cenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Eskiden Midtown madness'ta aramayı insanları üzerine sürünce kaçarlardı ezemezdik korkarlardı ama şimdi GTA'da kimse kaçmıyor herkes bıkmış hayatından canlarını kurtaracak takatleri kalmamış nereye gidiyor bu insanlık soruyorum size![signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 gta da kornaya basınca bide el hareketi yapıyor adamlar :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Midtown Madness'daki adamlar kaçınca duvara yapışıp 2 boyutlu forma geçirebiliyorlardı kendilerini... Aman abi öyle adam istemem ben GTA'daki gibi daha iyi ya bırak ölsün.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Olduğu yerde dönüyo güneş çevresinde, bir yere gitmiyor.. (böyle konuya böyle cevap.)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Şuraya gidiyor..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Carmageddon II deki parçalarına ayrılsa GTA dakiler tam olcak[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 gereken yere gidio herkes:-)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 donup duruyurouz bi yere gittighimiz yok[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Garbage.Lütfen.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 *!arabesk bir kisilige bürünür* durdurun hüleayn dünyayi inecem!!![signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 peki sen o insanları neden ezmeye çalışıyorsun hastamısın sen[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bende eziyorum :D üstelik bundan büyük zevk alıyorum :D hatta ölğnce para çıkarsa, inip bide o ğaraları topluyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: cenin, 05 Kasım 2005 17:35 tarihinde demiş ki: Eskiden Midtown madness'ta aramayı insanları üzerine sürünce kaçarlardı ezemezdik korkarlardı ama şimdi GTA'da kimse kaçmıyor herkes bıkmış hayatından canlarını kurtaracak takatleri kalmamış nereye gidiyor bu insanlık soruyorum size! değişik bi bakıs açısı[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bende eziyorum ama sonra polis geliyo ateş ediyo nerde insan hakları[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 tutun dünyayı bak gidiooooo töbee konuya bak :S[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben geçen yolda gördüm sordum okula gidiyomuş :-P[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yemeğe gidiyor... Gta çok daha ii bi oyundur.Hepsinin canı cehenneme,ÖLÜÜÜÜMM!!![signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya insanlar baymış artık yaşama sevinçleri kalmamış..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 cehenneme doğru[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bu dünyamı nereye gidiyor yoksa diğer dünyamı.. biz hangi dünyalıyız?[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hayat dandikleşiyor abi nerde o eski ilk carmageddon .Kırmızı kan yasaklandı yeşil olayı bozdu.Bir de zamanında 1 gün aralıksız oynamıslıgımız vardı sonra anneme aa koyun sürüsü hadi içlerine girelim öldürelim demiştik.Beğenmedi tabi bizim fikri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 @elm canıım benim anlıyorum ben seni obsesif-melankolik-depressive dusunceler sarıyo insanı ama bu kadar da umutsuz olma bak Doom un filmi gösterime girdi git ona kırmızı kırmızı kanlar resident evil özentisi seneryo olsada tatmin eder seni =) takma kafana bu kadar en olmadı crimsonland falan oyna Atreyu veya Megadeth eşliğinde... Alternatif çok gördüğün gibi[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bindik bi alamete gideoz kıyamete[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: cenin, 05 Kasım 2005 17:35 tarihinde demiş ki: Eskiden Midtown madness'ta aramayı insanları üzerine sürünce kaçarlardı ezemezdik korkarlardı ama şimdi GTA'da kimse kaçmıyor herkes bıkmış hayatından canlarını kurtaracak takatleri kalmamış nereye gidiyor bu insanlık soruyorum size! gel ez hade bak nabıyom seni nidirip arabadan hem şok denilen bişi var di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 gittigini kim sölemiş sana öle gelıo[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar