Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Kafayı yiyeceğim, bilgisayarda takılırken bir yandan televizyon izliyorum, ancak televizyon 2 adım kadar uzağımda, programların arasında reklamlarda sesi mi yükseltiyor bu adamlar? Her reklam olduğunda yerimden kalkıp, iki adım atıp sesi kısmam gerekiyor:) Olmaz ki böyle aaa... Harbiden reklamlarda sesi yükseltiyorlar mı yoksa bende bir manyaklık var da reklamların sesi batıyor yüksek gibi mi geliyor?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 anti jim bu bi politika olabilir hani ses fazlayken ilgi çeker die ki bence reklarlara empoze edilmesi açısından bunu uyguladıklarını zannediorum hani şu da vardır özel renkler geçer ilgi çeken insanın gözünü ordan aldırmayan misali[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 şüphe etmeye başladım çünkü şimdi bana da oyle gibi geldi, acaba oyle mi ki? O.o , elleşmeyin ulen televizyonumla![signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 evet reklamlarda ses yükseliyor kesinlikle, özellikle kanal d'de var bu olay, DAN DAN DAN DADANNNN diye kafa şişiriyolar.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yayından kaynaklanan bişeydir, programlar daha düşük seste kaydediliyodur, canlı yayında hele iyice farkeder diye tahmin ediyorum.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Yok canlı yayını falan geçtim hepsini de ComedyMax açık uyurum ben her zaman, kafayı yiyorum her dizi bittiğinde uyanıyorum resmen ya... Öyle böyle değil.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ses farkı var çok önceleri arkadaşlarla boş bir zamanımızda denemiştik, bizde boştuk o sıralar[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hahahahah Greeny koltuktan düştüm :D[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 pauhaha :PPppp[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 YINE BAĞIRIYOR IŞTE BAĞIRIYOR YA![signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 izleme reklan falan=?[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 suan televizyon makinasi programinda asiri bir sessizlik mevcut.sesi sonuna kadar dayiyorum anca duyabiliyorum.reklama girince ev inliyo.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Kasıtlı yapılan bir şey. Reklamları kasten yüksek sesle kaydederler ki "Bangır bangır kımıl kımıl" olsun, dikkat çeksin. Reklam çıktı mı her kumandada bulunan can ciğer "Mute" (kes sesini) tuşunu kullanın. Ya da benim gibi tv izlemeyin.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 reklam izlemeyin abi. görüntü hoş gibi gelmiosa hiç sallamayın..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Oha Cafein Tarih bölümü dışında bir yere post attı.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yapıo çok yapıo:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Antimodes bi Patinaj bölümüne bak :)[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ha tabii, benim o bölümle alakam yok, Cafein de bir tek Tarih ve Patinaj işte:P[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 arada da atıo adam yemeyin hakını şimdi.. uykum geldi lan[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Antimodes52, 06 Kasım 2005 01:05 tarihinde demiş ki: Kafayı yiyeceğim, bilgisayarda takılırken bir yandan televizyon izliyorum, ancak televizyon 2 adım kadar uzağımda, programların arasında reklamlarda sesi mi yükseltiyor bu adamlar? Her reklam olduğunda yerimden kalkıp, iki adım atıp sesi kısmam gerekiyor:) Olmaz ki böyle aaa... Harbiden reklamlarda sesi yükseltiyorlar mı yoksa bende bir manyaklık var da reklamların sesi batıyor yüksek gibi mi geliyor? mute tuşu yoh mu? yoh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 eet artıo sesler bende dikkat ettim[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Adam paranoyak olmuş yanlız =))[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 arkadaşlar SES artmıyo aslında aynı.ben gazetede okumustum bu konuyu.bilimsel bi açıklaması var.bize öyle gelio.[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Yok abi bariz artıyor. Dün dikkat ettim yani. Ayrıca digiturk kullandığım için asıl televizyonun kumandasını kaybettim sırf sesi açıp kısmak için kullandığımdan da yenisini almaya kasmadım, ses açıp kapamak gerektiğinde kalkıp yapıyorum ama bu reklamlar yüzünden her yarım saatte bir kalkmam gerekiyor:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Evet yaa çok gıcık bi olay. Reflekslerim tavan yaptı bu reklamlar yüzünden. Eğer olimpiyatlarda 2,5 metre engelli koşu diye bi dal olsaydı kesin 1. olurdum[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar