Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Hileleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sende olmasan.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Peki oyun hilelerine neden ihtiyaç duyuyorsunuz gibi topicin temasına aykırı düşen bir soru sorsam mı?[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
Ben bulamadım mesela Red Alert in hilesi yok[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Birisinin Değeri Onu kaybedince Anlaşılırya İşte Öyle Birşey!...
Mesaj tarihi:
said:
Muhallebi, 25 Eylül 2005 14:47 tarihinde demiş ki:
Peki oyun hilelerine neden ihtiyaç duyuyorsunuz gibi topicin temasına aykırı düşen bir soru sorsam mı?

Oyun olduğu için :)[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
Hayatımda en çok hileyi Diablo I için istedim. bi insan bi oyunda 4 ay takılır mı ya? bulamadım da zaten sürekli birinci bölüme döne döne hayvan gibi olmuştum zaten anca öyle geçtim[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
MrLevie, 24 Eylül 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
www.dlh.net'in eline su dökemez kimse.

çünkü en köklüsü o ben kendimi bildiğimden beri o site vardır ama nedense ne zaman şifre için baksam başka sitelere girerim.neden bilmiyorum =)[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım
Mesaj tarihi:
said:
toggie, 24 Eylül 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
www.happysurfer.com
kraldır vazgeçilmez

Bu siteyi yıllar önce çok kullanırdım geçenlerde lazım olmuştu bir türlü hatırlayamamıştım birden görünce Ahhaaaa!! diye bir ses yükseldi benden... (=[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
  • Yeni Oluştur...