Mix Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Cuma günü Ankaraya gittim. Bir arkadaşımla buz patenine gittik. Cumartesi ve pazar toplam 2 kere. Bu, buz patenine İlk gidişimdi ve o iki günde 30 kere falan düşmüşümdür:-) ilk düşüşümde çok fenaydı, dizimin üstüne düştüm. arkadaşım "aha kırıldı" dediginde inanmak istemediğim için "yok bişeyim yok " dedim. Ama ben bile inanamıyordum içimden "has. has. hassii...." derken:) Daha önce bikere kolum, 2 kere de parmagım kırılmasına ragmen hiç bu kadar acımamıstı. Ama Allahtan birşey olmadı ve bir süre sonra geçti acısı. Diger düşüşlerimde de birşey olmadı sadece hep aynı yere düşmekten canım acıyodu birazcık ama o ilk düştüğümdeki acı bambaşka bişeydi. ama neyse ki birşey olmadı. İlk gün(cmt) hiç kayamadan düşe kalka bişeyler yaptık:-p İkinci gün(pzr) birazcık kaydıktan sonra düştüm Daha sonra çarşamba günü de başka bir arkadaşımla beraber gittik. Çünkü çok zevkli gelmisti bana:) ve 3. gidişimde sadece 5 kere düştüm:) iyice öğrendim artık ama bazı teknikleri vardır elbet:-) burda bazı püf noktaları anlatabilecek olan var mı? ve en önemli sorum, Kadıköy civarında, buz pateni pisti var mı? Herkese tavsiye ediyorum çok eğlenceli birşey:)[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Burn all the bridges i've passed..." [Bu mesaj Mix tarafından 03 Kasım 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 çanaa kırınca zevki kalmıyo ama dikkatli olalım.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 :lol:[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 LOL! Bunun yeri azcık kişisel ama ben sana taktik söyliim :)tek ayağını yere koyduun anda diğerini kaldırsan sorun olmaz bence... Bi de kendine paten al,yolda kay alıştırma olsun :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 3. gün süper kaydım zaten o taktikle horrible :) ama ben böle hokeyciler gibi kaymak istiyorum:-)[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Burn all the bridges i've passed..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ice-Hockey oynamıştım ben 15 yaşımdan sonraki yıllarımda hatırlayamıyorum tam yaşını. Hatta burdaki tunca'yla aynı takımdaydık. Paten acaip zevklidir. Düşe kalka öğrenmesi en zevkli kısmı.[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bir iki kez kaymıştım zevkli bi olay düşmesi de ayrı zevkli daha sonra alışıyor insan[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 istanbulda kadıköy civarında buz pateni pisti var mı?[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Burn all the bridges i've passed..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ankaraya bir daha gelirsen haber ver yardımcı olmaya çalışırız..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 @rewendor ben engin bilgilerimle yardımcı olmaya çalıstım ama insan yapamayınca... :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hop hop. hayatımda ilk gidişimdi o benim. 3.sünde de gayet güzel kaydım :-p[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Burn all the bridges i've passed..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 istanbulda tek bildiğim buz pateni sahası galeria'da biraz küçük bir pist, haftasonları fazla kalabalık fakat haftaiçi sabahları sakin oluyor [signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 03 Kasım 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Horrible, 03 Kasım 2005 13:58 tarihinde demiş ki: @rewendor ben engin bilgilerimle yardımcı olmaya çalıstım ama insan yapamayınca... :) Ben de öyle çok aşmış sayılmam, öyle 3lü salto felan beklemeyin :p de kasıyoruz bakalım, hokey takımı kurmak için o kadar kasıyoruz 1 senedir herşey tamam üniv, federasyon falan yazışmalar, artık yavaştan bişeyler yapmak lazım :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ehu en iisi biz bigün ankara paticik buz pateni bulusması düzenleyelim ;) çok zevkli olur kanımca :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 olabilir aslında :) Belpaya gide gele kanka olduk adamlarla ayarlarız bi şekil :P[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Çarşamba gittigimde, parayı verdim. bilet almayı unuttum. komik olan, piste girerken yalnız bilet soran da olmadı:)[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Burn all the bridges i've passed..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yapın bi buz pateni buluşması mix de gelsin gidin mixe paten öğretin :) adam kaptırmış kendini :) zevkli bişidir heralde lisedeyken bizim okulun dibinde vardı antalyada penguen buz paten pisti gidip kayarlardı bi kere izlemek nasip olmuştu taktik istiyoruz ne yapmak gerekli püf noktası eğlenceli bişiyse bende giderim :)[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bu kadar zorlama mesajda olamz be kermit:-)[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Burn all the bridges i've passed..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 izmitte ki çok güzel bi de ucuz.ist.da galleria da var kadıköy de yok malesf=([signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 kötü tiyatrocuyum ben kabul[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 galleria nerede olmakta? ataşehir mi? kuğular gibi süzülmek istiyorum lütfen yardım edin. [signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Burn all the bridges i've passed..." [Bu mesaj Mix tarafından 03 Kasım 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bende çok severim(dim yada baya oldu denemeyeli :p) ama izmirde var mı onu bile bilmiyorum (:[signature][hline]writers block Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bizim okulda buz pateni var şimdiye kadar gideni görmedim hep gidicez gidicez diyoruz ama unutuyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar