fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 burda film hakkında bilgi var. ben sinemada da fragmanını izledim. çok eğlenceli bişeye benziyodu. 28 Ekim de geliyomuş...[signature][hline]Just love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Gelse de gitsek yaw. Güzele benziyo :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bende merak ettim gelsin bakalım .[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Senaryo hiç de fena değil.. Güzel kaliteli birşeyler çıkar ortaya umarım.. Bu senaryo hollywood da yapılsaydı çok eğlenceli olurdu diye düşünüyorum. Tabii burdada öle yapılabilir neden olmasın..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bende izlemek istiyom o filmi,komik bir filme benziyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 fragmanı güzeldi :) Başlangıçta o "nah" çekerek başlaması fragmanın kopmama sebep oldu :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Kadrosu iyi filmin.. Ama aynı ekip birçok çalı$mada beraber oynadıkları için farklı bir i$olacağını dü$ünmüyorum ben.. Alı$ılmı$ $afak Sezer mimikleri , Peker Açıkalın'ın yav$ak esprileri , Memeh Ali Alabora'nın hem cool'um hem sempatik tavırları , Cengiz Küçükayvazın uç oyunculuğu... Açıkçası bunları daha önce gördük biz..[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALUCARD Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 eylenceli bir filme benziyo içimden bi ses kesinlikle gitmemi soyluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 açıkçası yeni hababam sınıfları gibi kolpa ve sıradan buluyorum, ayı kadro, aynı tarz basmakalıp espiriler... bence hiç "eylenceli" olmayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Yeni geldim filmden gayet eğlendim .[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 adını semedim :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Minimum beklentiyle gittim ama beklentimin kat be kat üstünde eğlenip gülerek çıktım filmden.Tavsiye ederim...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Yeniden, FantasTurk ...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 süper bir flim yaw ztn peker acıkalın oldumu is deigisiyor:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Gıttım bende cok kopmadım acıkcası ama Turkıye acısından ıyı bır fılm..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 valla güzel filmdi epey güldüm huaaaaaaaaaaaa[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Cok güzeldi, süper güldürdü :) Peker Açıkalın'a hastayım, rollerine bu kadar yakışan bir adam olamaz. Zaten Ekmek Teknesi'nden itibaren hastasıym adamın : ) Kadro çok başarılı, çok iyi güldürüyor, kesin gidin.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Aceleye gelmiş gibi görünen 90 dk. de 3 tane güzel esprisi olan bir film.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Gidicem ben de yakında.[signature][hline]-Soy una ganadora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yeni filmin başımın üstünde yer var gelsin izleyelim:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Güzel bir film diyebiliriz.Süper senaryo yok ama komik.Yalnız şu el hareketi olayları ve küfür muhabbeti biraz abartılmış.MÜZİKLER DE TABİKİ BU İŞİN USTASI KIRAÇ KENDİNİ GÖSTERİYOR her zamanki gibi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 vasat bi film ama şu "indik bi bilmemneye gedeyoz gıyamete" şarkısı 2 gün dilime takıldı heryerde söyledim arkadaşlarımı ve kendimi uyuz ettim[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 dün gece gittim filme,konusunu hani az cok önceden cakabiliyorsunuz ama içindeki komiklikler size bunu unutturabiliyor.hatta cok guzel sözler de turetmi$ler; "osur osur ipe diz" bnm en cok ho$uma giden sözdü eheh.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 biraz eski topic'i uplamış gibi olucak ama şuan tvde gördüğüm için yeni konu açmaktansa eski konuya yazayım dedim. Öncelikle bu filmi beğenen arkadaşlar ciddi olamazlar heralde diye düşünüyorum. Hayatımda bu kadar kötü espiriler görmedim nası izlemeye katlanabiliosunuz. Ben bakmaya bile katlanamıyorum ve kanald de sürekli her tatilde her bayramda vazgeçilmez bi şekilde bu maskeli beşler serisini ekrana koyuyo. Oturup kendim film çeksem daha güzel olur heralde, bu oyuncular utanmıolar mı böyle filmlerde oynamaya ya :S ya da insanlar nası oturup gülüolar izliolar bende mi bi sorun var :S zaten kadrosunda ki bütün elemanlara da ayrıca kıl oluyorum. şafak sezer, peker açıkalın falan sadece küfür ederek hiç bi yaratıcılık olmadan komik oolduklarını falan zannediyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hakkaten bi üssttek mesajı gorunce şok oldum :) bence türk sinema tarihinin utanç duyması gereken seridir maskeli beşlerin tüm filmleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Horrible said: zaten kadrosunda ki bütün elemanlara da ayrıca kıl oluyorum Senin problem burdaymış bence edit: ha ilk film için konuşuyorum ben. Katıla katıla güldürdü. Gene denk gelse gene izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar