Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aziz Öfke!!...

realdarkbeck

Öne çıkan mesajlar

aşırı derecede sinirlendiğinizde,sinir katsayınız en hat safaya son noktaya ulaştığında..siz ne yaparsınız???? benim aklıma 1. milyon tane piskopatlık, vision halinde görüntüler gelir anlatmıyım burda, çok kanlı... sonra dinlerim OBITUARY i.. böyle kırma dökme işlemlerine girerim. kimseyi tanımam genelde de ne yaptığımı neden yaptığımı anımsamam bile sadece yaparım her lafı her sözü herkese pat diye söylerim. kopar giderim bu dünyadan.
Az önce benzer bir kriz geçirdim hala etkisi üzerimde ama kontrol bende şu an... Ama eminim bunun tekrarı olucak.. olay kapanmadı çünkü..[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you
dream that i'm dying to find the truth
seems like your trying to bring me down
back down to earth back down to earth ..."
Sosyal ağlarda paylaş

en son öle olduğunda 5 dakika boyunca kendimden geçmişim olanları hatırlamamıştım.
not: collapser o öfke diilde intikam olmasın[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar

[Bu mesaj ozkolous tarafından 04 Kasım 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Anger management'i izlemiş miydin? Oradaki adam gibiyim ben de biraz. Eğer önemsiz bir şeye kızdıysam bir anda parlar rahatlarım sonra. O parlamada bir iki laf eder sonra konuyu geçerim bi daha da açmam ya da özür falan dilerim dfe sinirim bitmiştir. Ama çok önemli bulduğum konularda içime atar atar atarım sonunda patlama noktasına gelince de etrafta zarar verebileceğim kimse ve mümkünse hiçbirşey olmayınca patlarım. Hoş olmuyor. Basit şeylerde bii anda çok sinirlenip hemen geçse de genelde işte ortada büyük bi konu aldıında o anda patlamak istemediğim ve hırsımı alamadığım için atıyorum içime sonra patlıyor. Genelde büyük şeylere çok kızmamış gibi göründüğümden dolayı da sakin tanınıyorum.

Filmde de dendiği gibi:
"Dünyada 2 çeşit sinirli adam vardır. Bir tanesi markette sebepsiz yere ya da sudan sebeplerle kasiyere bağırır çağırır ve ortalığı birbirine kattıktan sonra rahatça gider. İkincisi ise kasiyerdir, tüm bunları ve böyle müşterileri ısrarla ve tepkisizce dinler, içine atar, ve bir gün patladığında eline bir silah alıp marketteki herkesi vurur."[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 04 Kasım 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Fazla öfkelenmemeye gayret ederim, bi anda patlamaktansa en ufak öfke kırıntısını bile anında dışa vururum yani öfkelenmeye başlıyınca ne biliim basit gıcıklıklıklar filan yaparım okadar... Ama bi anda öfkelenirsem bilmiyorum küfür filan ederim heralde, yada olay yerinden uzaklaşırım[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

ALıcan emaneti çıkacan sokağa ilk gördüğünün üst bacağa sapliican sonra aşağı çekip..Napptım ben diye bağırcan..
Nefret,intikam,pişmanlık hepsi birarada dene bi istersen..
Tövbe..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?

[Bu mesaj BulletRide tarafından 04 Kasım 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ağlarım...intikam planları yaparım ehueh :)
tabii öfke geçince intikam planları unutuluo :) anlık sinirle bi ton laf sayarım,gerçekte düşünmediğim şeyler bile söyleyebilirim...
bi de aklıma çok pis şeyler gelio uygulamaya geçirmediğim,ama sölemiim :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

Öfkenin zararı sanadır..Ne kadar öfkeni kontrol edersen o kadar kendine saygın kalır...Özgüvensiz insanlar çabuk öfkelenir ama kendini bilen ve hayatta kendinden başka herşeyin büyük ölçüde yalan olduğunun bilincindeki insan güler geçer,en fazla biraz üzülür..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

herkes içinden ona kadar say dedi,çok denedim şu ana dek hiç bir faydasini görmedigim icin biraktim,çok sacma bisey.
sinirlenince direkt bagirip çagiririm,karsimdakinin ne söyledigini bile dinlemem,gerçekten çok sinirliyim ztn ,heran her şeye sinirlenebilirim.bi kac kez kriz de gecirdim :P
Sosyal ağlarda paylaş

en son çok sinirlendiğimde ki bayaaa oluyor annem fareyi saklamış "derslerini çalışmıyorsun vermeyeceğim" demişti ben de harbiden kafamı duvara vurmaya başladım ki kanadı kafam. sonra fare bir anda getirilmişti
(fare=Mouse bu arada:D)[signature][hline]-Optimist Style-

[Bu mesaj Pessimist tarafından 04 Kasım 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaptigimi hatirlamamazlik kafami duvarlara vurma fln olmadi ama felaket sekilde ter bosaldi ustumden. ve anladimki 21 yillik hayatimda daha once hic sinirlenmemisim.

Kiz arkadasimla otururken 3 tane okuz masaya icki yolladilar
Gayet kendimdeydim efendi gibi gittim yanlarina konustum tabi bir elimde sise oldugu ve sesini yukselten ilk kisinin kafasina vurucagimi anladiklari icin giklari cikmadi. Guvenlik geldi adamlari disari atti simdi normalde boyle bir olayda direk kavga cikar ama gercekten guclu bir adamim ve o sinirle adamlara ne yapicagim hic belli olmazdi ve allahtan kendimi kontrol edebildim..

Ha simdi sokakta gorursem ki bu civarin cocuklariydi belli mutlaka satasicak o zaman gorusucez dovup dovup burdaki bos alanlardan birine aticam..

Kontrolsuz guc guc degildir :D[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada cama cerceveye kafa yurmuk vs ile girisirseniz ofkeniz bitmez hayatiniz bitebilir.
orn: Cenk Koray in oglu

Ayrica ciddi anlamda sinirlenince boyle seyler yapip kendinizi kaybediyorsaniz kesinlikle bir doktora gozukmeniz lazim bence..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

eger gercekten kızdıysam krıze gırıyorum o anda ne yaptıgımı bılmıyorum ama yaptıktan sonra hatırlayabılıyorum.En belirgini duwara kafa yumruk atmaktı son 4 yılda bunu yendım sımdı saclarımı yolarcasına cekıp dıslerımı sıkar derın nefes alırım bu daha zararsın bunuda yenmek gerekıor son krızte pedere karsı tekme savurmustum allahtan ayırdılar ueh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...