Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevilla - Beşiktaş JK / 3.11.2oo5 Per$embe / Kanal D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öf ne diye sorun çıkmış, kırk yılda bir maç izleyelim dedik. neyse galibiyet bekliyorum ben büyük ihtimalle bu maçta.[signature][hline]Biziz | Değiliz
twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki:
genk ne demek?
Mesaj tarihi:
paşlıyoo taaa türbünler doluymuş[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Mesaj tarihi:
ahah trt la böle daha zevkli olii
http://www.trt.net.tr/wwwtrt/canli.aspx tıkla acılan sayfada 1 i takıla ve dinle çok net cok canlı
[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..

[Bu mesaj thug_life tarafından 03 Kasım 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bnm pc bozuk bilgisayardan dinliemiorum.telefonumu bu iş için kullanıcaım aklıma gelmezdi
aahhh gol kaçtı[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.
Mesaj tarihi:
ahh al üsten dışarda lan kaçarmı o gol yaa[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..

Mesaj tarihi:
evet oynuyor[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..

Mesaj tarihi:
bakın ntv de maç var radyosan da maçı açın televizyonun sesini kapatın öyle izleyin bişeyler anırıyo[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..

Mesaj tarihi:
ya bu bolton maçı ne komik oluyo öyle ya 75 tane çizgi var sahada ha bire hata yapıyolar taç atarken[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..

Mesaj tarihi:
ya ben dinliyemiyorum trt nin sayfasından pff :([signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
yuhhh be kaçtı bi tane[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..

• Yeni Oluştur...