Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tezgahtarı öldürme isteği

cenin

Öne çıkan mesajlar

Zaten alışveriş gibi iğrenç bir olayı gerçekleştirmek için hemde tatil günü yola düşmüşüm her yer vıcık vıcık insan dolu üstelikte ebatlarımdan dolayı beğendiğim birşey de bulamamışım...
Ayakkabı bakmaya boynere girdim. Bakıyorum modellere vans(mıdır nedir) modelleri fena görünmedi zaten çoğu birbirine benziyo o olmazsa bu olur filan diye adama "Kaça kadar numarınız var?" dedim (ayaklar47-48 benim)
Herif yavşak yavşak "60'a kadar var" dedi.
Tabi zeten cinnetin eşiğinde olan ben sakince nefes alıp benden en az 7-8 yaş büyük olar adama (normalde yapmam ama deliritiyolar işte) "Koş bana şunun 47'sini kap getir ozman"dedim.
Herif saçma salak sırıtarak böyle "mahçuplukla"-"abi azımı burnumu kır" arası bir yüz ifadesiyle "Valla bizde yok o numara yani aslında 50 ye kadar üretiliyo ama vik vik...." dedi.
Yani şimdi çıldırmamak için ne yapmam gerekiyo yani illa deliricez illa delirtecek birileri.[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cenin, 05 Kasım 2005 12:40 tarihinde demiş ki:
"mahçuplukla"-"abi azımı burnumu kır" arası bir yüz ifadesi

hahah çok iyi burası abi azımı burnumu kır yüz ifadesi[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Sosyal ağlarda paylaş

bende geçen ay cep aile aldım sevgilimle benim için.ne hikmetse arkadaşımı aradığımda diye bi cümleyle başladım.görevli arkadaşlar bir konu da anlaşamadılar.yok şunu aramak bilmem kaç kontor,evet evet,hayır hayır değil diye.sonra biri de bana döndü ve noktayı koydu:aman sonra da ayrılıp, gelip bunları tekrar soruyorlar,aslında gerek yok,ha cep öğrenci ha cep aile farketmez sizin için dedi.Yani türkçe meali:ayrılınca gelip bizi burda tekrar kasma...ohaaaa yani oohhaa ... ha bi de naparsam yaparım sanane seni mi dertledi di mi ama[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Sosyal ağlarda paylaş

Denizli Boyner'de ayakkabi bakiyordum tam model olarak bilmiyorum ama takim elbisenin altina giymek icin guzel bir tane buldum benimde derdim tam tersi 39numara giyiyorum ve adam min 40 var dedi fln fln sonra orda bir tane 39 numara buldum kutuda sadece sol teki vardi ayakkabinin ara tara diger esi yok megersem salak tezgahtar kutulara yanlıs koymus 40 numara ayakkabinin tekini reyona koymus onun yerinede 39 numara ayakkabiyi kutuya koymus (veya oyle bisey iste) bu dengesiz adam yuzunden bi bayram boyunca ayagimin icinde yuzdugu bi ayakkabiyi giydim ama almadan once musteri hizmetlerine gerekli sikayeti yaptım ve bu sayede ayakkabiyi %40 indirimle aldim (extradan)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bizim burda da pm var bazen kasiyeri öldürmek istiyorum 20 milyon veriyorum bozuk yok mu diye haşlıyo beni adam :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

allah allah orda onun yerine asık yüzlü böle her dediğine
-he
-hö
-kaç
-he
deyen bir tip olsa napardın . bide şöyle düşün adamın canı çıkmış orda belki bayram telaşını sitresini bi sen yaşamıyorsun demi . adam kendi çapında müşteriye sempatik davranmaya çalışmış işte .[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

olmaz olsun öyle sempatiklik[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

dawranmasın ya sempatık falan bence musterıyle ndn laubalı oluyolar?cık cık
hem her mesleğın zorluğu warrr olacak tabıı[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Famy, 05 Kasım 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
dawranmasın ya sempatık falan bence musterıyle ndn laubalı oluyolar?cık cık
hem her mesleğın zorluğu warrr olacak tabıı

la famy öööööeeeeeahhh diyom madalyan falan var eski user sandım hiç tanımıyom garip diye 1 aylıkmışın helal olsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fenerbahce, 05 Kasım 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
said:
codename_curse, 05 Kasım 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
ben olsam direk
-koş getir 60 numarayı, bi tarafına montelicem(kibarlaştırılmış hali), daha büyüğü yok değil mi, hani küçük gelir

çok kabasın tasvip etmiyorum hiç

60 numarayı getirirmisin lütfen, elim hafiftir (kibarlık )[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly"
Empires rise and fall, but evil is eternal

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...