Arma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Dikkatimi çekti bu aralar kişisel bölümünde genelde üzücü durumlar üzücü haberleri görüyoruz. Bugün moralimizi yerine getirecek olayları yazalımda bari moraller tazelensin. Ben başlayım. Az sonra bira yahoo game i olan feeding frenzy i indirmiş olacam. Sabırsızlıkla bekliyom. Şu an Şebnem Ferah dan perdeleri dinliyorum yani keyfim yerinde mutlu mesutum. Hadi bakalım kafası bozuk olup gözü yaşlı olanlar. Ağlamak isteyip ağlayamayanlar. Hayata iyi tarafından bakıp kendinize gelin. Kendinizi iyi hissettiren şeyler yazın. (biraz garip bi forum oldu ama içimden geldi açtım)[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 motörhead dinliyorum mutluyum :D harley kullanasım geldi bi an :P mözik indirdim bütün gün artık mp3 playerıma koybaileceğim 820 adet kaliteli şarkım var hatta hepsini koydum bile :D ayrıcanaktançak yarın akşam inglizce sınavı var ama hiçbişi çalışmadım bugün kendimi çok zeki hissettiğim için inşallah yarın hüsran olmaz :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ben de super muzıkler dınlıyorum bugun yıne calışamadım doru durust aman napalım calısırız artıkk inşş[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Oh be bayram yaklaşıo =) Tatil olucak filan ne sevinçliyim =)[signature][hline]Do you bury me when im gone, Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 beni şu an en mutlu eden şey tatil olması :D çok güzel ,aslında okulla bi sorunum yok ama erken kalkmak olmasa bir de.. :P vecnm sevgilim beni çok mutlu ediyor:D ayy ayyy[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Stairway to Heaven dinledim mutlu oldum oley :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yrn tarih sinavim var ama ben burdayim mutluyum yinede annem kadir gecesi programi izliyo bende adami dinliyorum... belki cennete böyle gideriz...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hayat güzel herşey güzelll sen güzelsin güzelsin...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Valla iyi bi alı$-veri$ yaptım, yarın deneme sonucumu öğrenicem, aynı $ekilde ders çalı$acam Bu ak$am Kadir Gecesi münasebetiyle namazımı kıldım ibadetimi yaptım, içim bi huzur doldu. Kısa kısa mutluyum diyebilirim. Arkada$larla toplandık, Türk kahvesi içip fallarımıza baktık "Erzurum'da basketbol ve spor" konuları üzerine derin derin konu$tuk, fikir transferi yaptık. E daha ne olsun ;)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Güzel bi topik olmuş bu =][signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bugün okul olmasına rağmen moraller iyi sayılır.Ödevler(velet gibi) tam tıkır tamam.İlk defa ödevler tam bir şekilde gideceğim okula... Az birkaç şey yaptım bugün.... Neticede şu an çalan parça(duman ft ceza-kim neden öldü) eşliğinde sözcükler dinlenmeden yüzümde bir mutluluk ifadesi boşboş ama mutlu ve huzurlu bir halde bunları yazıyorum... Mutluyum çünkü mutluluğun benim elimde olduğunu biliyorum.Mutluyum çünkü mutlu olduğum için mutluyum... Neyse fazla yazarsam sindirilmesi uzun sürer.Kısaca bırakın herşeyi mutlu olun benide kıl etmeyin(anladınız siz)... P.S:Bişi sorcam sürekli mutlu olan kız pollyanna mıydı yoksa buna benzer bişi miydi?(Ö.M ile atarsanız sevinirim kafama takıldı)...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 rammstein dinliyorum . mutluyum $ok $ukur . mutlu olmayanlara bi tavsiyem var : mutlu olmaya calısın ehueheh[signature][hline]pazi snajper ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Romario, 30 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki: motörhead dinliyorum mutluyum :D harley kullanasım geldi bi an :P mözik indirdim bütün gün artık mp3 playerıma koybaileceğim 820 adet kaliteli şarkım var hatta hepsini koydum bile :D ayrıcanaktançak yarın akşam inglizce sınavı var ama hiçbişi çalışmadım bugün kendimi çok zeki hissettiğim için inşallah yarın hüsran olmaz :D yeah Motörhead! [spo1=eski biraz ama...][/spo][signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 31 Ekim 2005 10:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Dynun, 31 Ekim 2005 00:16 tarihinde demiş ki: Güzel bi topik olmuş bu =] Teşekkür ederim. İçimden geçirdim şimdi millet atlayacak bu nasıl topic açılmıştı cart curt diye ama öle olmadı. Bak şimdi mutlu oldum görünce :D[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 sinergy,nightwish,evanescense dinliyorum msn de kız arkadasımla konusuyorum mutluyum:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben de mutluyum şu an. geleceğe dair güzel şeyler oluşmaya başladı çünkü içimde[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ooohh be walla ınsanın içi açılıyıo bu topicte yasasın yuppııı ben de mutlu olmaya calışıorum kendı capımda :-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 benim moralim 10 üstünden 0 napalım?[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 işte en kucuk mutluluk weren seyı bıle yazacaksın buraya boylece ondan bıle mutlu olmaya calışacaksınn hadı başarabılırsin[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bu topigi okurken bu gunku odevim aklima geldi.. Ben kucukken... diye basliyor . İşte devamini yazicaksin. Tabi dil dersi ile alakali gecmis zaman kullandiracaklar bunu secmisler.. Aklima geldi mutlu oldum burayada yazayim. Ben kucukken mazgallari kumbara sanip içlerine bozuk para atarmisim. Simdi dusunuyorum da bunu 12 yasima kadar yapmisim. Her cocuk gibi cikolata almamis, seker almamis, tutup paralarimi atmişim. Ehe.. Simdi en fazla alacagim mazgallarda..[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben 10 dakka once mutluydum ama anathema-are u there etkisiyle olacak birden hüzün coktu...:( off yaa mutlu olmasını bile beceremiyorum...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bugun sevdiceğimi bi kez daha gordum.uzun zamandır aksam karanlıgıyla gormemiştim yuzunu..aksam da yakısıyor ona..onu beni sevmediğini ve sevmeyeceğine inandırmakla ugrasıorum kendimi...en azından bş daha kendi mi kandırmamaya ugrasıyorum,mutlu olmaya calısıorum[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 tum gucumu mutlu olmaya calışarak harcıycağım için mutluyum[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ohh evdeyim. Az önce ders çalışmayı bittirdim. Bilmiyom sebebini ama mutlu hissediyom kendimi. Deli miyim neyim durduk yere sevindirik oluyom:D.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 tum mutlu arkadaslara cocukken en sevdiiğim sarkı olan hatta hala cok severim..if you are happy and you know it.. die devam eden armagan ediorum...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar