Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soruyorum size bu dünya nereye gidiyor

cenin

Öne çıkan mesajlar

Eskiden Midtown madness'ta aramayı insanları üzerine sürünce kaçarlardı ezemezdik korkarlardı ama şimdi GTA'da kimse kaçmıyor herkes bıkmış hayatından canlarını kurtaracak takatleri kalmamış nereye gidiyor bu insanlık soruyorum size![signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

gta da kornaya basınca bide el hareketi yapıyor adamlar :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende eziyorum :D üstelik bundan büyük zevk alıyorum :D hatta ölğnce para çıkarsa, inip bide o ğaraları topluyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cenin, 05 Kasım 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
Eskiden Midtown madness'ta aramayı insanları üzerine sürünce kaçarlardı ezemezdik korkarlardı ama şimdi GTA'da kimse kaçmıyor herkes bıkmış hayatından canlarını kurtaracak takatleri kalmamış nereye gidiyor bu insanlık soruyorum size!

değişik bi bakıs açısı[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
Sosyal ağlarda paylaş

bende eziyorum ama sonra polis geliyo ateş ediyo nerde insan hakları[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

ya insanlar baymış artık yaşama sevinçleri kalmamış..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

Hayat dandikleşiyor abi nerde o eski ilk carmageddon .Kırmızı kan yasaklandı yeşil olayı bozdu.Bir de zamanında 1 gün aralıksız oynamıslıgımız vardı sonra anneme aa koyun sürüsü hadi içlerine girelim öldürelim demiştik.Beğenmedi tabi bizim fikri.
Sosyal ağlarda paylaş

@elm canıım benim anlıyorum ben seni obsesif-melankolik-depressive dusunceler sarıyo insanı ama bu kadar da umutsuz olma bak Doom un filmi gösterime girdi git ona kırmızı kırmızı kanlar resident evil özentisi seneryo olsada tatmin eder seni =) takma kafana bu kadar en olmadı crimsonland falan oyna Atreyu veya Megadeth eşliğinde... Alternatif çok gördüğün gibi[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Sosyal ağlarda paylaş

said:
cenin, 05 Kasım 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
Eskiden Midtown madness'ta aramayı insanları üzerine sürünce kaçarlardı ezemezdik korkarlardı ama şimdi GTA'da kimse kaçmıyor herkes bıkmış hayatından canlarını kurtaracak takatleri kalmamış nereye gidiyor bu insanlık soruyorum size!

gel ez hade bak nabıyom seni nidirip arabadan

hem şok denilen bişi var di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...