Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maskeli Beşler

fede

Öne çıkan mesajlar

Kadrosu iyi filmin.. Ama aynı ekip birçok çalı$mada beraber oynadıkları için farklı bir i$olacağını dü$ünmüyorum ben.. Alı$ılmı$ $afak Sezer mimikleri , Peker Açıkalın'ın yav$ak esprileri , Memeh Ali Alabora'nın hem cool'um hem sempatik tavırları , Cengiz Küçükayvazın uç oyunculuğu...

Açıkçası bunları daha önce gördük biz..[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
vasat bi film ama şu "indik bi bilmemneye gedeyoz gıyamete" şarkısı 2 gün dilime takıldı heryerde söyledim arkadaşlarımı ve kendimi uyuz ettim[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
biraz eski topic'i uplamış gibi olucak ama şuan tvde gördüğüm için yeni konu açmaktansa eski konuya yazayım dedim.

Öncelikle bu filmi beğenen arkadaşlar ciddi olamazlar heralde diye düşünüyorum. Hayatımda bu kadar kötü espiriler görmedim nası izlemeye katlanabiliosunuz. Ben bakmaya bile katlanamıyorum ve kanald de sürekli her tatilde her bayramda vazgeçilmez bi şekilde bu maskeli beşler serisini ekrana koyuyo.

Oturup kendim film çeksem daha güzel olur heralde, bu oyuncular utanmıolar mı böyle filmlerde oynamaya ya :S ya da insanlar nası oturup gülüolar izliolar bende mi bi sorun var :S

zaten kadrosunda ki bütün elemanlara da ayrıca kıl oluyorum. şafak sezer, peker açıkalın falan sadece küfür ederek hiç bi yaratıcılık olmadan komik oolduklarını falan zannediyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...