Berzah Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Cok Guzeldi Asik olamadim ama yinede wardi kalbini caldigi dostlarim ben onunla merhaba sohbetinde kaldim yuz goz olamadim aldattigi dostlarimla merhabalasirimm !!! Sago K.[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bonepart bizim neden kiz arkadasimiz yok[signature][hline]sensiz hayat bir iskence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Duyduğum en güzel öğreti. Ben de yavaş yavaş deniyorum ama hala bir sene var önümde sonuca ulaşmak için...[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Hmm. Kolaymış =)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: angband, 20 Ekim 2005 21:18 tarihinde demiş ki: arkadaşlar bunun icin hiç bişi yapmanıza gerek yok... önce hiç bi girişimde bulunmadan bekleyiniz... girdiğiniz pozisyonları kim uğraşıcak veya tipim değil diyerek munharca harcayınız.. ozellikle kız sayısının limit=0 olduğu bölümleri seçiniz..(makina, inşaat) 5 senede 1-2 kız size teklif edecektir..bunuda elinize yüzünüze bulaştırınız.. sosyal ortamlardan zinhar uzak durunuz..evde oturunuz nete girmeyiniz.. sonuçmu tebrikler...başardınız.. tek ve yapayalnızsınız... daha fazla yazamıycam:(:(:( kiyamam lan kis olsam verrim suan sana :D zuzuzu[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Slat, 20 Ekim 2005 21:22 tarihinde demiş ki: Oha git camdan atla kendini suicide et sen eheh Auayyy ben çok bad bi situationdayııaaammmm[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nemessis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 eheheh harbi enteresan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 İdeal aşkı bulana kadar arayın... İşiniz ne:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ei guzel soledinde abi ideal ask yas iş be :Dbende 1 senedir arıyorum 5 sene boyunca arıyan birini gorunce mutlu oldum kendi adıma :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: angband, 20 Ekim 2005 21:18 tarihinde demiş ki: arkadaşlar bunun icin hiç bişi yapmanıza gerek yok... önce hiç bi girişimde bulunmadan bekleyiniz... girdiğiniz pozisyonları kim uğraşıcak veya tipim değil diyerek munharca harcayınız.. ozellikle kız sayısının limit=0 olduğu bölümleri seçiniz..(makina, inşaat) 5 senede 1-2 kız size teklif edecektir..bunuda elinize yüzünüze bulaştırınız.. sosyal ortamlardan zinhar uzak durunuz..evde oturunuz nete girmeyiniz.. sonuçmu tebrikler...başardınız.. tek ve yapayalnızsınız... daha fazla yazamıycam:(:(:( bu kadar kasmya agerek yok be canım bak ben kız milletinin özellikle manken gibi kızların büyük çoüunlukta( haatta ezici çoğunluk) olduğu ingilizce öğretmenliği bölümünddeyim sınıfımda 26 tane manken war :horace: 6 tane erkek ama erkeklere hööyytttt desem alayı anneeeeee die kaçar :horace: ama bakın ben napıorum? sıraya geliorum ve şunları söylüorum: -ben sapım -single and proud -yalnız birey güçlü bireydir sonuç: sınıftan 4 kızın ismöini biliorum 2 tanesi szaten liseden arkadaşımdı. dier ikisi ile muhabbet şu: kız: -merhaba adım ....... ben: -memnun oldum kız: o_O ! (2-3 sn sessizlik) ee peki sen? ben: -haa ben? ben serhat kız: -ha tamam (ve döner) işte abi olay budur. ben böyle zihniyetin içine ediyim allah belamı versin!é yerimde olmak istiycek binlerce adam wardır. ama ben kazmayım ve sapım. üzülüyorum halime. çanakkalede zeki kız yok. bulsam tamam ama bulamadığım i,çin sapım :( böhüüeeeeeeee!![signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Hayat boyu sap kalma öğretisi... Gayet asosyal takılın, milletten uzak kalın, kimseyle konuşmayın... Kızlar yanaşmaya çalışınca direkt olarak kendinizden soğutun(Detaylı bilgi için biraz sonra yazıcağım kızlar nasıl soğutulur tutorialına bakabilirsiniz) Kızlar dayanamayıp kendileri teklif ettiklerinde tersleyin... Şimdiki dersimiz, Kızlar nasıl soğutulur... 1) Derin dondurucuya atabilirsiniz( Eveeet doğru tahmin ettiniz, iğrenç iğrenç espriler yaparak) 2)Kızlar yanınıza yanaştığı anda saçmasapan konulara girin 3) Kızlara gıcıklık yapın 4) Kızlara yardım etmeyin Böylece saplık için diploma alabilirsiniz... Hatta eğitime devam edip master filan yaparsınız:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realdarkbeck Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Grizzly, 03 Kasım 2005 17:20 tarihinde demiş ki: said: angband, 20 Ekim 2005 21:18 tarihinde demiş ki: arkadaşlar bunun icin hiç bişi yapmanıza gerek yok... önce hiç bi girişimde bulunmadan bekleyiniz... girdiğiniz pozisyonları kim uğraşıcak veya tipim değil diyerek munharca harcayınız.. ozellikle kız sayısının limit=0 olduğu bölümleri seçiniz..(makina, inşaat) 5 senede 1-2 kız size teklif edecektir..bunuda elinize yüzünüze bulaştırınız.. sosyal ortamlardan zinhar uzak durunuz..evde oturunuz nete girmeyiniz.. sonuçmu tebrikler...başardınız.. tek ve yapayalnızsınız... daha fazla yazamıycam:(:(:( bu kadar kasmya agerek yok be canım bak ben kız milletinin özellikle manken gibi kızların büyük çoüunlukta( haatta ezici çoğunluk) olduğu ingilizce öğretmenliği bölümünddeyim sınıfımda 26 tane manken war :horace: 6 tane erkek ama erkeklere hööyytttt desem alayı anneeeeee die kaçar :horace: ama bakın ben napıorum? sıraya geliorum ve şunları söylüorum: -ben sapım -single and proud -yalnız birey güçlü bireydir sonuç: sınıftan 4 kızın ismöini biliorum 2 tanesi szaten liseden arkadaşımdı. dier ikisi ile muhabbet şu: kız: -merhaba adım ....... ben: -memnun oldum kız: o_O ! (2-3 sn sessizlik) ee peki sen? ben: -haa ben? ben serhat kız: -ha tamam (ve döner) işte abi olay budur. ben böyle zihniyetin içine ediyim allah belamı versin!é yerimde olmak istiycek binlerce adam wardır. ama ben kazmayım ve sapım. üzülüyorum halime. çanakkalede zeki kız yok. bulsam tamam ama bulamadığım i,çin sapım :( böhüüeeeeeeee!! kardes kusura bakma ama harbiden buyuk kazmaymisin :)[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Zeki kız aramayın çıkmak için, zaten az var, olanı da kapılmış oluyo genelde... All the good ones are taken...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hmm Allah yardımcın olsun ama sayısal bölümlerde kızların olmadığı bölemlerdeki arkadaşlara sosyal bilimlerde iyi arkadaşar edinmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Otaku iseniz extra birşey yapmanıza gerek yoktur arkadaşlar (ben kendimden biliyorum) Kız arkadaşı olan ve Otaku'yum diyen yalan söyler , yalanın hasıdır hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 5 sene zor da rekorum 1 sene ancak onda da one-night stand dahil bir adet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 kiz sogutma demisin sacma sapan konular demisin, spesifik olmak gerekirse "kanka ronaldinhonun golunu gordun mu?" demek yeterli. kiz asik olmadiysa durup dururken kacar gider. yasasin la liga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 yol 1. şimdi 2 tane kıza (her biriyle bir hafta çıkıp) 2sinede toplamda 20 gb anime arşivi verip, monkey island dvdsi verip, sandman ebook vs ve çeşitli zor bulunun software verip üzerine bilgisayara kafanın hoş olduğu bir anda bilgisayara format atmak sonucunda. ve üstüne üstün iki kızın da animelere monkey islanda ve sandmana bakmayacağını bilmek kızları senden 5 yıl rahat uzak tutar. bizzat denedim. yol 2. bütün çıkmak istediğinz, güzel bulduğuunuz vs kızlara banane diyin sürekli. yakında denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Anime ile uğraşmak kızlara ters iş , uzak durun (kime diyorum ben?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: bütün çıkmak istediğinz, güzel bulduğuunuz vs kızlara banane diyin sürekli. yakında denicem. Ben denedim garantili bi uygulama. %100 uzaklaştırırsınız Tutorial olarak vermek gerekirse (sene başı, daha tanışma dönemleri) kız: merhaba ben hede... ben: banane? kız: ... (sınıfta kulaklıkla müzik dinlerken) kız: merhaba, ne dinliyosun? ben: anlamazsın... moonspell kız: aa çok severim ben: banane? kız: ... (kitap okurken) kız: ne okuyosun? ben: sanane? kız: şey ya böyle fantastik kurgu filan dedim severim de ben: banane? kız: ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 1 sene sonra bu tutorialı başarıyla uygulamış olacağım, lütfen benden haber bekleyin. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Size daha etkili bir yöntem söyleyeyim. -Ellerim ıslak cebimden mendili verir misin? -Tabiki -Yihohaha -Paat! [spo]Seneler boyu kız arkadaş bulamama garantisi[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 aramazsan bulmazsin, kasmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Prawler'ın camdan atlama tutorialını linkleyecektim ama konuyu bulamadım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 aqu bu aradaslar o kadar akrizmatik yakışıklı alımlıki kızlar onları buluyo, bıkmışlar artık ilgiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar