RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sizce sevmezlermi şişman erkekleri kızlar Konuyu sildim kusura bakmayın biricik korax kardeşim bunları paylaşma deid bende ok dedim kusura bakmayın.. [Bu mesaj RedallHoor tarafından 04 Kasım 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj RedallHoor tarafından 04 Kasım 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kafa atardım. ciddiyim kafa atardım. kendisi neymiş? kainat güzeli filanmı bu arkadaş? ya bu kadın milletinin kıçını bu kadar kaldırırsanız, onlarda kendilerini bi bok zannedip bu lafları çekinmeden söylerler işte...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Onun ayıbı. Sana karşı sevgi beslemese bile, aşağılayıcı sözler etmesi gerekiyo muydu? Hayır. Şişman insan, insan değil mi?[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 "Bana Ömercim Ben Senin gibi şişman,yazın ter kokusundan yaınna yaklaşılmayan tipleri sevmem zayıflada gel dedi.. " İnsan bu kadar mı açık sözlü olur.LöL yani.. Zayıflama çaban var mı bilemem ama seni olduğun gibi kabullenebilecek biri elbet vardır.[signature][hline]-Soy un perdedora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kız ayıp etmiş yaw sısman zayıf kawramları gorecelıdır ayrıca boyle seylerle dalga gecılmesıne uyuz olurum..[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Şimdi ilk olarak gerçek aşkta tip çok önemli olmaz çünkü kişinin karakterine duyulan sevgidir o. Ama direk öyle bir şeye de başlanmaz tabii bu durumda tip biraz öne çıkabilir. Evet, şişmanlık belki bu konuda biraz dezavantaj olabilir ama herşeyden önce kız kusra bakma ama gerçekten fazla hayvanca bir cevap vermiş. Tamam belki hakkaten böyle düşünüyordur. Ve hani içi dışı bir insan olmak istiyordur da dürüstlüğün de bir edebi vardır öyle patavatsızca söylenmez söylenecekse de. Zaten o kızla bir yakınlaşmanız olsa da sana layık biri olamayacakmış bu basit karakteriyle, o bakımdan rahat olabilirsin.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Peki sen onun bi kusurunu suratına vuramadınmı? Ne bilim, "seninde bacakların çarpık" veya "gözlerin şaşı" veya "sende çok zayıfsın" filan gibi? Ya arkadaşın olmasa bişi dicemde .. Gerçi sana bu lafı edebilecek bi arkadaşına da kafam girsin demek istiyorum. Kusura bakma..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ayrıca o insanla aranı aç.Hatta yoket.[signature][hline]-Soy un perdedora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bence hiçde öle karamsarlıga kapılma.. elbette senden de hoşlanan birileri wardır ama sen farkında deilsin.. en azından mutlaka çıkar.. bu dunyada herşeyin bi akrşılıgı wr die düşünüyorum ben.. o kıza gelince halt etmiş o kız.. senin gibi duygusal birisini bulmuş da deerini bilmio..asıl sen onun dırdırını çekme boşwer..kafana da takma..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Lonely, 04 Kasım 2005 16:14 tarihinde demiş ki: kafa atardım. ciddiyim kafa atardım. kendisi neymiş? kainat güzeli filanmı bu arkadaş? ya bu kadın milletinin kıçını bu kadar kaldırırsanız, onlarda kendilerini bi bok zannedip bu lafları çekinmeden söylerler işte... +1 demek yeterli olur heralde.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Sabrina, 04 Kasım 2005 16:15 tarihinde demiş ki: Zayıflama çaban var mı bilemem ama seni olduğun gibi kabullenebilecek biri elbet vardır. bu sözüne kesinlikle katılıyorum,kimse için değmez.özellikle bi kız için hiç değmez abicim.ne diye kafana takıyosun kendini üzüyosun,takma kafana hayat bu,karşına çok daha iyileride çıkar,neler neler çıkar sabret yeter abicim,üzme kendini..[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 adam yazıyı editle silmiş, ama silmesinin bi anlamı kalmadı herkes yazdı postunu :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bak cidden umutsuzluğa kapılma. Ben Demorah ile ilk tanıştığımda acayip "öss kilosu" depolamıştım. Göbek önümden gidiodu 1 karış. =) Ama hiç konusu bile olmamıştı. Şimdi tığ gibiyim o ayrı konu. :) Zayıflamak zor birşey de değilmiş onu da öğrendik.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sevmez.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Dynun, sen ve Demorah başkasınız zaten. bunu hep sölemişimdir yine sölerim :-)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Eternal, 04 Kasım 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Sevmez. Eternal açık sözlülüğün süper helal olsun yanlış anlama gerçekten tebrik ettim..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 şahsi görüşüm;her şey dengi dengine...ama demiyorum ki zayıf zayıfla olacak. yani demiyormuyuz aman şuna bak ,bi de yanındakine hesabı işte[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 terminate her..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 abi gaz olsun işte zayıflaman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hehe o ne be, dıs gorunusune gore seni degerlendireni marsa kadar sutlıycaksın. ps: legbra gayet de tombiş bi kişiliktir 3 buçuk yıllık sevgilimdir.(şimdi ordan atlicak sensin şişko diye ama yalan)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sevmeeeeeeeeez sevmeez..! git zayıfla şişko çocuk hahaha[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ehehe..s[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 dıs gorunus ile karar veren kızın alnını karıslarım:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bu lafı diyorsun ama eminim sen de kız arkadaş konusunda dış görünüşüne göre de bir seçim yapıyorsundur.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 evet tanısma safında bakarım ama kafama uygun geldiyse artık fiziksel ozellik ortadan kalkar sisman zayıf kısa uzun gibi arkadasta ztn tanıma safhasında dememis tanıstıktan sonra demis:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar