw, 05 Kasım 2005 03:40 tarihinde demiş ki: 30 yaşına geldikleri halde yürümeyi öğrenemeyip, kaldırımın tamamını kaplayan ve kanı hızında hareket eden beceriksizler :) +100000000 yabancılarda çok ya Bodrum sokaklarında deli oldum[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 her tatil sabahı "kalk lan eşşoğleşşek saat 12" diyip saatin 10 olduğu gerçeğini örten bir baba[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! [Bu mesaj RayCharles tarafından 05 Kasım 2005 10:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: OogieBoogie, 05 Kasım 2005 00:50 tarihinde demiş ki: Evet değerli kemik dergimizdeki gibi bir bölüm olsun istedim. Bilmeyenlere açıklayacak olursam; hoşunuza gitmeyen ve günlük hayatta sık rastladığımız şeyleri yazarsınız.Örneğin başlayacak olursam; Hareketsiz bir halde duran mouse'nin işaretçisini 40 yıl uğraşmama rağmen desktop'ta bulamamak.. Gereksiz görülürse çöpe de atılabilir konu :) ehuhe evet bende sinir olrdum[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 cok biliyormus gibi davranan ama gercekte bir sey bilmeyen kızlardan nefret ederim[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Her işe burnunu sokupta kendını bı sey sanan kişilerın cok sey bıldıgını sanması[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Heryerde karşıma çıkan ve külçe kıvamında elime tutuşturulan kanımca sadece kağıt bir milyonu ortadan kaldırmış olan demir 1 ytl'ler[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yeter lan dediğim ehliyetlerni nereden aldıkları belli olmayan kendilerinin canı yetmzmiş gibi başkalarınınkinide hiç sayan trafik canavarları(toplumsal msj) arkadan selektör yapılmasına rağmen inatla soldan gidip ardından geçildiğinde el kol hareketi yapan öldürülesi insanlar. hoba trafik haftası gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 zırt pırt yazılı yapan hocalar iki tane güzel not alan kendini bi halt zanneden sınıf arkadaşları hocalara yalakalık yapan bodur insanlar offfffffffffffff offfffffffffff[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine [Bu mesaj nba tarafından 05 Kasım 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 İnsanların popüler saçmalıkları punk sanması ve birbiriyle uyumsuz zannettikleri ve gidip kamyonla para harcadıkları kıyafetleri giyinip ben punkım huleeeyn nidalarıyla dolaşanlar[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aslında punkların pek elbiseye para harcıcagını sanmıyorum:) genelde bir cok elbiseyi yama yapıp oyle takılıyodu onlar senin dedigin tikky olmasın;)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Asgard, 05 Kasım 2005 11:59 tarihinde demiş ki: aslında punkların pek elbiseye para harcıcagını sanmıyorum:) genelde bir cok elbiseyi yama yapıp oyle takılıyodu onlar senin dedigin tikky olmasın;) hah işte benim dediğim de o aynen işte olayı bilen biri :) sevindim lan elektrik filan kalmadı bişi[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 :D[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 En sivri çatalların bile saplanmakta zorlandığı zeytinler ![signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Saçmasapan bası bateriyi kökleyip bi de brutal vokal dedikleri böğürtüyle kafa şişiren yaptıkları iğrenç gürültüyü "müzik" tanımlamasıyla yücelten standart uzun saçlı siyah giyinen asi tiplemeler ve bu berbat gürültüyü müzik kabul edip her yerde sesini yükseltip dinleyen ve bulunduğu ortamdaki herkese dinletenler...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 İnternette her sayfa değiştirişimde yırtık dondan fırlarcasına açılan, hiçbi pop-up blocker ı iplemeyen reklamlar...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kendimden[signature][hline]Got some death! To DO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 manowar konserinin bekleme yerinde tikkyler gibi arabayı getirip üstüne oturup manowar açıp headbang yapanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Telefonun şarjının bittiğini, konuşmam yarıda kesilene kadar anlayamamış olmam.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Forumda tartışmanın ortasına hiç bir yazıyı okumadan damlayıp, ucu herkese dokunacak bi mesaj attıktan sonra ortadan kaybolan tipler...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 iki kelimeyi adam gibi yazamayan, cocuk agziyla konusup kendileni sirin yapmaya calisan kizlar... saga sola satasip kavga arayan ne idüü belirsiz tipler! tarzima laf edip , kara bir leke gördükleri an nem kapipda , satanist diyen önyargili organizmalar. gereksiz konusan insanlar (!) a$iri megaloman , kendini begenmis insanlar. kendini bi bok sanipda , digerlerini ezmeye kalkan fake organizmalar! ayrica egoist insanlar.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar