fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 5 te devre 10 da bitermiş bundan sonra kaleci değişirse de 2 tane kullanacakmış karşı taraf(gol olursa 2.sini kullanamaz).....[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 top toplayıcı çocukta yok topu atan alır[signature][hline]diez buffer human 57 follow me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yabancı olursa 10 kişi çıksınlar sahaya türk olursa 11:)[signature][hline]odadan çıkan en yakının bile olsa, ardından kapıyı kapat ki içeride kalanlar üşümesin...(bertolt brecht) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: UcuBe, 02 Kasım 2005 22:12 tarihinde demiş ki: top toplayıcı çocukta yok topu atan alır +1 :D keserim lan topunuzu başka yerde oynayım veletler sizi doğurup doğurup sokağa salıyolar[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Genel olarak kararları beğenmedim. Kaleci olayı ayrı bir saçmalık, teknik direktör olayı ayrı kötü. Beğenmedim açıkçası. Hele 2. lige 25 yaşından büyük oyuncu oynayamama kuralı rezalet kesinlikle. Bu şimdikiler nolacak? Hadi onları geçtim düşenler iptal mi edecek sözleşmeleri? Onu da yapmadılar diyelim, yaşlı adam 1.ligde artık oynayamıyo diye bırakmak zorunda mı? Çok kötü çok... said: cavanagh, 02 Kasım 2005 20:22 tarihinde demiş ki: ps:neden bazı kişiler her başlıkta bi sataşma,bi polemik yaratma gayreti içersinde anlamış değilim=) Çünkü bazı insanlar kendilerinin ve düşüncelerinin ne kadar değersiz ve boş olduğunu biliyor, yapacakları her türlü yorumun ne kadar boş olduğunu ve kayda değer bir şey söyleyemeyeceklerini biliyor, bu komplekslerini gidermek ve sessiz kalmamak için de sağa sola rakip takımlara sataşarak prim yapmaya, fikir ve düşünce eksikliklerini kapatmaya çalışıyorlar.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 02 Kasım 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: UcuBe, 02 Kasım 2005 22:04 tarihinde demiş ki: ewt fenerbahçenin kalecileri türk olduğu için çıkarıyo federasyon zaten :D aynen katılıyorum.BIÇAKÇI baktı azize iyi kaleciler buldu fener kalesine hem de türk nasıl olsa diğerlerinin türk kalecileri o kadar iyi değil fırsat bu fırsat diye düşünmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 pancu 3 yabancı mı lan anaaaaaa[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 besiktas 4-3 luk maci kaybetti sayilsin bide tam olur gecen 5-1 kupa macindada kalede mondi vardi ve yabanci sayisini asmisti aman tanrim oda gidecek :) Bicakci hangi akla mantiga uyarak bunları soylemis merak ettim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 senin yazının altına aynen ben de imzamı atıyorum rewendor...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bu yabancı sayısı türk futboluna Zarar veriyor ama benim düşüncemle tam aksi istikamette zarar veriyor. Yabancı sınırlaması yüzünden 5 para etmiyecek adamlara yıldız yakıştırması yapmak zorunda kalıyoruz. Madem yabancı futbolcular ülke futbollarını geriye götürüyor Avrupa ülkeleri totalde aptal , bir sürü yabancı oyuncu oynatıyorlar. Herhangi bir oyuncumuzun yurt dışına çıkmasını çok güçleştiriyoruz bu saçma salak kurallarla , Ulan zaten 40 yılın başında adam gibi futbolcu çıkıyor Türk olarak onuda yurt dışına yollarsak örnek Emre , Okan biz kimi oynatcaz avrupa kupalarında başarılı olmak için ?? Hali ile yurt dışına oyuncu veremiyoruz. Birgün bir tane spor yazarı çıkıpda milli takımı başarılı hangi ülkede yabancı sınırlaması var sölicek o zaman bende dediklerimi yicem.[signature][hline]2-3 Shaman geldimi ölüyorum. Büyü Yaptırmıyolar. Ama 2-3 Druid geldimi rahatım korkmuyorum.Nerf Shaman Pls B@b İmza :Gimped Paladin Sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bence milli takıma katkısı olacaksa hersey mantıklı olur , ama 25 yas sınırı sacma geldı bana[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bence bi faydası olmayacak federasyon iyice sıçmaya başladı böle saçma bi karar görmedim ben hayatımda[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yok artık yaaa niye ki kalecide insan deilmi kale takımın en onemli yeri iyi olmazsa avrupada ne yapabiliriz o da tartısılır...[signature][hline]My Way Or High Wy!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yok artk bunuda yapamazlar heralde ya!!!biz burda yabancı sını kaldırılsın yerli fiyatları düşssün die düşünüoruz adamlar sayıyı saçma bi şeklde azaltıo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bu olay yalan dimi? yani böyle saçma birşey düşünemiyorumda.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sacma yaw[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Yarın öbürgün milli takımda forvet kalmayınca yabancı forvetler mi 2 yabancı sayılacak?[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 eğrisini doğrusunu bilmem gazetede yarım sayfa haber yapmışlar sadece daha kesin değil[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar