Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayvanlik bu resmen = Onyxia 10 kisi ile oldurulmus

Popeye

Öne çıkan mesajlar

Wubwub demiş ki;
CLEARLY WE HAVE 30 PEOPLE HIDDEN BEHIND HER WHO DROPPED GROUP HA HA HA :D

yarıldım buna :)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

riglous, MT eger fear yerse phase 3'de onyxia fear'i resistleyen yada bozan kisiye donuyor. yani eger MT'ye fear ward atilmissa digerlerine de atilmasinin hicbir sakincasi yok, MT fear yemedikce yada biri overaggro yapmadikca donmez kimseye.

BoS sayesinde overaggro derdi yok zaten alliance'in.[signature][hline]oyle iste.
Sosyal ağlarda paylaş

e sen soyle, herkeste fearward olup tank fearlanirsa wipe olmak mi daha iyi, yoksa kimsede olmayip da herkesin yemesi mi daha iyi? her iki durumda da tank yine fear'i bozabiliyo. acikcasi herkesin fear yemesini tercih ederim. en azindan hata ihtimalini azaltiyo.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 03 Kasım 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
riglous, MT eger fear yerse phase 3'de onyxia fear'i resistleyen yada bozan kisiye donuyor. yani eger MT'ye fear ward atilmissa digerlerine de atilmasinin hicbir sakincasi yok, MT fear yemedikce yada biri overaggro yapmadikca donmez kimseye.

BoS sayesinde overaggro derdi yok zaten alliance'in.

gayet var. o ayri meselede fear ward sadece mt ye atilmali. herhangi bir kazayi onlemek icin. tedbirli olmak lazim.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...