Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Radyo D ' de böyle bir haber vardı, doğru olabilir mi ? bir de şu tarihli yamayı yükleyin diyordu, hangi tarih ?[hline] "Bırak bu işleri, devlet su işleri" , bir devlet adamımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 bekleriz bizede uğrasınlar[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 şimdiye kadar yapmadıkları kabahat.. ya şeyden bahsediyorlardır.. Special Packet mi Win XP SP 1 (açılımı farklıydı bayağı sıktım şimdi) Windowsun açıklarını kapatıp hackerlara biraz daha engel koymak felan için SP 1. Bunu duymuşlardır, adamlar gaza gelmiştir bir an, SP 1 yükleyin diyorlardır.. Ya da bir nevi radyo şakası felandır. Hackerların tüm windows bilgisayarlarına saldırı yapması çok kasar. Ayrıca neden medyaya söylesin ki? Az daha internetin altyapısı çökertçeklermiş, benim bundan haberim olmamıştı. Şimdi ne diye tüm windows bilgisayarlarına saldırcaklarını söylesinler ki? Ayrıca Tüm Windows PC'lere saldıramazlar. Birçoğunun internet bağlantısı yok, nihahah...[hline]Crush=Ezen, Kıran değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 service patch olucaktı sanırım SP[hline]mutluyum çok mutluyum süper mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 service pack deilmiydi :D[hline]www.gamerbug.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1oodfire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: behran, 01 August 2003 23:29 tarihinde demiş ki: service patch olucaktı sanırım SP[hline]mutluyum çok mutluyum süper mutluyum :D nihaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Hahaha bu dediğin , teroristler dünyadaki bütün evlere baskın düzenleyip saldırılar ile insanları esir alacaklarmış. Kaç milyar bilgisayar var biliyormusun ? birde hackerların sayısını say.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Gene Win serverları çökertirler herhalde.[hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Çökertmelerine gerek yok, sabretmeleri yeterli. Zaten kendisi hallediyor olayı.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hehehe beklesinler nasılsa her windows birgün çöker. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bu windows adamalr heklerken bile çöker o yuzden uraşmaya deymes bıraksınlar kendi çöksün en güseli[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 evet evet cokertecez butun bılgısayarları :) mahvedecegız hepınızı :)[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 benim için geç kaldınız 3 gündür ewde yoktum geldi açtım aleti ama hata Windows/...../system corrupt veya yok diyo bi baktım içi boş dosyanın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 euhueh ben 2 haftada bir format atıyorum :P göçertmelerine gerek yok[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: ShARkY, 04 August 2003 14:17 tarihinde demiş ki: Çökertmelerine gerek yok, sabretmeleri yeterli. Zaten kendisi hallediyor olayı. muahahahhahaha ahahhahahah hahhahahh ahhahahhah hahahh hahahahhahaaaaahh... :lol: bak bu çok iyi geldi bana..[hline]Crush=Ezen, Kıran değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar