Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pis Elektrik

OogieBoogie

Öne çıkan mesajlar

Evet değerli kemik dergimizdeki gibi bir bölüm olsun istedim.

Bilmeyenlere açıklayacak olursam; hoşunuza gitmeyen ve günlük hayatta sık rastladığımız şeyleri yazarsınız.Örneğin başlayacak olursam;

Hareketsiz bir halde duran mouse'nin işaretçisini 40 yıl uğraşmama rağmen desktop'ta bulamamak..

Gereksiz görülürse çöpe de atılabilir konu :)[signature][hline]Hey teachers, leave them kids alone,
All in all you're just another brick in the wall.
Sosyal ağlarda paylaş

30 yaşına geldikleri halde yürümeyi öğrenemeyip, kaldırımın tamamını kaplayan ve kanı hızında hareket eden beceriksizler :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 05 Kasım 2005 03:40 tarihinde demiş ki:
30 yaşına geldikleri halde yürümeyi öğrenemeyip, kaldırımın tamamını kaplayan ve kanı hızında hareket eden beceriksizler :)

+100000000

yabancılarda çok ya Bodrum sokaklarında deli oldum[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

her tatil sabahı "kalk lan eşşoğleşşek saat 12" diyip saatin 10 olduğu gerçeğini örten bir baba[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!

[Bu mesaj RayCharles tarafından 05 Kasım 2005 10:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OogieBoogie, 05 Kasım 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Evet değerli kemik dergimizdeki gibi bir bölüm olsun istedim.

Bilmeyenlere açıklayacak olursam; hoşunuza gitmeyen ve günlük hayatta sık rastladığımız şeyleri yazarsınız.Örneğin başlayacak olursam;

Hareketsiz bir halde duran mouse'nin işaretçisini 40 yıl uğraşmama rağmen desktop'ta bulamamak..

Gereksiz görülürse çöpe de atılabilir konu :)

ehuhe evet bende sinir olrdum[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi

bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
Sosyal ağlarda paylaş

Heryerde karşıma çıkan ve külçe kıvamında elime tutuşturulan kanımca sadece kağıt bir milyonu ortadan kaldırmış olan demir 1 ytl'ler[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

yeter lan dediğim ehliyetlerni nereden aldıkları belli olmayan kendilerinin canı yetmzmiş gibi başkalarınınkinide hiç sayan trafik canavarları(toplumsal msj)

arkadan selektör yapılmasına rağmen inatla soldan gidip ardından geçildiğinde el kol hareketi yapan öldürülesi insanlar.

hoba trafik haftası gibi oldu
Sosyal ağlarda paylaş

zırt pırt yazılı yapan hocalar iki tane güzel not alan kendini bi halt zanneden sınıf arkadaşları hocalara yalakalık yapan bodur insanlar offfffffffffffff offfffffffffff[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine

[Bu mesaj nba tarafından 05 Kasım 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanların popüler saçmalıkları punk sanması ve birbiriyle uyumsuz zannettikleri ve gidip kamyonla para harcadıkları kıyafetleri giyinip ben punkım huleeeyn nidalarıyla dolaşanlar[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asgard, 05 Kasım 2005 11:59 tarihinde demiş ki:
aslında punkların pek elbiseye para harcıcagını sanmıyorum:) genelde bir cok elbiseyi yama yapıp oyle takılıyodu onlar senin dedigin tikky olmasın;)

hah işte benim dediğim de o aynen işte olayı bilen biri :) sevindim lan elektrik filan kalmadı bişi[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
Sosyal ağlarda paylaş

Saçmasapan bası bateriyi kökleyip bi de brutal vokal dedikleri böğürtüyle kafa şişiren yaptıkları iğrenç gürültüyü "müzik" tanımlamasıyla yücelten standart uzun saçlı siyah giyinen asi tiplemeler ve bu berbat gürültüyü müzik kabul edip her yerde sesini yükseltip dinleyen ve bulunduğu ortamdaki herkese dinletenler...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

iki kelimeyi adam gibi yazamayan, cocuk agziyla konusup kendileni sirin yapmaya calisan kizlar...
saga sola satasip kavga arayan ne idüü belirsiz tipler!
tarzima laf edip , kara bir leke gördükleri an nem kapipda , satanist diyen önyargili organizmalar.
gereksiz konusan insanlar (!)
a$iri megaloman , kendini begenmis insanlar.
kendini bi bok sanipda , digerlerini ezmeye kalkan fake organizmalar!
ayrica egoist insanlar.[signature][hline]
Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaries
with a rope around our neck...

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...