Sylian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 tik Insan olan bunu yapmaz be =P [spo1=16+ =P]So, when O'Toole invited him over to her Murrysville home to rekindle a friendship, he said he agreed. Slaby said O'Toole even went to his house in Pittsburgh to pick him up. But according to Slaby, the night took a turn when O'Toole got angry about Slaby's new love. Slaby said O'Toole waited until he fell asleep and glued his penis to his stomach, glued his testicle to his leg and glued the cheeks of his buttocks together. Then came the nail polish. Slaby claimed O'Toole dumped it all over his head. When he woke up, Slaby said O'Toole threw him out. He didn't have a car, so he was forced to walk one mile down Route 22 to call 911 and Murrysville police, Slaby said. When asked if in his 23 years as a police officer he had seen anything like this, Patrolman Joseph Malone of the Murrysville Police Department said, "No, I can't say I have." At the hospital, oils did little to remove the glue. Nurses actually had to peel it off. Slaby underwent treatment from a dermatologist several times afterward. O'Toole's attorney said this was part of routine sexual activity between the couple -- acts that he agreed to -- incidents that should have stayed in the bedroom. But Slaby said O'Toole told him she planned the acts since the break up. According to Slaby, O'Toole came up with script and followed it to the letter because she was angry that he had moved on. Slaby said his injuries included severe burning on parts of his body, impingement of normal bodily functions and discoloration of his hair. The 10 men and two women on the jury can award Slaby $30,000 or more. Their decision is expected late on Thursday. [/spo] [Bu mesaj Sylian tarafından 03 Kasım 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Link link link Edit: Olaya bak 50 kere tıkladım olmadı, mesajı yazdım açıldı. Tıklamayı bekliyor haberiniz olsun lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... [Bu mesaj Janitschar tarafından 03 Kasım 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 pfff cok igrenc[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 iyide tıklamayı bekliyo diyosunuz ama simsiyah ekran[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Kör oldum sanırım? Yazılar da anlatıyorsa olayı, ben anlamam zaten ingilizce den falan.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Nasil ya sorun ne anlamadim ben tik a tikliyorum aciliyor link ayrica siyahlik yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 onu bunu bırakta ne olmuş anlat bence napmış adama pipisini mi kesm,iş yoksa ?[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Adamın penisini göbeğine yapıştırmış kafasınada oje sürmüş ve niceleri hep olan şeyler :) [signature][hline]Wow:Satanix [PT] 60 NE Rogue of Magt. , Satanix UD Rogue of The Maels. Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. [Bu mesaj Virus tarafından 03 Kasım 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 kötü olmuş erkek için yani dünyada ki en önemli şeyini yapıştırmış göbeğine kadın bi şeytan olmalı !![signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ne psikopat insanlar var ...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yuh, allah korusun bu ne be.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 :/[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 anlamadım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sadist yaratık, oha be[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Kimbilir hatuna ne yaptıda hatun bunu yaptı =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Eski kız arkadaşı adamı eve davet etmiş. Ama elemanın yeni kız arkadaşını çok kıskanıyormuş.Yukarda bi patinin dediği gibi de eleman uyuyunca, penisini göbeğine, testislerinide bacağına uhulamış. Sonra arabayıda vermemiş buna. Adam yürümek zorunda kalmış o halde.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 boşa demiyorum abi ingilizce şart diye. bu ay sonu gidiyorum kursa kesin.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Kıskançlık neler yaptırıyor insana ya psikoya bağlamış kadın çok üzücü adamın durumu...[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 penisini karnına toplarını bacaklarına, kalça yanaklarını birbirine yapıştırmış, oje sürmüş,[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Beni sevgilimin annesi çağırdı napcaz şimdi :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Virus, 03 Kasım 2005 20:25 tarihinde demiş ki: Adamın penisini göbeğine yapıştırmış kafasınada oje sürmüş ve niceleri hep olan şeyler :) göbekten kullanılmaz mı? :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 [spo=haber]Wetsmoreland bölgesinde yaşanan olayda, Gail O’Toole adlı kadın, eski erkek arkadaşı Ken Slaby’yi evine davet etti. Ken Slaby’nin bir başka kadınla arkadaşlığına çok sinirlenen Gail O’Toole, eski sevgilisi uyurken, penisini karnına, testislerini de bacaklarına zamkladı. O’Toole, acı içinde uyandığında Slaby’yi evinden attı. Slaby, o durumda, 1,5 km kadar yürüyerek polisten yardım istemek zorunda kaldı. Slaby’yi ilk gören polis memuru, ‘23 yıllık meslek hayatımda böyle bir şeye rastlamadım’ dedi. Slaby, uzun süre dermatolojik tedavi görmek zorunda kaldı. Mahkeme, Gail O’Toole’u suçlu bulurken ne tür ceza verileceği konusunda henüz karar alınmadı. [/spo] [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 04 Kasım 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 iyide bi insan onları yaparken nasıl uyanmaz ki ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ickisine ilac atmistir Nuri Alco usulü : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corwin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: kermit, 03 Kasım 2005 20:42 tarihinde demiş ki: kötü olmuş erkek için yani dünyada ki en önemli şeyini yapıştırmış göbeğine kadın bi şeytan olmalı !! en önemli iki şeyini yapıştırmış ben göbeeemi de severim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar