Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlar şişman erkekleri sevmezmi

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Sizce sevmezlermi şişman erkekleri kızlar

Konuyu sildim kusura bakmayın biricik korax kardeşim bunları paylaşma deid bende ok dedim kusura bakmayın..

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 04 Kasım 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 04 Kasım 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kafa atardım.
ciddiyim kafa atardım.
kendisi neymiş? kainat güzeli filanmı bu arkadaş?

ya bu kadın milletinin kıçını bu kadar kaldırırsanız, onlarda kendilerini bi bok zannedip bu lafları çekinmeden söylerler işte...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük!
Sosyal ağlarda paylaş

"Bana Ömercim Ben Senin gibi şişman,yazın ter kokusundan yaınna yaklaşılmayan tipleri sevmem zayıflada gel dedi.. "

İnsan bu kadar mı açık sözlü olur.LöL yani..

Zayıflama çaban var mı bilemem ama seni olduğun gibi kabullenebilecek biri elbet vardır.[signature][hline]-Soy un perdedora..
-Nightmare Before Christmas
-Gerçek efsane topik!
-Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina-
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ilk olarak gerçek aşkta tip çok önemli olmaz çünkü kişinin karakterine duyulan sevgidir o. Ama direk öyle bir şeye de başlanmaz tabii bu durumda tip biraz öne çıkabilir. Evet, şişmanlık belki bu konuda biraz dezavantaj olabilir ama herşeyden önce kız kusra bakma ama gerçekten fazla hayvanca bir cevap vermiş. Tamam belki hakkaten böyle düşünüyordur. Ve hani içi dışı bir insan olmak istiyordur da dürüstlüğün de bir edebi vardır öyle patavatsızca söylenmez söylenecekse de. Zaten o kızla bir yakınlaşmanız olsa da sana layık biri olamayacakmış bu basit karakteriyle, o bakımdan rahat olabilirsin.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Peki sen onun bi kusurunu suratına vuramadınmı?
Ne bilim, "seninde bacakların çarpık" veya "gözlerin şaşı" veya "sende çok zayıfsın" filan gibi?
Ya arkadaşın olmasa bişi dicemde ..
Gerçi sana bu lafı edebilecek bi arkadaşına da kafam girsin demek istiyorum. Kusura bakma..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük!
Sosyal ağlarda paylaş

bence hiçde öle karamsarlıga kapılma.. elbette senden de hoşlanan birileri wardır ama sen farkında deilsin.. en azından mutlaka çıkar.. bu dunyada herşeyin bi akrşılıgı wr die düşünüyorum ben.. o kıza gelince halt etmiş o kız.. senin gibi duygusal birisini bulmuş da deerini bilmio..asıl sen onun dırdırını çekme boşwer..kafana da takma..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 04 Kasım 2005 16:14 tarihinde demiş ki:
kafa atardım.
ciddiyim kafa atardım.
kendisi neymiş? kainat güzeli filanmı bu arkadaş?

ya bu kadın milletinin kıçını bu kadar kaldırırsanız, onlarda kendilerini bi bok zannedip bu lafları çekinmeden söylerler işte...

+1
demek yeterli olur heralde.[signature][hline]I gladly obey.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sabrina, 04 Kasım 2005 16:15 tarihinde demiş ki:
Zayıflama çaban var mı bilemem ama seni olduğun gibi kabullenebilecek biri elbet vardır.

bu sözüne kesinlikle katılıyorum,kimse için değmez.özellikle bi kız için hiç değmez abicim.ne diye kafana takıyosun kendini üzüyosun,takma kafana hayat bu,karşına çok daha iyileride çıkar,neler neler çıkar sabret yeter abicim,üzme kendini..[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

Bak cidden umutsuzluğa kapılma. Ben Demorah ile ilk tanıştığımda acayip "öss kilosu" depolamıştım. Göbek önümden gidiodu 1 karış. =) Ama hiç konusu bile olmamıştı.

Şimdi tığ gibiyim o ayrı konu. :) Zayıflamak zor birşey de değilmiş onu da öğrendik.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...
Sosyal ağlarda paylaş

şahsi görüşüm;her şey dengi dengine...ama demiyorum ki zayıf zayıfla olacak. yani demiyormuyuz aman şuna bak ,bi de yanındakine hesabı işte[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Sosyal ağlarda paylaş

hehe o ne be, dıs gorunusune gore seni degerlendireni marsa kadar sutlıycaksın.

ps: legbra gayet de tombiş bi kişiliktir 3 buçuk yıllık sevgilimdir.(şimdi ordan atlicak sensin şişko diye ama yalan)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

evet tanısma safında bakarım ama kafama uygun geldiyse artık fiziksel ozellik ortadan kalkar sisman zayıf kısa uzun gibi arkadasta ztn tanıma safhasında dememis tanıstıktan sonra demis:)[signature][hline]For Ancelot
The ancient cross of war
For the holy town of gods
Gloria, gloria perpetua
İn this dawn of victory...

Asgard the wiz
Asgard the gotik:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...