Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reklamlarda ses?

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Kafayı yiyeceğim, bilgisayarda takılırken bir yandan televizyon izliyorum, ancak televizyon 2 adım kadar uzağımda, programların arasında reklamlarda sesi mi yükseltiyor bu adamlar? Her reklam olduğunda yerimden kalkıp, iki adım atıp sesi kısmam gerekiyor:) Olmaz ki böyle aaa...
Harbiden reklamlarda sesi yükseltiyorlar mı yoksa bende bir manyaklık var da reklamların sesi batıyor yüksek gibi mi geliyor?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

anti jim bu bi politika olabilir hani ses fazlayken ilgi çeker die ki bence reklarlara empoze edilmesi açısından bunu uyguladıklarını zannediorum hani şu da vardır özel renkler geçer ilgi çeken insanın gözünü ordan aldırmayan misali[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

şüphe etmeye başladım çünkü şimdi bana da oyle gibi geldi, acaba oyle mi ki? O.o , elleşmeyin ulen televizyonumla![signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

Kasıtlı yapılan bir şey. Reklamları kasten yüksek sesle kaydederler ki "Bangır bangır kımıl kımıl" olsun, dikkat çeksin.

Reklam çıktı mı her kumandada bulunan can ciğer "Mute" (kes sesini) tuşunu kullanın. Ya da benim gibi tv izlemeyin.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 06 Kasım 2005 01:05 tarihinde demiş ki:
Kafayı yiyeceğim, bilgisayarda takılırken bir yandan televizyon izliyorum, ancak televizyon 2 adım kadar uzağımda, programların arasında reklamlarda sesi mi yükseltiyor bu adamlar? Her reklam olduğunda yerimden kalkıp, iki adım atıp sesi kısmam gerekiyor:) Olmaz ki böyle aaa...
Harbiden reklamlarda sesi yükseltiyorlar mı yoksa bende bir manyaklık var da reklamların sesi batıyor yüksek gibi mi geliyor?

mute tuşu yoh mu?

yoh?
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi bariz artıyor. Dün dikkat ettim yani.
Ayrıca digiturk kullandığım için asıl televizyonun kumandasını kaybettim sırf sesi açıp kısmak için kullandığımdan da yenisini almaya kasmadım, ses açıp kapamak gerektiğinde kalkıp yapıyorum ama bu reklamlar yüzünden her yarım saatte bir kalkmam gerekiyor:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...