Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Genel] Republic Commando

Nebuch

Öne çıkan mesajlar

bayıldım tek kelimeyle... mükemmel olmuş takım oyununu hissediyorsunuz, ayrıca yanınızdakiler de hiç sıkıcı değil boyuna espri yapıyorlar fakat battlefront da rahatca harcadığımız battle droids leri burada o kadar kolay olduremiyoruz... oyunun tamamını kaskın içinden gormemize rağmen bir süre sonra onsuz yapamayacağımızı da nalıyoruz en kısa surede oynamanızı tavsiye ederim..[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b]
[/b]NEODAMMERUNG[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

demosunu oynadım. hoş bir oyun gibi.
daha önce videosunu oynamıştım ilgimi çekmişti.

takım elemanlarınıza komut verebiliyorsunuz kolayca, belirli yerleri farklı farklı şekilde geçebiliyorsunuz,
kask olayı çok hoş olmuş.

ancak demoda daha ilk sahnelerde bir yerde pusuya düşürülüyordunuz, kaçacak veya saklanacak bir yeriniz yok, düşmanlar akın akın saldırıyor. 3 elemanım da down olmuştu o kadar uğraşmama rağmen, sinirlenip kapadım sildim oyunu.

oyun güzel de karman çorman biraz da zor gibi.
yine de tam versiyonunu alıp oynamak lazım, daha sakin bir oyun tarzı vardır sanırım.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

oyun bana çok karmaşık geldi nedense.

mesela şey var, kolayca grubu idare edip farklı yerlere koyabiliyorsun. tamam bu kolay.
kolayca heal/resurrect tarzı şeyleri de halledebiliyorsun.

ama iş kombat'a gelince oyun sıçmış sıvamış gibi geliyor bana.

mesela, bir taraftan yaratıklar geliyor, o tarafta da halletmem gereken bir iş var. birliğimin beni koruması için çabucak gerekli konuma yerleştiriyorum ilerlemeye başlıyorum.
tamam gelen yaratıkları pata küte indiriyorlar ben de asıl hedefe yaklaşıyorum.
bir bakıyorum adamın biri sarıya düşüyor, ardından turuncuya düşüyor. meğersem geriden başka bir yerden 10 bug gelmiş, sniper'cıyı sarmış o da öyle bekliyor...
hemen geri kaçıyorum elemanları topluyorum sniperı kurtarıyoruz. sonra yeni baştan deniyoruz..

bir de silahları kullanmak çok zor.
böyle kocaman O şeklinde pointer var, silahın nereye ve nasıl ateş ettiğini anlamamız zor, sanki spray boya yapıyormuş gibi hissediyorum kendimi.
hele böyle uçan kaçan böceklerle dolu olunca oyun iyice zivanadan çıkıyor kontroller. takım elemanlarınız pata küte ölürken siz imleci tutmaya çalışıyorsunuz.

oyunun grafikleri de bir tuhaf. tamam en yüksek kalitede oynamak epey zevkli,
ancak yavaş oluyor, en düşüğe getiriyorum yine de kalabalık sahnelerde oyun çok takılıyor.
ki bu pc'yle half-life 2'yi bile middle quality'de oynayabilmiştim.

güzel oyun ama çok karışık sonuçta[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 31 Mayıs 2005 04:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben sadece tek ilerlenen bölümlerde ve super battle droidlerde zorlanmıştım.
ayrıca böcekler zorluyorsa abimin bilek bıçağı var, çatırt diye oturttunmu kafatasına böceğin zorlamıyor zaten, aman abi yapma etme diyor. kaskın berbat oluyor ama silecek var:-)
ben oyunu nerdeyse tamamen bilek bıçağı kullanarak bitirmiştim. ortalara doğru fark ettim gücünü, tam oturdu yerine:) gerçekten çok güçlü bişey, hem de baya bi eğlenceli.[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
[spo1=Oyunun sonu ve devamı hakkında]Oyunun senaryonu Episode 3 Kashyyk savaşı başlarken bitiyor ama ucu bayaa açık bir son, devamını sabırsızlıkla bekliyorum. 07(sev) in akibeti ne olacak? EP3 te Sidious un emriyle bütün klonlar sithlerin tarafına geçiyordu bunlara bizim komandolarda dahildir büyük bir ihtimal, acaba sonraki oyunda kötüler için mi çalışıcaz?. [/spo][signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you

[Bu mesaj WinterWolf tarafından 11 Haziran 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
yeni yükledim biras oynadım,hoş,beğendimde iraz falza karambol oluo bazen.
ama takım elemanlrı cok güsel olmus gercekten
patlayıcı uzmanı bomba yerleştiriekn

-sarı sarı yeşilmiydi?yoksa yeşil sarı kırmızımıydı?
tübü bişi diyo
başka bi elamnda
-aha buda bomba uzmanıyım die gecinio işte
diyo.
baya koptum orda
bide yağ cekiolar adamlar
nice hit sir,you inspire us with your leadership fln.

bende lider olma hissini daha cok hissetmek isterdim ama
hoş yinede hoşta,imlecin büyüklüğünü bende sıkıcı buldum ve umarım hep bu böceklerle savaşmak zorunda klmam cok sıkıcı,bilek bıcaını cok sevdim,PUÇUK die ses cıakıro böceklere vurunca.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...