tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yok takım berbat oynadı diyarbakır biraz becerikli olsa skordaki rakamlar yer değiştirebilirdi bile ama önemli olan yenmemizdi biz de yendik...[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Yavaştan inanmaya başladım Geretsin gazının 10 hafta sürdüğüne.Öyle görünüyor şu anki takımın form durumuna göre.En azından bu hafta geçti belki takım toparlanır. Önümüzdeki hafta maçımız kimle?[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 rize deplasmanı sanırım...abi takım kötü deildi bence..volkan savunmayla hucüm u baalayamadı sorun ordaydı ama farklı görüşlerde olablr.bence rize maçı çok zor olucak:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 iyi bir macti en guzel tarafida 3 puandi... :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bu arada bu seneki formalarımız cidden çok hoş ben kırmızı ağırlıklı formayı almayı kafaya koymuşken başıma bi de siyah ağırlıklısı çıktı :)[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Takım koşmuyor. Hasan Şaş iyi bi orta bile açamadı. Ümit Karan'ın girmesi iyi oldu. Göztepeli Göksel'in kafasına kapalı üstten pet şişe attılar sular saçıldı etrafa ehe. Necati ilk yarıda diyarbakır ceza sahasında arkadan ittirildi o penaltıydı çıplak gözle gördüm.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ben en çok o uefa aldığımız seneki hatta bir ara uğurlu ilan edilen beyaz formayı sevmiştim. Beyaz forma, tam önünde boyundan kasıklara doğru sarı ve kırmızı çizgiler var, çok hoş gelmişti o forma bana.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Diyarbakır spor maçına bilet alanlara ürünlerde % 20 indirim vardı. bi atkı bide beyaz formadan aldım =)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Siyah formalar harbi çok hoş gs lı olsam gözüm kapalı alırdım :)[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 İliç in golü nasıldı beleş mi attı[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 diyarbakır oynadı GS attı..gs gol attıgı pozisyonlardan daha net pozisyonlarda adamlar dısarı attı sacımı basımı yoldum bole kazma insanlar bi de ben futbolcuyum diye geciniyo hic mi antreman yapmazsın sen! bi insan plase ile kaleciyle karsı karsıyayken topu ustten dısarı atıyosa ee yuh derler adama.. gs e de soleyecek laf bulamıyorum bu takımla mı sampiyon olacaklar? bi tane dogru duzgun oynayan adamları yok tam karambol spor olmus..bi oraya bi buraya organize atak yoktu koca 90 dk da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 way.. fenerlisin dimi sen? evet evet yüzde 90 ihtimalle öylesin.. yüzde 10 luk kısmı düşünmek bile istemiyorum..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 %10'da Galatasaray harici diger takimlar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bizim pozisyonumuz Diyarbakır'dan daha fazla. İlk yarıdaki kötü oyunun sebebi de Volkan Arslan'ın sahada dolaşması. Adam orta yuvarlağın etrafında dolaştı. Kapalı üstteydim ben. Sonunda Ayhan Akman'ı aldırdık oyuna da adam oldu takım. Volkan bir daha oynar mı bilemiyorum ama çamur atmayın lütfen. Pozisyonları sayın öyle gelin. Hele Necati tam önümde topu ayaklarının arkasına almak gibi fantastik bir şeyi başararak golü kaçırması deli etti beni. Taraftar da iyiydi. Maça 1,5 saat kala gittik bilet almaya. Ne de olsa ki,mse gelmiyo, kapalı alt buluruz diye. Ama kalmamıştı. Biz de kapalı üste gittik. :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Gerek bayram promosyonlari gerek son zamanda yapılan aciklamalar taraftari bi miktarda olsa atesledi daha fazla rabet vardi ama Volkan Arslan sahada kaldigi surece olumlu isler yapamadi bu konuda haklisin zaten Ayhan Akman varkende pek tercih sebebi olmaz diye dusunuyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: diablotg, 05 Kasım 2005 01:18 tarihinde demiş ki: İliç in golü nasıldı beleş mi attı necati arapas verdi iliç top tam önündeyken kayarak sol ayağıyla çok şık vurdu çok güzel bi gol oldu yapacak fazla bişey yoktu o topa.[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar