Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne yaptım ben ya..

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

Sabah saat 6 gibi sevgilimin günaydın mesajıyla uyandım. Tatile gitmişti şu an feribottayım diye haber verdi.
Ben dedim aa ne güzel hadi mışıl mışıl uyuyayım geliyo yuppi. Ama olmadı.. Döndüm durdum yatakta böle dönendim dönendim zaten çok özlemiştim uyku da tutmadı. Kalktım ayağa geçtim bilgisayarın başına.
Takılıyorum paticik falan sonra yapcak bişey bulamadım. Düşündüm düşündüm oyun ateşiyle yanıp tutuştuğmu farkettim.
Çıktım pijamalarla dışarı sokağa. ( nişantaşı ) Taksi diye bağırdım taksi geldi gittim sinanpaşaya.( beşiktaş )
Vardığımda taksiye sen bekle 2 dakka ben bi oyun alıp gelcem dedim. Taksiden bi indim oda ne. Etraf bulanık hiçbişi göremiyorum lenslerimi takmayı unutmuşum, insanlar üstüme üstüme geliyo..
Çıktım gittim adamdan call of duty istedim masaya koydum al dedi parayı bıraktım çıktım. Eve geldiğimde aldığım şeyin orda herhangi duran bi cd olduğunu farkettim.
Kahrolsun bozuk gözler !!
Şimdi ise sıkılıyorum.. Böyle yani..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
Sosyal ağlarda paylaş

bende bayramda evde oynarım diye cm 00-01 alıcaktım yanıma,aceleden cdyi unutup kutusunu almısım,bi hhevesle açtım çantayı çıkardım cd yi,yattaaaaraa..[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 04 Kasım 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hakketen ya gozlerının bozuk olması cok kotu
bende aynı dertten muzdarıpm ya bazen lens bazen gozluk takıyorum ama lense alışmış olmama rağmen temızle tak cıkar bısuru ısı var sınır oluyorum tabı temızlığıne dıkkat e dıldığı surece cok rahat ama işte zor su lazer yontemlerı bı kesınleşse de lazer tedawısı yaptırsak[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 04 Kasım 2005 14:46 tarihinde demiş ki:
Lazer tedavisi nimet zaten. 18 yaşını geçtiysen, pek de abartı olmayan bi fiyata yaptır, kurtul.
yalnız henuz tam bi sonuca warılamadı hala bıyan etkı gosterebılır dıyenler war sımdılık sorun yok gıbı gozukse de 10yıl sonra nolacağı bellı olmaz sımdılık lens dıkkatlı kullanmak sartıyla tercıh edılmelı bence[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

Heyt bee.. ilk okul 3 teyken göz kontrolüne gitmiştim, anne baba gözleri zaten bozuk. "Bu çocuğun gözü çok fazla iyi görüyor.. %100 direk, ama bu kadar iyisi hoş değil, çabuk bozulur" demişlerdi.. Eh biz de bi eşşeklik ettik 5. sınıfta gameboy aldık bi tane, zaten 95te de üstüne ilk bilgisayarım gelince... Neyse durdu yine heralde, ameliyata çeyrek var.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kreese, 04 Kasım 2005 15:07 tarihinde demiş ki:
forumda gözü bozuk olmayan var mı?

benimde bozuk :D[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Sosyal ağlarda paylaş

hazır topiğim varken söliim istedim

Hani şu varya feribottan gelen kız arkadaşım.
Görüşemiyoruz annesi ALEV teyzeye gidcez bayrama demiş babasıda benden kaçırıyo zaten bir oldular..
höööt hööööt höt hötö HÖTÖTÖRÖ
yok ben ölcem[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 04 Kasım 2005 15:10 tarihinde demiş ki:
Ben varım. Muayeneye gittiğimde en alttaki küçük yazıları çok rahat okumuştum. =)

hahayt benimde aynısı valla, goz doktorumdan onayli sapa saglam gozlerim var. cok korkuyordum zati giderken ama sağlammıs. işin garip yanı 7. sınıfta bana gozluk verilmiş ama takmamıstım(1sene takmıstım doktorum "ömur boyu" demişti) gozluk taktikça ilereyen gözluk numarasi, ben takmayınca gidiverdi, nihahohey[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

benim de gözlerimde bi problem yok hatta millet çok şaşrıyo 3 yaşından beri bilgisayar var günde 10 saatim bilg.de geçiyo hep de tv izlerdim küçükken hiç bişi olmadı kitap da çok okurdum çok rahat okuyorum..
ailem de şaşırıyo ama ben mutluyum..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
b1vRiP, 04 Kasım 2005 17:24 tarihinde demiş ki:
benim de gözlerimde bi problem yok hatta millet çok şaşrıyo 3 yaşından beri bilgisayar var günde 10 saatim bilg.de geçiyo hep de tv izlerdim küçükken hiç bişi olmadı kitap da çok okurdum çok rahat okuyorum..
ailem de şaşırıyo ama ben mutluyum..

benim de bu seneye kadar öyleydi,yaklaşık bir ay önce farkettim ki 10 metre ilerdeki arabanın plakasını bulanık görüyorum :(,Önceden utanmasam 100 metreden başka birinin ceketinin markasını okurdum..[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has...
msn gmail
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...