realdarkbeck Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 aşırı derecede sinirlendiğinizde,sinir katsayınız en hat safaya son noktaya ulaştığında..siz ne yaparsınız???? benim aklıma 1. milyon tane piskopatlık, vision halinde görüntüler gelir anlatmıyım burda, çok kanlı... sonra dinlerim OBITUARY i.. böyle kırma dökme işlemlerine girerim. kimseyi tanımam genelde de ne yaptığımı neden yaptığımı anımsamam bile sadece yaparım her lafı her sözü herkese pat diye söylerim. kopar giderim bu dünyadan. Az önce benzer bir kriz geçirdim hala etkisi üzerimde ama kontrol bende şu an... Ama eminim bunun tekrarı olucak.. olay kapanmadı çünkü..[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 İntikamını alman lazım[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 dişlerimi sıkıp, 10'a kadar sayar, hatta böyle konuları da kişisele açarım.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Collapser Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Öfke en güzel soğukken servis edilir.[signature][hline]Scorpio - Drive It Like You Just Stole It - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 en son öle olduğunda 5 dakika boyunca kendimden geçmişim olanları hatırlamamıştım. not: collapser o öfke diilde intikam olmasın[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar [Bu mesaj ozkolous tarafından 04 Kasım 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 intikaamm:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Anger management'i izlemiş miydin? Oradaki adam gibiyim ben de biraz. Eğer önemsiz bir şeye kızdıysam bir anda parlar rahatlarım sonra. O parlamada bir iki laf eder sonra konuyu geçerim bi daha da açmam ya da özür falan dilerim dfe sinirim bitmiştir. Ama çok önemli bulduğum konularda içime atar atar atarım sonunda patlama noktasına gelince de etrafta zarar verebileceğim kimse ve mümkünse hiçbirşey olmayınca patlarım. Hoş olmuyor. Basit şeylerde bii anda çok sinirlenip hemen geçse de genelde işte ortada büyük bi konu aldıında o anda patlamak istemediğim ve hırsımı alamadığım için atıyorum içime sonra patlıyor. Genelde büyük şeylere çok kızmamış gibi göründüğümden dolayı da sakin tanınıyorum. Filmde de dendiği gibi: "Dünyada 2 çeşit sinirli adam vardır. Bir tanesi markette sebepsiz yere ya da sudan sebeplerle kasiyere bağırır çağırır ve ortalığı birbirine kattıktan sonra rahatça gider. İkincisi ise kasiyerdir, tüm bunları ve böyle müşterileri ısrarla ve tepkisizce dinler, içine atar, ve bir gün patladığında eline bir silah alıp marketteki herkesi vurur."[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 04 Kasım 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Fazla öfkelenmemeye gayret ederim, bi anda patlamaktansa en ufak öfke kırıntısını bile anında dışa vururum yani öfkelenmeye başlıyınca ne biliim basit gıcıklıklıklar filan yaparım okadar... Ama bi anda öfkelenirsem bilmiyorum küfür filan ederim heralde, yada olay yerinden uzaklaşırım[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ALıcan emaneti çıkacan sokağa ilk gördüğünün üst bacağa sapliican sonra aşağı çekip..Napptım ben diye bağırcan.. Nefret,intikam,pişmanlık hepsi birarada dene bi istersen.. Tövbe..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? [Bu mesaj BulletRide tarafından 04 Kasım 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bağırıp çağarmaya başlarım. Etraftakiler kulaklarını tıklarla. Ama bu çok nadir olur. Bişeye sinirlenirsem bi önce ordan uzaklaşmaya bakarım.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 milletin kulak memesine saldır:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ağlarım...intikam planları yaparım ehueh :) tabii öfke geçince intikam planları unutuluo :) anlık sinirle bi ton laf sayarım,gerçekte düşünmediğim şeyler bile söyleyebilirim... bi de aklıma çok pis şeyler gelio uygulamaya geçirmediğim,ama sölemiim :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Öfkenin zararı sanadır..Ne kadar öfkeni kontrol edersen o kadar kendine saygın kalır...Özgüvensiz insanlar çabuk öfkelenir ama kendini bilen ve hayatta kendinden başka herşeyin büyük ölçüde yalan olduğunun bilincindeki insan güler geçer,en fazla biraz üzülür..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 herkes içinden ona kadar say dedi,çok denedim şu ana dek hiç bir faydasini görmedigim icin biraktim,çok sacma bisey. sinirlenince direkt bagirip çagiririm,karsimdakinin ne söyledigini bile dinlemem,gerçekten çok sinirliyim ztn ,heran her şeye sinirlenebilirim.bi kac kez kriz de gecirdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 beni kızdıran sevdiğim bir insansa kendime patlarım, sevmediğim bi insansa uzun bi süre eyw. derim, hala devam ediyosa way haline.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Vur cama elin kanasın parçalansın. Bi daha cama vurarken dikkat ediyosun kırılmasın diye..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bulunduum mekana göre değişir evdeysem direk cama çerçeveye yumruğu indiririm okuldaysam masaları tekemlerim eğer sinirlendiğim kişi çok sevdiğim biriyse kendime zarar veririm değilse gözüm kapalı girişirim...[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sinirlendiğimde en sert şarkıyı açar "lanet olsun" derim içimden sürekli :)[signature][hline]-Soy una ganadora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 en son çok sinirlendiğimde ki bayaaa oluyor annem fareyi saklamış "derslerini çalışmıyorsun vermeyeceğim" demişti ben de harbiden kafamı duvara vurmaya başladım ki kanadı kafam. sonra fare bir anda getirilmişti (fare=Mouse bu arada:D)[signature][hline]-Optimist Style- [Bu mesaj Pessimist tarafından 04 Kasım 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yaptigimi hatirlamamazlik kafami duvarlara vurma fln olmadi ama felaket sekilde ter bosaldi ustumden. ve anladimki 21 yillik hayatimda daha once hic sinirlenmemisim. Kiz arkadasimla otururken 3 tane okuz masaya icki yolladilar Gayet kendimdeydim efendi gibi gittim yanlarina konustum tabi bir elimde sise oldugu ve sesini yukselten ilk kisinin kafasina vurucagimi anladiklari icin giklari cikmadi. Guvenlik geldi adamlari disari atti simdi normalde boyle bir olayda direk kavga cikar ama gercekten guclu bir adamim ve o sinirle adamlara ne yapicagim hic belli olmazdi ve allahtan kendimi kontrol edebildim.. Ha simdi sokakta gorursem ki bu civarin cocuklariydi belli mutlaka satasicak o zaman gorusucez dovup dovup burdaki bos alanlardan birine aticam.. Kontrolsuz guc guc degildir :D[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bu arada cama cerceveye kafa yurmuk vs ile girisirseniz ofkeniz bitmez hayatiniz bitebilir. orn: Cenk Koray in oglu Ayrica ciddi anlamda sinirlenince boyle seyler yapip kendinizi kaybediyorsaniz kesinlikle bir doktora gozukmeniz lazim bence..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hüngür hüngür ağlarım[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alsvartr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 eger gercekten kızdıysam krıze gırıyorum o anda ne yaptıgımı bılmıyorum ama yaptıktan sonra hatırlayabılıyorum.En belirgini duwara kafa yumruk atmaktı son 4 yılda bunu yendım sımdı saclarımı yolarcasına cekıp dıslerımı sıkar derın nefes alırım bu daha zararsın bunuda yenmek gerekıor son krızte pedere karsı tekme savurmustum allahtan ayırdılar ueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 en son basımdan ole bi olay gectiginde kolumdasigara sondurdum bundan sonra kendime zarar vermem lan kancıkar benden deyil :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Collapser Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Içimde volkanlar patlar ama hiç belli etmem,edemem çünkü o sırada öldürme planları yapıyorumdur ama hiç bir zaman bu planları hayata geçirmem biriktiririm.[signature][hline]Scorpio - Drive It Like You Just Stole It - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar