Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Ingilizce a$k $iirleri olan site ariyorum, yada guzel sozler, yok ulan google'da arattik, altavista vs. adam gibi bi site cikaramadim, bilen varsa adresi verirse cok sevinirim, :) Kalin saglicakla. ( turkcesi neyine yetmiyor demeyin haa... :p )[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 türkçesi neyine yetmiyor[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Türkçesi neyine yetmiyor haa[hline]In a world where you can be anyone…Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas Yakında Oside :) Ultimada para bugu için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Ben nası buldum peki hemen?[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 I love you i love you do you love me yes i do Kaynak: Arap şarkısıydı heral[hline]Dagger, 25 July 2003 03:39 tarihinde demiş ki: My head enter! ascraeus, 27 July 2003 17:15 tarihinde demiş ki: garbage bolumunun kaldırılmasını istiyorum aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Türkçesi neyine yetmiyor?[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: Asteroth, 04 August 2003 13:54 tarihinde demiş ki: I love you i love you do you love me yes i do Kaynak: Arap şarkısıydı heral Budur olay :P[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Saerob ile Saeros'u karıştırmam inşallah[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 lol horace ın verdii link güzelmiş baya[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 sewiyorum yor ays çünkü onlar veri nays her zaman luk et mi asla fotget mi bana may beybi demessen niyır mi gelmessen hayat olur bir kuyu her zaman ay lav yuuuuuuu[hline][b]Başlamak için en uygun yer olduğun yerdir...[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: Head, 04 August 2003 14:05 tarihinde demiş ki: Saerob ile Saeros'u karıştırmam inşallah Saerob kimki? said: Natural_Jedi, 04 August 2003 18:26 tarihinde demiş ki: sewiyorum yor ays çünkü onlar veri nays her zaman luk et mi asla fotget mi bana may beybi demessen niyır mi gelmessen hayat olur bir kuyu her zaman ay lav yuuuuuuu Aramızda ne yetenekler varmışta bizim haberimiz yokmuş :P[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Roses are red Violets are blue Sugar is sweet and I Love You. gibilerinden bi şiir :) tr : güllerin kırmızı menekşelerin mavi şekerin tatlı oldugu kadar seni seviyorum :) ueheu guzel şiir bea..[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: Asteroth, 04 August 2003 13:54 tarihinde demiş ki: I love you i love you do you love me yes i do Kaynak: Arap şarkısıydı heral[hline]Dagger, 25 July 2003 03:39 tarihinde demiş ki: My head enter! ascraeus, 27 July 2003 17:15 tarihinde demiş ki: garbage bolumunun kaldırılmasını istiyorum aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. hahaha hayatimda bole guzel $iir gormedim :)[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: horacegoesskiing, 04 August 2003 13:39 tarihinde demiş ki: Ben nası buldum peki hemen?[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. eyvallah guzel siteymi$ :)[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 türkçesi neyine yemtiyo harbiden :P[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 but i want moreeeee :D[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 abartma. çok istiyosan kitap al. Shakespear'in sonatları var mesela. gerçi şiir diil tam olarak ama farkı anlamassın zaten:). türkçe çevirisi de çok başarılı.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ben sana yazarım bir kaç tane... ama daha çok ayrıldıktan sonra işine yarar[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bildiğiniz bir site varsa yazarsanız çok makbul geçer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 böle alacan ingilizce şiiri cepten mesaj olarak yollican kıza okicak türkçelştirmeye çalişcak falan türkçeleştircek ayayaya falan yapıcak böle bi atraksiyon olayı falan.... fantazi kurim dedim!:)[hline][b]Başlamak için en uygun yer olduğun yerdir...[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 güzel bir fantezi.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 dahasıda war sonra kız da sana ingilizce bişeyler yazacak sende çevirmeye çalişcan böle çeviremicen ne lan bu olucan !kıza bu sefer türkçe bişeyler yazıcan hiç romantik deilsin diye kız seni terkedicek![hline][b]Başlamak için en uygun yer olduğun yerdir...[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Sheep Sheep at work sheep sheep coming I wish you your knees I close This kez I fire my honor Fire da come I you horse you kiss kiss I but before kiss listen my eyes belive this kez I understand situation i did tovbes[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 baby if you give it to me i'll give it to you i know what you want you know i got it eheh :P[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Guzel bir ask siiri Hem Turkce hem Ingilizce bu arada :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 05 August 2003 12:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar